Onaysız gmail satacağım link girmek zorundayım. Bu durumda linki nasıl giriyorsunuz arkadaşlar?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Onaysız gmail satacağım link girmek zorundayım. Bu durumda linki nasıl giriyorsunuz arkadaşlar?
Önce gmaile bağlı bir YouTube kanali açmanız gerekiyor o zaman linke sahip olursunuz
Sisteme partner kanal eklemeye çalıstığımda içinde video olmasına rağmen video yuklu değil hatası veriyor yardımcı olursanız sevinirim [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]Sisteme partner kanal eklemeye çalıstığımda içinde video olmasına rağmen video yuklu değil hatası veriyor yardımcı olursanız sevinirim @Web_Scripti
Youtube Kanal Sorgu Uyarısı: No longer availableYoutube Kanal Sorgu Uyarısı: No longer available
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] üstad
videoyap için kanal almak isteyince aşağıdaki uyarıyı veriyor
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] üstad
videoyap için kanal almak isteyince aşağıdaki uyarıyı veriyor
Merhaba Arkadaşlar,
Kanal durum kontrolüyle alakalı youtube sisteminde 3-4 gün önce oluşan güncellemeyi sisteme entegre ettim. Çünkü satın almadan önce bir kanal açık mı kapalımıi kanal mail ve şifresi doğrumu değil mi kontrolleri yapıldıktan sonra satılıyor. Bu nedenle gerekenler yapıldı. Tekrardan satış aktifdir. Herkese bol satış ve alışlar
zQrrQ dan aldıktan 3 saat sonra kapanan kanalları halen iade edemiyorum ,
spamdan kapanmış Kanal durumu şuanda bilinemiyor, lütfen daha sonra tekrar deneyiniz.
Üyelik Id :494
ayrıca diğer bir hesabımda ise 24 kanal ekli olmasına rağmen kanalalsat.com dan tokenli kanal almak isteyince : Alınamadı, videoyap üyeliğinizde boş kanal kalmadı.
Üyelik Id : 17581
Merhaba hocam,
spamden kapanan kanalın durumunu bilememe sorununu hallettim.
videoyap 40 kanal eklemeye dün çıkmıştı. oradada bunu aktif ederken bir yerde ufak hata yapmışım gerekli düzenlemeyi yaptım. Teşekkürler & Bol kazançlar
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam dün normal biryere bağlı olmayan kanal almak istedim 3 tane kanalda mn ye bağlı çıktı bana yaramaz bunlar bubları nasıl iade edeciz satıcı belirtmemiş partner oldugunu yoksa almazdım
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.