KanalAlSat.com - Full Online Kanal Alış-veriş Platformu [Videoyap Güvencesiyle]

Malesef sistemde otomatik alimi yapilmis ama satisi gerceklesmemis 543 adet kanal bulunmaktadir.

Ancak sistem 250 adet kanalin altinda stok kalinca satin almayi yapabilmektedir. Lutfen daha sonra tekrar deneyiniz.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] bunu açıklama şansın varmı ? sistemde 500 kanal olduğu zaman token veremiycezmi ?

Arkadaşlar,

ödeme taleplerinizi belirtiniz saat 15:00 de ödemeler yapılacaktır videoyap desteğe bakıyorum.

Özel sebeplerden dolayı geçen cuma nete giremedim ve cuma taleplerini yapamadım. Bugün halledeceğim.

Hocam dün için ödemeleri yollayacam demişsiniz ama bende gelen giden yok bugüne mi sarktı ödemeler

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam
Partner kanal ekleyemiyoruz sisteme içinde video olması gerekiyormuş. İyide hocam mn recstudios gibi partnerlerde video olmasına gerek yok ki.. Her şekilde boş kanalı kabul ediyorlar.. Biz bu şekilde partner kanal satamayacakmıyız. Video yükleme işiyle ugraşılmaz sonuçta mn ve recstudios bir gün sonra partner davedi yolluyor.. Çok külfetli bir iş.. Kanalalsatta boş partner satışını açacak mısınız? Yoksa forumda satmak zorunda kalacağız

Malesef sistemde otomatik alimi yapilmis ama satisi gerceklesmemis 543 adet kanal bulunmaktadir.

Ancak sistem 250 adet kanalin altinda stok kalinca satin almayi yapabilmektedir. Lutfen daha sonra tekrar deneyiniz.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] bunu açıklama şansın varmı ? sistemde 500 kanal olduğu zaman token veremiycezmi ?
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] bunu açıklama şansın varmı ? sistemde 500 kanal olduğu zaman tokende veremiycezmi ?

parner kanallarda içinde video olması mı gerekiyor

kaç tane olması lazım
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

---------- Spam Engelliyici 16:39 ---------- Önceki Mesaj 16:39 ----------

parner kanallarda içinde video olması mı gerekiyor

kaç tane olması lazım
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Arkadaşlar güncelleme yapıyorum mesajlara cevap vericem.

partner kanal olup olmadığını sistem ancak 1 video atılınca görebiliyor. Fake partner olmadan partner diye satış yapılmaması adına zorunlu güvenlik önlemidir. Kanala 1 tane 5 sn dahi olsa video atıp kazanmasını açmanız sistem için yeterlidir.

@Web_Scripti Hocam video yüklemek külfetli iş ayrıca mn recstudios freedom gibi partnerler boş kanalı zaten kabul ediyor. En azından bu partnerlerde video şartı olmamalı diye düşünüyorum. Sonuçta yine normal kanal fiyatına gidiyor.
Video yüklemeden satış yapabilmek için şimdi ayrı hesap açmak zorunda kaldım.. Partner kanalları Normal kanal gibi ekledim. Ayarlar bölümünden açıklamaya da ekledim mn partner kanal olduğunu ama güncelleme yaptığınızdan bu yana o açıklama açılmıyor. Ekrar kararıyor ismimizin üzerine basınca.. Bilginiz olsun..

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam sistem şuan token almamıza izin vermiyor bence bunu kaldırmalısınız çünkü zaten 500 ün üzerine çıktıgında sisteme kanal satamıyoruz bari token alıp elimizde beklete bilelim limiti kaldırırsanız hem sizin hem bizim işimize gelir

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam ödemesini aldığım kanallar 2 hafta sonra kapandı ve şuan kesinleşen ücret -6.00 TL oldu bu soruna bir çözüm üretebilir misiniz?

müşterimin sorusu : mail şifre uyuşmuyor sorunu neden oluyor ? ben elle denedim gmail ve şifreye giriyor

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Mehmet Hocam satılan kanalın otomatik videoyapa eklenme yeniliğini getirmişsiniz.. Bence satıcılarda kendi kanalını videoyapa oradan eklerse daha güzel olacak :) bize de bi kolaylık sağla hocam...
Birde şu boş kanalı kabul eden partnerler için kanal satışına eklerken video isteme olayını kaldırırsanız çok daha iyi olur. Sıkıntı olur derseniz belli bir oranda kanal satışı yapmış kişilere bu yetkiyi verebilirsiniz. Partner kanal satışı yapacam yapamıyorum video yüklemek çok zahmetli iş.. Dikkat ederseniz pek partner kanal ekleyende yok sebebi bu video şartı olsa gerek..
Ayrıca güncelleme yaptığınızdan bu yana kanal satıcısının ismine tıkladığınızda açıklama çıkardı şimdi o açıklamalar çıkmıyor. Siyah bir ekran çıkıyor

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Mehmet Hocam satılan kanalın otomatik videoyapa eklenme yeniliğini getirmişsiniz.. Bence satıcılarda kendi kanalını videoyapa oradan eklerse daha güzel olacak :) bize de bi kolaylık sağla hocam...
Birde şu boş kanalı kabul eden partnerler için kanal satışına eklerken video isteme olayını kaldırırsanız çok daha iyi olur. Sıkıntı olur derseniz belli bir oranda kanal satışı yapmış kişilere bu yetkiyi verebilirsiniz. Partner kanal satışı yapacam yapamıyorum video yüklemek çok zahmetli iş.. Dikkat ederseniz pek partner kanal ekleyende yok sebebi bu video şartı olsa gerek..
Ayrıca güncelleme yaptığınızdan bu yana kanal satıcısının ismine tıkladığınızda açıklama çıkardı şimdi o açıklamalar çıkmıyor. Siyah bir ekran çıkıyor
Belki ilk 10 20 kanalda bu zorunlu olup sonra hesabiniz premium à dönüşür se Video yüklemeden satabilirsiniz.ya da üyelik için kapora tarzında bir meblağ sistemde yüklü olur olası zarar satıcı hesabından tahsil edilir. Hatta söyle olabilir mesela 50 partner kanal ekledim sistem 25 kanal ödemesini Bloke eder sorun olma ihtimaline karşı.

mobil mesaj

günde ne kadar kanal satılıyor istatistik var mı, azsa boşuna koymayalım diye diyorum

Belki ilk 10 20 kanalda bu zorunlu olup sonra hesabiniz premium à dönüşür se Video yüklemeden satabilirsiniz.ya da üyelik için kapora tarzında bir meblağ sistemde yüklü olur olası zarar satıcı hesabından tahsil edilir. Hatta söyle olabilir mesela 50 partner kanal ekledim sistem 25 kanal ödemesini Bloke eder sorun olma ihtimaline karşı.

mobil mesaj
vallahi sıkıntıyı çözsünlerde herşeye razıyız hocam :) ama ben iki hesapta 4k mail satmışım mesela benim gibiler için şarta bile gerek yok.. Yeterince güven olmuştur bence ama yine mehmet hoca karar verip bir ayar geçecektir inş öyle değilmi @Web_Scripti hocam sizin içinde faydalı olur sonuçta 4 te 1 oranında komisyon alıyorsunuz partner kanal satışları da kolaylıkla yapılırsa sizde bizde kazanırız. (Şu komisyonu biraz daha düşürseniz güzel olacak :)

MN RECSTUDİOS VE FREEDOM için ayrıcalık talep ediyoruz.. Tabi bu ayrıcalığı belli kanal satışına ulaşmış kişilerede verebilirsiniz bir şekilde çözelimde hocam :)
Ben MN kanalları kaçak yoldan ekledim ama satılmıyor açıklamalarda açılmayınca olmuyor MN Kanal almak isteyenler MNPARTNERKANAL isimli üyelikten alabilirler :) Karaborsaya düştü kanallar video ekleme şartı olunca Referans Yilmazcreator hesabıdır..

Son düzenleme:
Mn için bi ayrıcalık yapılsa fena olmaz.

Lütfen dosyayı ekleyip yükleyiniz. Tekrar Yükle

İlk defa bu hata yı almaya başladım sorun nedir?
Dosyayı ekleyip kanalları satışa çıkarıyordum zaten.

---------- Spam Engelliyici 15:31 ---------- Önceki Mesaj 14:54 ----------

Sorun ben de mi acep , Kanal ekleyebilen var mı?

Merhaba Arkadaşlar,

sabaha karşı çinden ve sonra almanyanın bir bölgesinden yoğun saldırı aldık. Saldırıyı çinden ve almanyanın ip bloğunu engelleyerek çözdüm. Saldırı sonrasında farklı ülkelerden hack girişimi yapılmaya başlandı. excel ile kanal satışını geceye kadar durdurdum çünkü hack girişimi dosya yükleme tarafından geliyordu.

diğer etapda arkadaşlar 2-3 arkadaş tarafından zamanında music nation partner diye yazıldınama partner kanal olmadan satıldı. Şikayet üstüne bende satılan ve partner diye işaretlenmiş her kanalı zorunlu olarak 1 video yükletip o viddonun para kazanmasındaki şirket partner mı diye kontrol ettirmek zorunda kaldım. Bu nedenle kanalı satışa çıkarırken eğer partnersa bir video para kazanması açık halde zorunlu hale getirilmiştir. eğer o kontrolü yaptırmazsam büyük sıkıntılar başıma çıkarıyor.

Bol kazançlar

Merhaba Arkadaşlar,

sabaha karşı çinden ve sonra almanyanın bir bölgesinden yoğun saldırı aldık. Saldırıyı çinden ve almanyanın ip bloğunu engelleyerek çözdüm. Saldırı sonrasında farklı ülkelerden hack girişimi yapılmaya başlandı. excel ile kanal satışını geceye kadar durdurdum çünkü hack girişimi dosya yükleme tarafından geliyordu.

diğer etapda arkadaşlar 2-3 arkadaş tarafından zamanında music nation partner diye yazıldınama partner kanal olmadan satıldı. Şikayet üstüne bende satılan ve partner diye işaretlenmiş her kanalı zorunlu olarak 1 video yükletip o viddonun para kazanmasındaki şirket partner mı diye kontrol ettirmek zorunda kaldım. Bu nedenle kanalı satışa çıkarırken eğer partnersa bir video para kazanması açık halde zorunlu hale getirilmiştir. eğer o kontrolü yaptırmazsam büyük sıkıntılar başıma çıkarıyor.

Bol kazançlar
Hocam bf channel hizmetinde 6 TL var. Bunu geri çekme imkanım var mıdır?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri