KanalAlSat.com - Full Online Kanal Alış-veriş Platformu [Videoyap Güvencesiyle]

YilmazCreator nickli satıcı burdamı dün 15 tane kanal aldım kendisinden.videoyap hesabıma bağladım ip değiştirip çerez temizleyere...2 tanesine yükleme yaptım diğerlerine ellemedim bile.ama şuan 15 kanaldan sadece 2 tanesi ayakta video yüklediklerim ve yüklemediklerimde gitmiş.kanalalsat da kanal kapadı ya tıklayıncada Kanal kapanmış, fakat hangi türden kapandığını sistem tespit edemedi. 30dk sonra tekrar deneyiniz. hatasını veriyo olurmu böyle saçmalık lütfen yardımcı olun...

@
Web_Scripti

YilmazCreator nickli satıcı burdamı dün 15 tane kanal aldım kendisinden.videoyap hesabıma bağladım ip değiştirip çerez temizleyere...2 tanesine yükleme yaptım diğerlerine ellemedim bile.ama şuan 15 kanaldan sadece 2 tanesi ayakta video yüklediklerim ve yüklemediklerimde gitmiş.kanalalsat da kanal kapadı ya tıklayıncada Kanal kapanmış, fakat hangi türden kapandığını sistem tespit edemedi. 30dk sonra tekrar deneyiniz. hatasını veriyo olurmu böyle saçmalık lütfen yardımcı olun...

@
Web_Scripti
O benim hocam yazsaydın ya kanalalsattanda haberimiz olsaydı..
Bugün eklediklerimiz de kapanmış ama sisteme eklemediklerimiz açık kanalalsatta son zamanlar sıkıntı olmaya başladı bu şekilde.. Bir hatamız olsa hepsi kapanır sisteme eklenmeyenleri es geçmez

---------- Spam Engelliyici 22:10 ---------- Önceki Mesaj 22:08 ----------

Hocam tokenli kanallar mı topluluktan gidiyor yoksa normal kanallarınız mı?
normal kanallar partnerli kanallar tokenli kanallar farketmiyor sisteme eklenen her kanalda aynı hocam hepsi gidiyor hocam iki hafta içinde 500 ü geçkin kanal gitti.. Daha satılmadıkları için çektim kimse zarar görmedi neredeyse.. Bizde sorun olsa en az kapanma yaşayan kullanıcı benim.. 2000 kanal satmışım yüzde 6 kapanma var.. Bir kaç satıcıda yaşadı bunları ama yazmıyorlar buraya adımız çıkmasın diye.. Yazsalar sorun çözülecek sisteme eklediğim her kanal kapanıyor eklemediklerim ayakta çok şükür

Son düzenleme:
O benim hocam yazsaydın ya kanalalsattanda haberimiz olsaydı..
Bugün eklediklerimiz de kapanmış ama sisteme eklemediklerimiz açık kanalalsatta son zamanlar sıkıntı olmaya başladı bu şekilde.. Bir hatamız olsa hepsi kapanır sisteme eklenmeyenleri es geçmez

hocam sizin olduğunuzu bilmiyodum.ytparanoya hesabıda sizin değimiydi? ben sürekli ondan alıyodum fakat dün yoktu kanal..tabi yazarım.ben satıcının hatası olduğunu düşündüm ilk başta bide biliyosunuzdur kanal bağlamak bile emek istiyo ondan sinirlendim biraz kusura bakmayın..

benimde sisteme eklediğim toplam 10 adet kanalım kapanmış bunlardan 3 tanesi satılmıştı 7 tanesi ise henüz satılmadan kapandı

Gmail imap üstünden kanalın açık olup olmadığı satanın doğru bilgilerle kanal ekleyip eklemediğine sistem bakıyor. Bunu baktırmasam kanalı satan yanlış bilgiler girer alan mağdur olur. Bu kontrol youtube tarafından bakılab bir yer mi oldu bilmiyorm. Konuyu bugece ve yarın inceliycem. Son 3 günde 100 den fazla kendime kanal aldım 10 a yakın farklı kişiden 1 tanesinde bile sıkıntı görmüyorum.

Fakat bir satıcının excelde 100 kanalı aynı saniyede satışı cıkarması aynı kişinin 100 kanalınıda kontrolden geçirmek youtube un bakmaskna sebebiyet veriyor olabilir mi olabilir. Senden başka bir kişi daha bu durumu şikayet etmişti. Bu konu hakkında yarın 12 gibi net açıklama yapcağım.

Bugüne ait ödeme bekeleyen arkadaşların ödemesinide yapamadım. YArın sabah 9 da hesaplarda olucaktır. Onun içinde kusura bakmayınız.

Gmail imap üstünden kanalın açık olup olmadığı satanın doğru bilgilerle kanal ekleyip eklemediğine sistem bakıyor. Bunu baktırmasam kanalı satan yanlış bilgiler girer alan mağdur olur. Bu kontrol youtube tarafından bakılab bir yer mi oldu bilmiyorm. Konuyu bugece ve yarın inceliycem. Son 3 günde 100 den fazla kendime kanal aldım 10 a yakın farklı kişiden 1 tanesinde bile sıkıntı görmüyorum.

Fakat bir satıcının excelde 100 kanalı aynı saniyede satışı cıkarması aynı kişinin 100 kanalınıda kontrolden geçirmek youtube un bakmaskna sebebiyet veriyor olabilir mi olabilir. Senden başka bir kişi daha bu durumu şikayet etmişti. Bu konu hakkında yarın 12 gibi net açıklama yapcağım.

Bugüne ait ödeme bekeleyen arkadaşların ödemesinide yapamadım. YArın sabah 9 da hesaplarda olucaktır. Onun içinde kusura bakmayınız.

Hocam bu konu hakkında biraz önce desteğe mesaj bıraktım.

Bir bakabilir misin sana zahmet.

Son düzenleme:

Hocam çok kanal ekleyince kapanıyor diye artık 50 den fazla eklemiyordum ama yine kapanmış.. Ekledikten sonra kapanacakmı diye korkudan bir kaç saatte bir normalde kontrol ediyordum iki haftadır. Hocam şu anda sisteme yeni kanal ekleyen kişi neredeyse yok çoğu eskiden eklenmiş olan kanallar dikkat ederseniz anlarsınız. Şu sıra satıcıların çoğu çekildi piyasadan sebebi de bu ama kimse yazmıyor nedense.. Ama skypede ya benimde kapandı demesini biliyorlar sadece.. Amaç adları çıkmasın diye sanırım ama benim korkum yok 3 aydır bu işi yapıyorum neden kapandığını iyi anlarım

Hocam imap à bakmıyor ama çoklu kontrolde bir yere takılıyor olabilir.

mobil mesaj

ek olarak hocam topluluktan giden kanallar ne olcak :) yükleme yapmadığım kanallar bile kapatılmıştı [MENTION=14299]batuhannoyan[/MENTION] hocamlada konuşmuştuk. sorunun kaynağını bulabildinizmi acaba

hocam sizin olduğunuzu bilmiyodum.ytparanoya hesabıda sizin değimiydi? ben sürekli ondan alıyodum fakat dün yoktu kanal..tabi yazarım.ben satıcının hatası olduğunu düşündüm ilk başta bide bilihttp://www.ytpara.com/newreply.php?do=newreply&p=816994yosunuzdur kanal bağlamak bile emek istiyo ondan sinirlendim biraz kusura bakmayın..
Yok hocam sizi iyi anlıyorum benimde iki haftada sisteme eklediğim 500 üstü kanal gümledi genelde önceden haberim olur satıştan çekerdim. Ama bu kez yt biraz geç davranıp kapatmış. 50 kadar kanalda sıkıntı var sadece 15 i sizdeymiş Ben sizin kapanan kanalların iadesini yaparım da bizim zararı karşılayan yok malesef
ytparanoya da benim doğru biliyorsunuz :)
Ben yenilerini veririm sıkıntı değil kanallarında bu soruna sahip çıkılmaması can sıkıyor..

---------- Spam Engelliyici 22:29 ---------- Önceki Mesaj 22:26 ----------

ek olarak hocam topluluktan giden kanallar ne olcak :) yükleme yapmadığım kanallar bile kapatılmıştı @batuhannoyan hocamlada konuşmuştuk. sorunun kaynağını bulabildinizmi acaba
Hocam sizin kanalları benden almamıştınız iki satıcıdan almıştınız belirtirseniz iyi olur sonra mehmet hoca sadece sende kapanma var diyor :) Ama benim bildiğim aktif 3-4 satıcıda var bu durum zaten geri kalan kaçtı kanal bile eklemiyor. Hatta toprakta orda satıyordu bıraktı bu nedenle sanırım

Yok hocam sizi iyi anlıyorum benimde iki haftada sisteme eklediğim 500 üstü kanal gümledi genelde önceden haberim olur satıştan çekerdim. Ama bu kez yt biraz geç davranıp kapatmış. 50 kadar kanalda sıkıntı var sadece 15 i sizdeymiş Ben sizin kapanan kanalların iadesini yaparım da bizim zararı karşılayan yok malesef
Ben yenilerini veririm sıkıntı değil kanallarında bu soruna sahip çıkılmaması can sıkıyor..

---------- Spam Engelliyici 22:29 ---------- Önceki Mesaj 22:26 ----------

Hocam sizin kanalları benden almamıştınız iki satıcıdan almıştınız belirtirseniz iyi olur sonra mehmet hoca sadece sende kapanma var diyor :) Ama benim bildiğim aktif 3-4 satıcıda var bu durum zaten geri kalan kaçtı kanal bile eklemiyor. Hatta toprakta orda satıyordu bıraktı bu nedenle sanırım

:) valla ben kanalları anason ve ankarali-87 den almıştım. konuya mesaj yazdıgımı görmüş saolsn Batuhan hocamda bana mesaj atmıstı bu konu üzerinden konuşmuştuk. Keşke Batuhan hocam gibi kanalları aldıgım kisilerde aynı ilgiyi gösterselerdi :)

hocam çok geçmiş olsun umarım sizin zararınızda karşılanır.görüldüğü gibi sizin bi hatanız yok.ayrıca çok teşekkür ederim

hocam çok geçmiş olsun umarım sizin zararınızda karşılanır.görüldüğü gibi sizin bi hatanız yok.ayrıca çok teşekkür ederim
Hocam zaten epey zarar ettik artık skype ve yakında forumda konu açarak satmayı düşünüyorum. skype ekleyinde kanallarınızı vereyim sizede * böyle daha rahat bulursun

Moderatör tarafında düzenlendi:
Hayır sistemde bir sorun olabilir ve düzeltilir. Asıl hata bu sorunu görüpte herhangi bir şekilde Efe'ye bildirmeyip sessizce çekilenlerde.

Bir çok insanın emeklerini boşa çıkartıyorlar umursamazlıklarından.

Merhaba Arkadaşlar,

bakın yazdığım şeyler yanlış anlaşılıyor. İnceleme yapacağım bazı kişilerde neden kapandı diye. 50 den fazla satış yapan arkadaş var. 4 arkadaşımızda topluluk nedeniyle kapanma var.

bugün ve dün yüzlerce kanal satmış hiç kapanmama yaşamamış kişilerde var. İnceleme sonucunu yarın sabah yazacağım. 2 snde yapabileceğim bir durum değildir.

Yani bu durumda satıcı sattığı kanalları toplulukdan kapanıyorsa satıcı satışdan cekip gidip normal bir şekilde satabilir yani.

Merhaba Arkadaşlar,

bakın yazdığım şeyler yanlış anlaşılıyor. İnceleme yapacağım bazı kişilerde neden kapandı diye. 50 den fazla satış yapan arkadaş var. 4 arkadaşımızda topluluk nedeniyle kapanma var.

bugün ve dün yüzlerce kanal satmış hiç kapanmama yaşamamış kişilerde var. İnceleme sonucunu yarın sabah yazacağım. 2 snde yapabileceğim bir durum değildir.

Yani bu durumda satıcı sattığı kanalları toplulukdan kapanıyorsa satıcı satışdan cekip gidip normal bir şekilde satabilir yani.
Satılan değil hocam sisteme eklenen her kanal kapanıyor yani çekip satış yapamayız malesef.. Anlayacağın hiç eklememek lazım.. 50 kadar satıcı gözüküyor olabilir ama bir kaç gündür neredeyse kanal ekleyen yok hocam bir kaç kişi haricinde zaten ekleyenlerde sorun yaşıyor. İki hafta önce ilk bu durum yaşandığında size yazmıştım. Sadece bende olduğunu yazmıştınız ama o anda bile benim bildiğim 5-6 kişi de yaşanmıştı bu durum.. Şu an anason yazamıyormuş foruma onda da var bu durum. Ankaralı87 diye birinde yaşanmış. Birde fat0314 ve toprakta özellikle toprak bu forumda çok kanal satmış sıkıntı yaşamamış kişilerinden biridir yani budamı gol değil Unutmadan makinadamı da eklemek lazım. Toplamda şu an bile 6 ettik zaten en faaller burada birtek london kimse o eksikte şu ara kanal eklemiyor sanırım. Londonda çok kanal satanlardan biri su ara eklediyse eminim onda da vardır bu sorun gerisi çerez kalır en çok kanal satışı yapanlar bizleriz..

---------- Spam Engelliyici 22:59 ---------- Önceki Mesaj 22:57 ----------

Hayır sistemde bir sorun olabilir ve düzeltilir. Asıl hata bu sorunu görüpte herhangi bir şekilde Efe'ye bildirmeyip sessizce çekilenlerde.

Bir çok insanın emeklerini boşa çıkartıyorlar umursamazlıklarından.
Hocam iki hafta önce ben bildirdim durumu 138 kanalım kapandı ama aynı gün açıpta sisteme eklemediklerimi ben hala kullanıyorum. 3 gün öncede 300 üzeri kanal ekledim 100 kadarını kendime saklamıştım hala açık.. Bir kısmıda skypeden satıldı sorun yok.. Kaza geliyorum dedi de biz anlayamadık sistemdeki sıkıntıyı gelip geçici zannettik

Son düzenleme:
Merhaba Arkadaşlar,

Hocam bendede var topluluktan kapanma tabi zararımın karşılanmasını falan talep etmiyeceğim sizde zor günler yaşıyorsunuz ama sistemin sorununu bulabilirseniz sizde bende daha rahat iş yapmış oluruz geçengün attığım 62 kanal uçtu içinden 1 tane bile kalmadı şimdiye kadar 500 kanal sattım hep aynı yöntemle açıyorum ilk defa böyle birşey oldu umarım bir daha olmaz başınızı ağrıttığım içinde özür dilerim.

kanal satıcılarının dikkatine!

Kanal satıcıları artık kanal eklerken https://www.google.com/settings/security/lesssecureapps bu linke tıklayarak erşim iznini kapatsınlar. Bize izin vermeden satışı yapsınlar. izin verilmesi nedeniyle youtube bir işlem yapıyor olabilir. Daha inceleme yapmadım ama erişim yetkisi vermeden dahi kanal satışı yapılmasını ayarladım.

kanal satıcılarının dikkatine!

Kanal satıcıları artık kanal eklerken https://www.google.com/settings/security/lesssecureapps bu linke tıklayarak erşim iznini kapatsınlar. Bize izin vermeden satışı yapsınlar. izin verilmesi nedeniyle youtube bir işlem yapıyor olabilir. Daha inceleme yapmadım ama erişim yetkisi vermeden dahi kanal satışı yapılmasını ayarladım.
Yani sizin sisteminiz artık kanala şifre ile giriş yapıp kontrol etmeyecek mi sadece url denmi kontrol yapacak.. Ayrıca sorunu net olarak anlayınca tekrar bilgi verirseniz iyi olur.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri