KanalAlSat.com - Full Online Kanal Alış-veriş Platformu [Videoyap Güvencesiyle]

Bilgisayarımda java yok hocam sadece ie yüklü.. Son bir haftadan bahsetmiyorum hocam sadece 29.12.2014 bu tarihte yaşandı. Bu tarihten öncede ekleme yaptım ama sıkıntı yok. Bugün deneme amaçlı 4 hesap ekledim şimdilik kapanmadı ama diğer hesabımda hala ekli mailler var onlarda sağlam.. Yani ne olduysa o gün oldu. İlla kanalalsattan oldu da demiyorum belki google kıyım yapmıştır diyeceğim de o gün açıp eklemediklerim sağlam zaten beni düşündüren de bu

Anladım hocam 29.12.2014 tarihinde sadece 2 kişide kanal toplulukdan kapanmış. oda aynı kişi yani sizin hesaplar hocam. başka kimsede 29.12.2014 tarihinde topluluk nedeniyle kanal kapanması gözükmüyor hocam.

Not: ogün 23 farklı arkadaş kanal eklemiş. bir şekilde o kanal grubunu youtube çaktırmış olabilirsin hocam. geçmiş olsun

Anladım hocam 29.12.2014 tarihinde sadece 2 kişide kanal toplulukdan kapanmış. oda aynı kişi yani sizin hesaplar hocam. başka kimsede 29.12.2014 tarihinde topluluk nedeniyle kanal kapanması gözükmüyor hocam.

Not: ogün 23 farklı arkadaş kanal eklemiş. bir şekilde o kanal grubunu youtube çaktırmış olabilirsin hocam. geçmiş olsun

Hocam yanlışınız var ben bir hesaba ekledim kanalları diğer hesabıma o tarihte ekleme yapmadım. Zaten diğer hesaptakiler açık ama sanırım o hesaba 27 yada 28 inde eklemiştim :)
Hocam birde beni yakalamış olsa o gün açtığım 143 hesaptan 138 ini sisteme ekledim yani 5 tanesine sisteminiz giriş yapamadı yetki vermediğim için o kanallar açık.. Neyse hocam yapacak birşey yok anlaşılan bizim hesaplar telef oldu arada.. Bu forumdan satış yapan bir arkadaşta bana skype den ulaşmıştı onunda kapanmış şu an çalışıyor galiba belki akşam gelir yazar. Ama onun kaybı az 10 kanal eklemiş onlar kapanmış öyle söylemişti
Belki kanalları açma işlemim bittikten hemen sonra bekletmeden eklememden dolayı da kapanmış olabilir

Son düzenleme:
Hocam yanlışınız var ben bir hesaba ekledim kanalları diğer hesabıma o tarihte ekleme yapmadım. Zaten diğer hesaptakiler açık ama sanırım bir ya da iki gün önce eklemiştim :)
Hocam birde beni yakalamış olsa o gün açtığım 143 hesaptan 138 ini sisteme ekledim yani 5 tanesine sisteminiz giriş yapamadı yetki vermediğim için o kanallar açık.. Neyse hocam yapacak birşey yok anlaşılan bizim hesaplar telef oldu arada.. Bu forumdan satış yapan bir arkadaşta bana skype den ulaşmıştı onunda kapanmış şu an çalışıyor galiba belki akşam gelir yazar. Ama onun kaybı az 10 kanal eklemiş onlar kapanmış öyle söylemişti
Belki kanalları açma işlemim bittikten hemen sonra bekletmeden eklememden dolayı da kapanmış olabilir

Batuhan hocam, siz bende ben sizde suçu buluyorum. Varsın satmadan kanalı toplulukdan kapanan olmuşsa yazsın?

Ben sözlerine güveniyorum hocam. Orada yanlış anlama binlerce kanal ekleniyor. Böyle bir problemi 2 kişi yaşaması nedeniyle sistemde suç bulmak doğru olmaz. Evet çok kanalın kapanmış. Bu durumda ben ne yapabilirim ki? Evet ekleyen 10 kişinin 1 inin kanalı toplulukdan kapansa anlarım ama 2 kişi çıkmış ortaya ve olmuş. Aynı saniyelerde eklenmiş kanal var sıkıntı yok.

Dün "mail creator" isimli kişiden 5 adet onaylı kanal aldım kanalalsattan, bugün bütün kanallar kapandı sitede kanal kapandıyı secince spamdan dolayı kapanmamıştır iade yok deniyor.. parasında değilim ama neden kapandı ozaman bu kanallar 4 tanesine yükleme yapmıştım 1 tanesi daha boştu hepsi kapandı.. arkadasa mesaj attım cevapda yok.. kanal almak isteyenler "mail creator" dan alıcaksa iyice düşünsünler derim...

arkadaş bana bugün kapanan 5 kanalın yerine telafi olsun diye 8 kanal göndermiş ama 8 ide kapanmış kanalların :) malesefki kanalalsata olan güvenimde kalmadı artık, kanalalsat tamam sonucta mailin hatalı açılıp açılmadıgı bilemez ama en azından paramı geri alabilmeliydim :(

arkadaş bana bugün kapanan 5 kanalın yerine telafi olsun diye 8 kanal göndermiş ama 8 ide kapanmış kanalların :) malesefki kanalalsata olan güvenimde kalmadı artık, kanalalsat tamam sonucta mailin hatalı açılıp açılmadıgı bilemez ama en azından paramı geri alabilmeliydim :(

Ama hocam, ben karşı tarafa bir ücret ödüyorsam size nasıl kredi olarak iade edip başkasından almanızı sağlatırım? Ben zarar edecek bir adımı o yönde yapamam ki.

Merhaba hocam az önce token ile 30 kanal ekledim fakat normal satışa çıkardı. Sistemin alabileceği kanalda vardı. Kanallara baktım token verilnil tekrar token veremezsiniz diyor
Hocam birde eklenen kanalın fiyatını değiştiremiyoruz

Son düzenleme:
mesaj attım hocam siteden [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Son düzenleme:
1 Haftası olmuş hesapların ödemelerini hangi gün yapıyorsunuz bayım?

hocam sistemde 500 kanal olunca token verme işleminidemi yapamıyoruz artık ? gmail creator sattığım kişilerin hepsi bana mesaj attı. eğer stok varsa token veremiyormuyuz ?"ben dün açarım gmaili stok oluncada satarım" eski sistem böyleydi bu kalktımı

hocam sistemde 500 kanal olunca token verme işleminidemi yapamıyoruz artık ? gmail creator sattığım kişilerin hepsi bana mesaj attı. eğer stok varsa token veremiyormuyuz ?"ben dün açarım gmaili stok oluncada satarım" eski sistem böyleydi bu kalktımı
O bitti aykut stokta 500 kanal varsa token verip satış yapılamaz artık..

O bitti aykut stokta 500 kanal varsa token verip satış yapılamaz artık..

mantıksız değilmi. yani ordaki amaç ney ?

edit : sen yanlış anladın herhalde şuanda stok 500 üstüyse , token verilemiyor. yani stok açılınca token veriliyor.

Son düzenleme:
mantıksız değilmi. yani ordaki amaç ney ?

edit : sen yanlış anladın herhalde şuanda stok 500 üstüyse , token verilemiyor. yani stok açılınca token veriliyor.
Biraz öyle aslında token verilip bekletilebilir kanallar bir kenarda.. Birde oradaki amaç sanırım yt sıkıntı çıkarıyormuş bu kadar token vermek nedir diye.. Mehmet hoca bi ara bu tarz bir cevap vermişti bana. Yt Botmu kullanıyorsunuz gibi soru soruyormuş.. Ama şu an kanal satan o kadar çok kişi varki hiç boş kalmıyor sistem malesef :)

Biraz öyle aslında token verilip bekletilebilir kanallar bir kenarda.. Ama şu an kanal satan o kadar çok kişi varki hiç boş kalmıyor malesef :)

ama mantıken tokeni eskiden verip satış yapılmayı beklemesi web_scripti içinde bfc dan kanal alan içinde güzel bi durum çünkü kanal biraz bekliyor yani spamı engellemek için güzel bi yöntemdi.şuanda kanalı açıcaz tokeni vericez direk satıcaz.bana mantıksız geldi bilemiycem ama yapmasının bi nedeni vardır gelince yazar

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] bi acıklama yaparmısın

Sent from my iPhone 6 Plus using Tapatalk

Arkadaşlar,

ödeme taleplerinizi belirtiniz saat 15:00 de ödemeler yapılacaktır videoyap desteğe bakıyorum.

Özel sebeplerden dolayı geçen cuma nete giremedim ve cuma taleplerini yapamadım. Bugün halledeceğim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri