Kanala Doğru Düzgün Bir İsim Vermek..

• Kullanıcı flyx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

flyx

Süper Moderatör
Arkadaşlar bunu tek beceremeyen ben miyim bilmiyorum ama şöyle oluyor...

Bir gmail alırken isim "serkan" soyisim "abi" olsun

bu gmail üzerinden kanalı açınca kanal ismi "serkan abi" olarak görünüyor..

ben bu kanalın kategorisini komik videolar olarak belirledim diyelim ve ismini "Funniest Videos" yapacağım ama alt kanal oluşturmadan bu ismi değiştiremiyorum..

alt kanal oluşturmadan bu ismi nasıl süsleyebilirim?

cahilliğimi mazur görün..

ÇÖZÜLDÜ:

Ben Yaptım arkadaşlar adımları listeliyorum...

öncelikle emin olmak için yeni bir kanalda deneyebilirsiniz..

8den sonra google plus kesme (resimli anlatım) konusunda olduğu gibi..

1. youtube ayarlarına girip gelişmişten özel url oluşturun.. (özel url var ise bunu es geçin)
2. Yine youtube ayarlarında Google+'da düzenle tıklıyoruz.
3. profilden ayarlara tıklıyoruz..
4. Ayarlar sayfasında en alta iniyoruz.
5. İngilizce (Delete your entire Google profile here.)
Türkçe (Tüm Google profili silin burada)
6. Videolarınızı ve herşeyini kaybedeceğinizi söylüyor. Onaylayıp geçiyoruz.
7. Video Yöneticisine gelip. Kırmızı ile yazan hesabı geri al (profili geri al) basıyoruz.
8. Cinsiyet Doğum tarihi kısmı gelince Küçük "Burayı tıklayın" yazsına basıyoruz.
9. Kanal oluştur çıkıyor ve oluşturduğunuz özel url artık kanalınızın ismi oluyor.
10. Videolar gizliye dönüşebilir kontrol edin..

G+ Bağlı iken g+ profil adını değiştirince otomatik olarak kanal adı da değişmiyor mu sizde?

bende merak ediyorum alt kanal açmadan değiştirmeyi, eskiden yapabiliyordum url değiştirirken şimdi olmuyor.. takipteyim

Özel url oluşturun.Daha sonra kanalınızın plus bağlantısını kesin.Bu şekilde oluşturduğunuz url kanalınızın ismini alacaktır.

Alt kanal açmadan artık olmuyor diye biliyorum. Benim kanallarımda kanal 2. sırada hep.

Özel url oluşturun.Daha sonra kanalınızın plus bağlantısını kesin.Bu şekilde oluşturduğunuz url kanalınızın ismini alacaktır.

url verili zaten hocam.. bağlantı koparmak derken sanırım google plus sayfasının silinmesinden bahsediyorsun.. bazı kayıplar olmuyor mu bu şekilde?

google+ profilinde ismi Funniest Videos yaparsan politikalarimiza uygun degil diyip kabul etmiyor.

Ben Yaptım arkadaşlar adımları listeliyorum...

öncelikle emin olmak için yeni bir kanalda deneyebilirsiniz..

8den sonra google plus kesme (resimli anlatım) konusunda olduğu gibi..

1. youtube ayarlarına girip gelişmişten özel url oluşturun.. (özel url var ise bunu es geçin)
2. Yine youtube ayarlarında Google+'da düzenle tıklıyoruz.
3. profilden ayarlara tıklıyoruz..
4. Ayarlar sayfasında en alta iniyoruz.
5. İngilizce (Delete your entire Google profile here.)
Türkçe (Tüm Google profili silin burada)
6. Videolarınızı ve herşeyini kaybedeceğinizi söylüyor. Onaylayıp geçiyoruz.
7. Video Yöneticisine gelip. Kırmızı ile yazan hesabı geri al (profili geri al) basıyoruz.
8. Cinsiyet Doğum tarihi kısmı gelince Küçük "Burayı tıklayın" yazsına basıyoruz.
9. Kanal oluştur çıkıyor ve oluşturduğunuz özel url artık kanalınızın ismi oluyor.
10. Videolar gizliye dönüşebilir kontrol edin..

kaçıncı deneyişim ama bu çıkmıyor bende bi türlü?Videolu anlatım ya da ne biliyim resimli bir şey görmediğim bi şey mi var mala mı bağladım anlasam :)
[MENTION=1852]flyx[/MENTION] ?

kaçıncı deneyişim ama bu çıkmıyor bende bi türlü?Videolu anlatım ya da ne biliyim resimli bir şey görmediğim bi şey mi var mala mı bağladım anlasam :)
[MENTION=1852]flyx[/MENTION] ?

valla kardeş değişmiş olabilir. yarın bana bi pm at istersen hatırlat bakayım bi kaç foto çekerim senin için.

@flyx ?

Ben şu şekilde yapıyorum.
1-Kanala girdim
2-Kanala koymak istediğim ismi özel url ile alıyorum.
3-G+ Bağlantısını kesiyorum.
4-Sonra "kanalım" a tıklıyorum.
5-Bu kanal mevcut değildir hatası veriyor.
6-Tekrar "kanalım" a tıklıyorum.
7-Gmail adınız soyadınız çıkıyor. Onun altında "başka bir işletme adı kullanmak istiyorum" gibi bir şey çıkıyor.
8-Onu seçiyorsunuz, orda özel url kısmınız otomatik yazılı oluyor ve zaten değiştiremiyorsunuz.
9-Daha sonra g+ bağlayıp her yerde özel url adımı kullan diyorum.
Ezberden yazdım yanlışım olabilir takıldığınız yeri sorabilirsiniz.

G+ bağlantısını kesip bir daha baglamayın istediğiniz ismi verebilirsiniz o zaman.

Ya işte gözden kaçan nokta buymuş g+ olayı yalnızca para kesildiğinde aklıma geliyordu.Evet bu şekilde oldu teşekkürler her üçünüze de.;)

1-Kanala girdim
7-Gmail adınız soyadınız çıkıyor. Onun altında "başka bir işletme adı kullanmak istiyorum" gibi bir şey çıkıyor.
8-Onu seçiyorsunuz, orda özel url kısmınız otomatik yazılı oluyor ve zaten değiştiremiyorsunuz.

hocam kanal acarken ilk basta 'başka bir işletme adı kullanmak istiyorum' seceneginden kullanmak istediginiz kanal ismini yazdıgınızda direk olarak kanal ismi aktif hale gelmiyor mu..daha sonra da kanal urlsini kanal isminiz olarak yaparsınız.. ben hep bu sekilde yapıyorum.. acaba burada anlatılan konuyu mu yanlıs anladım..yanlıs anladım ise kusuruma bakmayın

hocam kanal acarken ilk basta 'başka bir işletme adı kullanmak istiyorum' seceneginden kullanmak istediginiz kanal ismini yazdıgınızda direk olarak kanal ismi aktif hale gelmiyor mu..daha sonra da kanal urlsini kanal isminiz olarak yaparsınız.. ben hep bu sekilde yapıyorum.. acaba burada anlatılan konuyu mu yanlıs anladım..yanlıs anladım ise kusuruma bakmayın

Dediğin şekilde yapınca Alt kanal oluyor ve para kazanma kapanırsa kanal bildiğin ölüyor.Kurtarma ihtimali çok az.Ana kanal para kazanmaya kapanırsa yüzde 90 kurtarılabiliyor.

Dediğin şekilde yapınca Alt kanal oluyor ve para kazanma kapanırsa kanal bildiğin ölüyor.Kurtarma ihtimali çok az.Ana kanal para kazanmaya kapanırsa yüzde 90 kurtarılabiliyor.

tesekkür ederim bilgilendirme için.ben gelende farklı mail adresleri ile farklı kanallar acıyorum.alt kanal acma olayı pek cazip gelmiyor cünkü alt kanalları kapanan kanallar eninde sonunda bir şekilde etkileniyor.

1-Kanala girdim
Hocam kanala özel url koyuyoruz ya isimler hep alınmış siz ne yapıyorsunuz sonuna 1 falan ekliyor otomatik önermede :)

O zaman yapacak bir şey yok.
Farklı bir isim deniyorum.
Mutlaka bulursunuz boş bir tane istediğinize yakın.
MoviesForKids diyelim.
Movies4Kids olarak denersiniz falan.
Farklı şekillerde deneyin kısacası.

Artik ozel url vermediği icin bu yöntemde gitti baska cozumu olan?

mobildeyim. yazim hatasi olabilir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri