KanalAlSat.com - Full Online Kanal Alış-veriş Platformu [Videoyap Güvencesiyle]

Onaysız gmail satacağım link girmek zorundayım. Bu durumda linki nasıl giriyorsunuz arkadaşlar?

Onaysız gmail satacağım link girmek zorundayım. Bu durumda linki nasıl giriyorsunuz arkadaşlar?

Malesef alperen kardeşim, youtube kanalı olmayan hesap satışı malesef yapılamıyor. 3-4 arkadaş çok istedi ama sistemin alt yapısına uygun durumda olmadığı için kanal linki olmayan bir gmail satılamıyor. bunedenle youtube kanalı olmayan gmail satışı kanalalsat.com üzerinden yapılamıyor

Önce gmaile bağlı bir YouTube kanali açmanız gerekiyor o zaman linke sahip olursunuz

Üstad alperen kardeşimiz hiç kanal açılmamış sadece gmail satmak istemiş.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Hocam Kanal Excel ile kanal ekliyorum bütün bilgilerim doğrudur fakat kullanıcı bilgileri yanlış hatası alıyorum... bi ilgilenirseniz sevinirim nick
2g1ua

Sisteme partner kanal eklemeye çalıstığımda içinde video olmasına rağmen video yuklu değil hatası veriyor yardımcı olursanız sevinirim [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam ödeme yaptım bakarmısınız teşekkürler.

satıs

Sisteme partner kanal eklemeye çalıstığımda içinde video olmasına rağmen video yuklu değil hatası veriyor yardımcı olursanız sevinirim [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Bu sorun devam ediyor hocam ayrıca bugün karşılaştığım yeni bir sorun aşağıya yazacaklarım hepsi kanalsat kısmında yer alıyor;

"Normal üyelere 308 adet kanal satmışsınız. 300'ün üzerinde satışınız olduğu için tokenlı otomatik satış yapabilirsiniz. "

Sisteme token verip satmaya çalıştığımda aşağıdaki hatayı veriyor...

..............kanalınız başarıyla eklenmiştir. Tüm kriterlere uyuyordu fakat, 300'den az normal üyelere satışınız olduğu için tokenlı satış yapılamadı.

Yardımlarınızı rica ediyorum [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Son düzenleme:
Sisteme partner kanal eklemeye çalıstığımda içinde video olmasına rağmen video yuklu değil hatası veriyor yardımcı olursanız sevinirim @Web_Scripti
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Bu durum neden kaynaklanıyor.
Kanallar Partnere dahil video var para kazan açık.

Son düzenleme:
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] üstad

videoyap için kanal almak isteyince aşağıdaki uyarıyı veriyor

Youtube Kanal Sorgu Uyarısı: No longer availableYoutube Kanal Sorgu Uyarısı: No longer available

Son düzenleme:
Merhaba Arkadaşlar,

Kanal durum kontrolüyle alakalı youtube sisteminde 3-4 gün önce oluşan güncellemeyi sisteme entegre ettim. Çünkü satın almadan önce bir kanal açık mı kapalımıi kanal mail ve şifresi doğrumu değil mi kontrolleri yapıldıktan sonra satılıyor. Bu nedenle gerekenler yapıldı. Tekrardan satış aktifdir. Herkese bol satış ve alışlar

Merhaba Arkadaşlar,

Kanal durum kontrolüyle alakalı youtube sisteminde 3-4 gün önce oluşan güncellemeyi sisteme entegre ettim. Çünkü satın almadan önce bir kanal açık mı kapalımıi kanal mail ve şifresi doğrumu değil mi kontrolleri yapıldıktan sonra satılıyor. Bu nedenle gerekenler yapıldı. Tekrardan satış aktifdir. Herkese bol satış ve alışlar

hocam bu sefer de kanal al deyince bekleyin de kalıyor bir şey olmuyor. not: tokenli kanal almaya çalışıyorum

kanal al dedigimde bekleyin diyor öyle kalıyor kanal alamıyoruz

zQrrQ dan aldıktan 3 saat sonra kapanan kanalları halen iade edemiyorum ,

spamdan kapanmış Kanal durumu şuanda bilinemiyor, lütfen daha sonra tekrar deneyiniz.

Üyelik Id :494

ayrıca diğer bir hesabımda ise 24 kanal ekli olmasına rağmen kanalalsat.com dan tokenli kanal almak isteyince : Alınamadı, videoyap üyeliğinizde boş kanal kalmadı.

Üyelik Id : 17581

hehe :D arkadaşlar piyasa ucmus kanal alsatta para kazanma acıklar ucuza bu fırsatı kaçırmayı unutmayın :D likemi unutmayın :D

zQrrQ dan aldıktan 3 saat sonra kapanan kanalları halen iade edemiyorum ,

spamdan kapanmış Kanal durumu şuanda bilinemiyor, lütfen daha sonra tekrar deneyiniz.

Üyelik Id :494

ayrıca diğer bir hesabımda ise 24 kanal ekli olmasına rağmen kanalalsat.com dan tokenli kanal almak isteyince : Alınamadı, videoyap üyeliğinizde boş kanal kalmadı.

Üyelik Id : 17581

Merhaba hocam,

spamden kapanan kanalın durumunu bilememe sorununu hallettim.

videoyap 40 kanal eklemeye dün çıkmıştı. oradada bunu aktif ederken bir yerde ufak hata yapmışım gerekli düzenlemeyi yaptım. Teşekkürler & Bol kazançlar

Merhaba hocam,

spamden kapanan kanalın durumunu bilememe sorununu hallettim.

videoyap 40 kanal eklemeye dün çıkmıştı. oradada bunu aktif ederken bir yerde ufak hata yapmışım gerekli düzenlemeyi yaptım. Teşekkürler & Bol kazançlar

Eline koluna sağlık , bilgi amaçlı bu yazdıklarım.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam dün normal biryere bağlı olmayan kanal almak istedim 3 tane kanalda mn ye bağlı çıktı bana yaramaz bunlar bubları nasıl iade edeciz satıcı belirtmemiş partner oldugunu yoksa almazdım

Merhaba Arkadaşlar,

Kimse uyarmadı demesin. Bazen sistem spamden kanal kapansada normal kapanmış gibi gösterip satıcıdan kesinti yapmamış. Alıcıda tabiki kesintisini almamış. Bu satıcınında % sini spam harici kapandığı için düşürmemiş. Bugece manuel olarak spam harici kapanan kanalları tarayacağım. Taramada spam diye kapanmışsa son 1 ay içerisinde hem istatistiğinize etki edecek hemde satışınızdan kesinti olacaktır. Bu bir uyarıdır, bunda yanlış olan birşey yoktur. Zaten kurallar gereği spamden kapanan kanallar alıcıya %30 u iade, + satan kişinin % istatistiğini düşürür. Fakat bazı arkadaşlar beni uyardı. Spamden kapanıyor iademi alamıyorum dedi. Bu nedenle son 1 aydaki SADECE spam harici kapanan kanalları tarayacağımı bildiririm.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam dün normal biryere bağlı olmayan kanal almak istedim 3 tane kanalda mn ye bağlı çıktı bana yaramaz bunlar bubları nasıl iade edeciz satıcı belirtmemiş partner oldugunu yoksa almazdım

Videoyap yöneti desteğine bu durumu yaşadığınız kanalların linklerini atarsanız gereğini yaparım. Kişide mn ye bağlı kanalları eminim ki o fiyata satmak istemezdi. Bir yanlış yapmıştır. Ben stoğu varsa düzgün 3 kanalını verir. mnlerini iptal eder kişiye iade ederim. teşekkürler

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri