Kanala girmeden eşleşen dünya engeli öğrenme

memurvadisi1

Kayıtlı Üye
İyi akşamlar, başlıkta belirttiğim gibi kanala giriş yapmadan videolarda eşleşen dünya engeli vs gelip gelmediğini öğrenmenin bir yolu var mı ?
Botları giriş yapıyor olarak sayıyorum. Sadece link üzerinden yapılabilir mi?

Hocam Hazır Konu Açılmışken Benimde Bir Sorum Var :D Açtığım Onaysız Gmaillerin Kanal URL'sini Almadım Yani Direk Açtım Modem Falan Resetledim Çerez Sildim Girmeden Öğrenebilme Şansım Varmı ?

Mail yönlendirmesi yaparsan öğrenirsin.
Kanal takip programları ilede biliniyor. Dünya geneli ve telif gelen videoları youtube sildiğinde videolardan biri veya bir kaçı eksildi diye program seni uyarır

videoda senin girdiğin şeklinde reklamlar göünmüyorsa eşleşen çıkmıştır(uzun videoda ben böyle çıkarıyorum) video d.geneli yemişse de video görünmez zaten

kanalların video sekmesinden kanalları yer imlerine ekliyorsun
toplu sekmede açıyorsun video sayısı değişen dünya telif vs birşey yemiştir

İyi akşamlar, başlıkta belirttiğim gibi kanala giriş yapmadan videolarda eşleşen dünya engeli vs gelip gelmediğini öğrenmenin bir yolu var mı ?

http://www.ytpara.com/ozel-yazilim-...girin-yeter-otomatik-kontrol-sesli-uyari.html

Programda dediğiniz özellik mevcut hocam. sadece eşleşen uyarısı yok. telif, dünya engeli, topluluk uyarılarını veriyor.

Son düzenleme:
arkadaşlar dünya engeli verince video gidiyor zaten onu anlarız eşleşen verince videoya hiçbirşey olmuyor mesele burada ben bunu öğrenmek istiyorum kenara 2 kanal atacam giriş yapamıcam telif dünya gelirse zaten görürüm linkten ama eşleşen lazım mail gelir umarım.

arkadaşlar dünya engeli verince video gidiyor zaten onu anlarız eşleşen verince videoya hiçbirşey olmuyor mesele burada ben bunu öğrenmek istiyorum kenara 2 kanal atacam giriş yapamıcam telif dünya gelirse zaten görürüm linkten ama eşleşen lazım mail gelir umarım.
videoya eşleşen gelirse "can't monetize" diye mail geliyor bana..

Mail yönlendirmek sağlıklı değil bence hepsini birbiriyle ilişkilendirmiş olursunuz ne anlamı kaldı çerez sil vs bu tarz şeyleri yapmanın

hocam [MENTION=12575]bio33[/MENTION] hocamın kanal takip programı var şahsen kullanıyorum. gerçi konuya kendiside yazmış ama ben yinede söyliyim.. çok kullanışlı bir program sonradan gelen eşleşeni satın aldığım program sayesinde öğrendim ve müdahele ettim..

hatta telif geldiğinde dahi yt telifi yansıtmadan önce haber veriyor.. :) o kadar hızlı..

hocam [MENTION=12575]bio33[/MENTION] hocamın kanal takip programı var şahsen kullanıyorum. gerçi konuya kendiside yazmış ama ben yinede söyliyim.. çok kullanışlı bir program sonradan gelen eşleşeni satın aldığım program sayesinde öğrendim ve müdahele ettim..

hatta telif geldiğinde dahi yt telifi yansıtmadan önce haber veriyor.. :) o kadar hızlı..

hocam program güzel ama eşleşeni göstermez programın algoritması azalan videoya göre sanırsam ama eşleşende sadece para kazanması gidiyor video duruyor.
Mail deniliyor denicez bakalım inş olumlu olur mail gelir.

hocam program güzel ama eşleşeni göstermez programın algoritması azalan videoya göre sanırsam ama eşleşende sadece para kazanması gidiyor video duruyor.
Mail deniliyor denicez bakalım inş olumlu olur mail gelir.

önceki iletilerde resimde gösterdiği gibi kırmızı bir uyarı çıkıyor kanal eğer partner değilse ve ülke engelli değilse doğru sonuç veriyor..

mail olayı son zamanlarda değişti şahsen ben çözemedim bazen mail geliyor bazen gelmiyor..

Arkadaşlar. Ben tam olarak anlamadım kusura bakmayın !! Videoyoyu. Yüklemeden anlama şansımız var mı ?? Yada. Attık videoyu. Karşı taraf. Telif bildirimi yapıyor google. Kanala bir iki gün sonra. Yansıtıyor. Bu telif biz bu arada. Bunu öğrenebilirmiyim !! Öğrenirsem videoyu. Silersem yinede. Telif gelir mi ? Bir. Telif geldi kanal kötü duruma. Düştü ne. Yapmam gerek

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri