KanalAlSat.com - Full Online Kanal Alış-veriş Platformu [Videoyap Güvencesiyle]

Yakında Life partner kanalları satıcam bu platformdan

Önceden Gmailler Toplu alınıyordu ve toplu kapanma yaşıyorduk şimdi ise durum farklı bu sistem bize farklı kişilerden farklı mailler almamızı öneriyor :) Harika olacağını düşünmeye başladım bile :) :)

Satın aldığım 1 kanal kapandı.

Kanalım kapandı butonuna bastım, hemen 0,28 Kuruş hesabıma iade etti anında.

Çok beğendim.

Hayırlı olsun sistem fakat ben kullanıcağımı zannetmiyorum ücretin haftalık ödenmesi tarafımıza sürekli ödeme yapıp aldığım için uygun değil, yinede sistem iyi başarılar.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bilmem, VDS'den de kapanıyor. Çok faktör var, neden kapandığını bilmek zor.

Sürekli aynı satıcından mı alışveriş yapıyorsunuz hocam ? Browser deki çerezler kanal kapanmalarında en büyük etken ben 1 hafta önce 40-45 tane kapanma yok hepsi açık sanırım bu sefer çözdüm ben olayı

Sent from my iPhone using Tapatalk

Satın aldığım 1 kanal kapandı.

Kanalım kapandı butonuna bastım, hemen 0,28 Kuruş hesabıma iade etti anında.

Çok beğendim.

Peki kanal alan kişi yalan yere kanal kapandı diye butona basar habire beleş kanal sahibi olur ödediği paralar ne de olsa geri iade ediliyor:confused: Buna bir çözüm var mı acaba.

Peki kanal alan kişi yalan yere kanal kapandı diye butona basar habire beleş kanal sahibi olur ödediği paralar ne de olsa geri iade ediliyor:confused:

Hocam sistem kanalın açık yada kapalı olduğunu görebiliyor o yüzden o konuda bir sıkıntı olmaz :)

Hocam sisten kanalın açık yada kapalı olduğunu görebiliyor o yüzden o konuda bir sıkıntı olmaz :)

Bu sistem spamcıların çok işine yarayacak. Kanalı alan kişi yükleyebildiği kadar video yükler kapanmazsa devam kapanırsa kanalım kapandı der parasını geri alır.

Merhaba Arkadaşlar,

Herkese güzel yorumları için teşekkür ederim. 24 saatini sistemimiz doldurmuştur. Ortalama bugün 13 farklı arkadaş kanal satın almıştır. Daha sistemimiz çok yenidir ama hiç hata kaldığını düşünmüyorum. Herşey çok şükür yerli yerine ilk günden oturdu. Bugün toplam 128 kanal satılmıştır. Satılan 1 kanal kapanmıştır.

Eğer kanal sahibinin doğum günü herkese önemsizse doğum günü girme zorunluluğunu kaldırabilirim. (Yani Kurtarma mailinde olduğu gibi isteğe bağlı şekilde)

Evet ileride inşallah hitli kanal ve para kazanmış kanallarında satış imkanını sağlayacağım. Tabiki o token ile olmak zorunda. Çünkü o içerideki kanalların tam hitlerini öğrenmek, analytics ile kaç para kazandığını görmek gerekiyor. Ama ona şuanlık girişmeyeceğim. Şuanda sadece sıfır normal kanal ve partner kanal satışlarını yaptırma üzerine devam edeceğim.

kanal kapalı değilse kanal kapandı diye butona basması birşey ifade etmezki. Kanal Sağlam diye yazar. Tüm sistem 2 tarafında yalan iş yapamaması üzerine kontrol mekanizmalarıyla yazılmıştır.

Peki kanal alan kişi yalan yere kanal kapandı diye butona basar habire beleş kanal sahibi olur ödediği paralar ne de olsa geri iade ediliyor:confused: Buna bir çözüm var mı acaba.

Kanal kapandı butonuna basınca sistem kanal gerçekten kapanmış mı diye kontrol ediyor, öyle birşey olamaz :)

Bu sistem spamcıların çok işine yarayacak. Kanalı alan kişi yükleyebildiği kadar video yükler kapanmazsa devam kapanırsa kanalım kapandı der parasını geri alır.

Parasının %30'unu geri alır :)

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] kapanan 1 kanal benim :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri