Kanala Değer Biçer misiniz?

• Kullanıcı tamu89
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Normal Kanal Alış - Satışı

tamu89

Kayıtlı Üye
Kanal Adi : -----
Kanal Kategorisi : Güncel her türlü haber
Kanal Dili : İngilizce
Abone Sayisi : 400 (her biri organik)
Günlük İzlenim Sayisi : 2 ay süre ile hiç ilgilenemedim. Şu sıralar günlük 1500-2000 arası
Toplam İzlenim Sayısı; http://l1305.hizliresim.com/19/u/nhbkx.jpg
Kanalinizda UYARI Varmi : Yok http://o1305.hizliresim.com/19/u/nhbf2.jpg
Kanalinizin Gunluk Kazanci : İlgisizlikten dolayı günlük 1,8-2 $ arası
Kanal Satis Fiyatiniz : ???
Kanal Hakkinda Ek Açıklamalarınız : Kanal 2007 yılında oluşturulmuştur. Fakat ilk video 10 Ocak 2013 15:18 itibari atılmış olup, yukarıda ki veriler bu şekilde baz alınmalıdır.

Arkadaşlar bu özellikte olan kanala değer biçmenizi rica ediyorum. Ekran görüntüsünde yazan 800 küsür doları aldım. Ayrıca 2 ay içinde tek video atmadığım kanal nisan ayı içerinde 65 dolar bırakmış. Şu ana kadarda 53 dolar birikmiş durumda. Yani Mayıs ayı ödememi, Haziran sonunda adsense yatıracak inşallah.

Fiyat değerlendirmenizi bekliyorum. Herkese kolay gelsin.

Muslera, en doğrusunun her kanalın aylık gelirinin 3 katına satılması olduğunu söylemişti

---------- Mesaj saat 15:12:32 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:10:42 civarında gönderildi. ----------

Bu arada kanal istatistiklerin ile günlük kazancın arasında bir uçurum var bunun sebebi haberlerin anlık izlenim alıyor olması mı

s.a hocam acaba haber olarak ne tur paslasıyorsunuz ?

hocam günde 2 $ ayda 60 $

kanalın bedeli 180 $ max....

hocam günde 2 $ ayda 60 $

kanalın bedeli 180 $ max....

kanal ile günlük ilgilendiğim kısa zamanda günlük ve istikrarlı kazancım 20-30 dolar arasıydı. Kanalı o süreçte satmış olsaydım;

günde 20$ ayda 600$
kanalın bedeli 1800$

Kısaca mantık bu mudur?

kanalın aylık kazancının 3 katı demem yeterldiir.(MUSLERANIN BİÇTİĞİ FİYAT Kİ - ÇOK NORMAL OLAN BU)

haber sitesine açıkçası ben yatırım yapmam çünkü gündeme göre o gün izlenim alıyor sonrası sizde de görüldüğü gibi hiçbirşey yapmadan kazandırmıyor. 1-2 dolarda kalmış.

O zaman ben yeni bir haber kanalı açar gündem videoları yükleyip 20 dolar kazanırım, neden sizin kanalınızı alayım?

Yani stabil olarak getirisi az kanalın, alan kişi her halukarda gündemden haber videoları yüklemesi lazım. Yatırımcılar satın alır atar köşeye az çalışma yapıp kazanmak ister.

Kanalınızın değeri arkadaşın da dediği gibi 180 dolardır. Kanalın konusu başka olsaydı, genel bir konu olsaydı, günlük kazanç bu istatistiklerle güzel olur ve kanalınız belki o zaman 1800 dolar olabilirdi.

Ama şuanda 180 dolardır bu kanalın değeri benim düşünceme göre.

haber sitesine açıkçası ben yatırım yapmam çünkü gündeme göre o gün izlenim alıyor sonrası sizde de görüldüğü gibi hiçbirşey yapmadan kazandırmıyor. 1-2 dolarda kalmış.

O zaman ben yeni bir haber kanalı açar gündem videoları yükleyip 20 dolar kazanırım, neden sizin kanalınızı alayım?

Yani stabil olarak getirisi az kanalın, alan kişi her halukarda gündemden haber videoları yüklemesi lazım. Yatırımcılar satın alır atar köşeye az çalışma yapıp kazanmak ister.

Kanalınızın değeri arkadaşın da dediği gibi 180 dolardır. Kanalın konusu başka olsaydı, genel bir konu olsaydı, günlük kazanç bu istatistiklerle güzel olur ve kanalınız belki o zaman 1800 dolar olabilirdi.

Açıklamalar için teşekkürler fakat küçük bir detayı atlamışsın. Ben kanalı satmıyorum. Ayrıca haber kanalı açıp, günlük 20 dolar kazancı yakalamak bu kadar kolay mı? Eğer kolay ise herkes yapsın. Sizin böyle bir kanalınız var mı mesela ? yok ise neden günlük 20 dolar istemiyorsunuz. :)

Arkadaşlar değerli fikirleriniz için teşekkürler. Dediğim gibi kanalı satmıyorum. Sadece değerini öğrenmek ve ilerisi için aklımda bulunması açısından fikirlerinize ihtiyaç duydum.

Serkan abide anlatmıştı kanalınız aylık ne kadar kazanıyorsa onun 3 katında satın diye sende ona göre sat ama kanalın aslıda daha fazla satardın ama bakmamısın o yüzden

Hemen haber kanalı açıp günlük 20$ kazanıyorum :rolleyes:

Hemen haber kanalı açıp günlük 20$ kazanıyorum :rolleyes:

bunu her gün kazanmak mümkün değildir, dünya çapında önemli olaylar meydana gelmesi gerekir, örneğin amerika da amerikan futbolunun transfer sezonunun son günüydü ve ben 1 videodan 12 dolar kazanmıştım günde anında 10.000 izlenmişti, her gün 20 dolar kazanmak istikrarlı kazanmak zor, dünyada çok çarpıcı kitleleri peşinden sürükleyen birşeyler olması lazım ki her gün de olmuyor büyük olaylar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri