Kanalalsat.com büyük bir yeniliğe varmısınız?

Web_Scripti

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.videoyap.com
Merhaba Arkadaşlar,

Hit yapan kanallarınızı satmakda zorlanıyormusunuz? Alacak kişiye güvenmiyorsunuz? O zaman bu yazımızı okuyun ve fikirlerinizi iletin.

Kişi kanalını kanalalsat.com da satışa ekliycek. Kanalı satarken mail adresi, şifre ve istediği ücreti yazacak. Sonra token verecek.

Sistem mail ve şifre doğrumu bakacak. Kanalın an ve an haftalık aylık son 3 aylık son 6 aylık ve tüm zamanlarda izlenmesini, yorum sayısını, like, dislike, ortalama video başı izlenme dakikasını, para kazanması kanalın aktif mi değil mi bakıcak. Kişi beğenirse alıcak aldığı saniye satan kişiye kredi eklencek.

Siz kanal satar veya alırmıydınız? Kanalalsat.com u kullanmış arkadaşlar sadece yorum yaprsa çok sevinirim
Edit : 0-100 tl arası kar majım 10 tl, 100 - 500 kar majım 20 tl, 500 ve üstü 30 tl olucak.

meblağlar yüksek olacağı için aradaki komisyon ne olacak hocam? yani komisyon %si?

komisyon u yazmış hocam oraya kar marjım diye. Bence oranlar da gayet uygun hemde güvenilir bi sistemden geliceği için dolandırıcılık olayı minimum a düşer.

yap hemen yap allah aşkına yarına hemen yap :D çok iyi olur mılletten kanal almak ıcın ugrasamyız dırek al dıyerek 5saniyede elımızde :D

Bu sistem alis satista mutlaka kullanilmali. Ortalik dolandirici kayniyor.

Hocam bu forumda bile insanlar birbirine zor güveniyor tanıdıktan alıyor.Bilmiyorum zor gibi.

benim gibi essekler için iyi bir şey olmuş hocam

Est hocam, buarada ki amacın üşengeçlikden dolayı mı?

mesala x kullanıcısı 200.000 hitli bir kanala a fiyat derken,
başka y kullanıcısı 200.000 hitli bir kanalınızı a/2 fiyat yazabilir.

istatistiklerdeki herşey birbirlerinede yakın olabilir. ama alacaklılar için a/2 fiyata alması çok avantajlı. doğru kanalı doğru şekilde almak adına biraz planlıyorum.

kanalalsat.com u ilk kurma amacım videoyap.com botunda kullanım yapanların kanal alma ihtiyaçlarını karşılamaktı. çok şükür iyi derece hep karşıladı. Bunu sizlere borcluyum. orada ciddi bir karım olmadı, bu yapacağım iştede de ciddi bir karım yok. sadece kendime ait artık hesabını tutamadığım derecede kanal var. bu kanalları bende kolay yönden satmak istiyorum.

yap hemen yap allah aşkına yarına hemen yap :D çok iyi olur mılletten kanal almak ıcın ugrasamyız dırek al dıyerek 5saniyede elımızde :D

:) teşekkürler hocam. olumlu yorumlar ve yüksek talep olması doğrultusunda yapacağım. önümdeki 1 hafta videoyapda sürekli yenilik teşkil ediyor. ondan sonrasında inş yapacağım.

Cok mantikli ama bazi kanallar acilislari kotu oldugu icin ikinci kez token alindiginda kapanabiliyor bunu goz ardi etmeyelim hocam..gecen hafta cok buyuk bir kanalim bu yuzden gitti.

mobil mesaj

Bu sistem alis satista mutlaka kullanilmali. Ortalik dolandirici kayniyor.

Teşekkürler hocam sağolasın.

Hocam bu forumda bile insanlar birbirine zor güveniyor tanıdıktan alıyor.Bilmiyorum zor gibi.

Hocam kanalalsat.com u kullandığını hatırlıyorum. aynen oradaki gibi olucak. tek fark almadan önce kanalın tüm istatistiklerini göreceksin. bir kişi yanıltma yapamaz ki sistem kanalı alacak kişiye her türlü güvenceyi vermiş oluyor? nasıl bir dolandırıcılık olma ihtimalini düşündünüz acaba?

Cok mantikli ama bazi kanallar acilislari kotu oldugu icin ikinci kez token alindiginda kapanabiliyor bunu goz ardi etmeyelim hocam..gecen hafta cok buyuk bir kanalim bu yuzden gitti.

mobil mesaj

Evet hocam, bir token varsa kayıtlı ilk önce o tokenı silmesini sonra token vermesini yaptırabilirim. ince detay not aldım.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] güzel bir sistem hocam, kanal satışlarında faydalı olur

mobil mesaj
Benimde böyle iyi bi kanalım gitmişti token silmeden yaptığım.. Aynn güzel detay yakalamışsınız hocam :)

kanalalsat güzel bir sistem anında kanal alıp satabilmek için ama forumda beklediğim kadar yaygın değil biraz daha popüler olsaydı güzel olurdu :) video yüklü gelirli kanal alırken biz genelde sadece istatistiklere bakarak alamıyoruz yalnız hocam. kanal hakkında satıcının açıklama yazması, telif riski düşük, riskli kategori vs özelliklerini de belirtebilirse olabileceğini düşünüyorum

Est hocam, buarada ki amacın üşengeçlikden dolayı mı?

mesala x kullanıcısı 200.000 hitli bir kanala a fiyat derken,
başka y kullanıcısı 200.000 hitli bir kanalınızı a/2 fiyat yazabilir.

istatistiklerdeki herşey birbirlerinede yakın olabilir. ama alacaklılar için a/2 fiyata alması çok avantajlı. doğru kanalı doğru şekilde almak adına biraz planlıyorum.

kanalalsat.com u ilk kurma amacım videoyap.com botunda kullanım yapanların kanal alma ihtiyaçlarını karşılamaktı. çok şükür iyi derece hep karşıladı. Bunu sizlere borcluyum. orada ciddi bir karım olmadı, bu yapacağım iştede de ciddi bir karım yok. sadece kendime ait artık hesabını tutamadığım derecede kanal var. bu kanalları bende kolay yönden satmak istiyorum.

:) teşekkürler hocam. olumlu yorumlar ve yüksek talep olması doğrultusunda yapacağım. önümdeki 1 hafta videoyapda sürekli yenilik teşkil ediyor. ondan sonrasında inş yapacağım.

ilk göz ağrım videoyap ı artık ayaga kaldır hocam projen mantıklı güzel ama biz daha doğrusu ben videoyapı stabil kullanmak istiyorum artık vds işini halletınz mı bu arada

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri