KanalAlSat.com - Full Online Kanal Alış-veriş Platformu [Videoyap Güvencesiyle]

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

hocam sistemde bi sıkıntı var herhalde. kanal kapanmadığı halde kapandı diyip parayı geri çekti. bi bakarmısın sana zahmet.

url un sonu : LdMdSmhIoOYheA

@Web_Scripti
Merhabalar Güncel olarak satiş yaptigim kanalasat.com
dan müşterimin birisi

hocam sizden aldığı kanallara giremiyorum google şöyle bir uyarı veriyor:
Maalesef, isteğinizi şu anda işleme koyamıyoruz

Bir hesabın şifresinin çalınmış olabileceğine inandığımızda güvenlik nedenleriyle Google bazen girişleri reddedebilir. Hesabınıza tekrar erişim elde etmek için başka bilgisayarları deneyin. Yine de erişemezseniz şifrenizi sıfırlayabilir veya daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

Arkadaşımızın bahsettigi sorun Siteden kaynakli bir problemmidir acaba ?
Cünkü Satişa cıkardıgım tüm kanalların text dosyalarini siliyorum ve elimde hiç bir kanalin bilgisini mevcut şekilde bırakmıyorum

Bilgilendirirseniz Sevinirim iyi forumlar.

@Web_Scripti
Merhabalar Güncel olarak satiş yaptigim kanalasat.com
dan müşterimin birisi

hocam sizden aldığı kanallara giremiyorum google şöyle bir uyarı veriyor:
Maalesef, isteğinizi şu anda işleme koyamıyoruz

Bir hesabın şifresinin çalınmış olabileceğine inandığımızda güvenlik nedenleriyle Google bazen girişleri reddedebilir. Hesabınıza tekrar erişim elde etmek için başka bilgisayarları deneyin. Yine de erişemezseniz şifrenizi sıfırlayabilir veya daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

Arkadaşımızın bahsettigi sorun Siteden kaynakli bir problemmidir acaba ?
Cünkü Satişa cıkardıgım tüm kanalların text dosyalarini siliyorum ve elimde hiç bir kanalin bilgisini mevcut şekilde bırakmıyorum

Bilgilendirirseniz Sevinirim iyi forumlar.

Kanal sat bölümündeki 1. maddedeki 2 iznide verip satışa o gün çıkarın. iyi çalışmalar

Kanal sat bölümündeki 1. maddedeki 2 iznide verip satışa o gün çıkarın. iyi çalışmalar

hocam iyi geceler,

kanalalsatta satıcıyım,
2 ay 3 ay önce sattığım kanal bugün kapanıyor diye istatistiğime ve kasama yansıyor... her yerde 1 haftayken bu süre kanalalsatta ömür boyumu garanti var acaba ?
-7 tl olan kasa -25 de şuanda ???

ilgilenirseniz sevinirim...

iyi çalışmalar

Hocam sistem iyice kötü yöne gitmeye başladı kanalları dışarıda kullanıyorum sıkıntı yok sisteme bağladıklarımız ölüyor androidde değil pc üzerinden açılmış bayağı sağlam kanallar hemde kapanan kanallardan -2 yiye yiye birde taaa 2 ay önceki kanal kapandı diye hesaptan para düşünce bu hafta 150 tl para almam gerekirken -136 tl bakiye düştü satışları şimdilik durdurma kararı aldım sistemle ilgili değişikliklere gitmenizi rica ediyorum

Merhaba Arkadaşlar,

Sistemde bir takım değişiklikler daha yapmış bulunmaktayım.

1) Tokenlı kanal satışındaki 100 kanal sınırını 750 kanal sırına çıkardım.

2) 2 üyemde topluluk nedenli neredeyse tüm kanalları kapandı. Tabiki ben toplulukdan kapanmaların parasını ödüyorum. Bu nedenle yaklaşık 1900 tl'yi cebimden çıkarıp veriyorum. Fakat artık spam kuralları içerisine topluluk kurallarınıda ekledim. Yani spam ile kapanmaya yapılan işlem aynı şekilde topluluk için kapanmalarda da yapılacaktır.(Bundan sonraki toplulukdan kapananlar için geçerlidir)

3) Son günlerde herkesi sinirlendiren bir durumdu. buyfullchannel.com da kişi siparişi veriyor aylarca onaylamıyor kanalda kapanırsa benim haneme yazılıyor diyordu. Evet bir kişi siparişi verince nasıl 7 gün geçince o kanalı alabiliyorsa artık 22. gün bitiminde hala almamışsa onu otomatik sistem ona satıyor. Ya 22. gün bitmeden vazgeçecek veya alması gerekiyor. Almazsa sistem ona otomatik satacaktır. Tabiki satışı yapılmış hiç bir kanalın buyfullchannel.com tarafından kapanması satıcıları etkileyen bir durum oluşturmuyor. Bu nedenle satıcılar artık maksimum 22 günün sorumluluğunu taşıyan vaziyettedir.

Açık konuşmak gerekirse ben bundan 5 ay evvel kanal satıcılarına haftada 3.000 tl civarı ödüyordum, bakıyorum bu hafta 3.500 tl ödüyorum. Yani benim işlem sayımda bir düşüş yok aksine artık var diyebilirim.

Dipnot: Her 2 sitede de yaptığım bu yenilikleri duyurmasını ilgili bölümlerinde yaptım. Amacım benim zarar etmeden bu aradaki işlemi yaptırmamdır. Bilirsiniz ki 10.09.2015 kıyımını yaşadım. Yaklaşık 6.000 tl zarar ettirdi kanalalsat.com'un tokenlı satış bölümü. Şuanda toplulukdan kapatmada 1.900 tl zarar ettirdi. Ben sistemlerimde zarara katlanabilirim fakat bu zararlara aynı şekilde 1 defa katlanıp 2. seferde kural olarak çıkarmam gerekiyor. Çünkü ben bu işten %10 civarında kar etmem gerekir, bu yıla baktığımda bu sistemim için zarar söz konusudur. Ben bu zararları sistem oturabilmesi amacıyla karşılıyorum fakat aldığım kararlarda işine gelmeyen arkadaşlar olursa benimle çalışmayabilir. Ben sizleri anlarım fakat benimde zarar etmemi kimsenin istiyeceğini sanmıyorum.

Saygılarımla.

Merhaba Arkadaşlar,

Sistemde bir takım değişiklikler daha yapmış bulunmaktayım.

1) Tokenlı kanal satışındaki 100 kanal sınırını 750 kanal sırına çıkardım.

2) 2 üyemde topluluk nedenli neredeyse tüm kanalları kapandı. Tabiki ben toplulukdan kapanmaların parasını ödüyorum. Bu nedenle yaklaşık 1900 tl'yi cebimden çıkarıp veriyorum. Fakat artık spam kuralları içerisine topluluk kurallarınıda ekledim. Yani spam ile kapanmaya yapılan işlem aynı şekilde topluluk için kapanmalarda da yapılacaktır.(Bundan sonraki toplulukdan kapananlar için geçerlidir)

3) Son günlerde herkesi sinirlendiren bir durumdu. buyfullchannel.com da kişi siparişi veriyor aylarca onaylamıyor kanalda kapanırsa benim haneme yazılıyor diyordu. Evet bir kişi siparişi verince nasıl 7 gün geçince o kanalı alabiliyorsa artık 22. gün bitiminde hala almamışsa onu otomatik sistem ona satıyor. Ya 22. gün bitmeden vazgeçecek veya alması gerekiyor. Almazsa sistem ona otomatik satacaktır. Tabiki satışı yapılmış hiç bir kanalın buyfullchannel.com tarafından kapanması satıcıları etkileyen bir durum oluşturmuyor. Bu nedenle satıcılar artık maksimum 22 günün sorumluluğunu taşıyan vaziyettedir.

Açık konuşmak gerekirse ben bundan 5 ay evvel kanal satıcılarına haftada 3.000 tl civarı ödüyordum, bakıyorum bu hafta 3.500 tl ödüyorum. Yani benim işlem sayımda bir düşüş yok aksine artık var diyebilirim.

Dipnot: Her 2 sitede de yaptığım bu yenilikleri duyurmasını ilgili bölümlerinde yaptım. Amacım benim zarar etmeden bu aradaki işlemi yaptırmamdır. Bilirsiniz ki 10.09.2015 kıyımını yaşadım. Yaklaşık 6.000 tl zarar ettirdi kanalalsat.com'un tokenlı satış bölümü. Şuanda toplulukdan kapatmada 1.900 tl zarar ettirdi. Ben sistemlerimde zarara katlanabilirim fakat bu zararlara aynı şekilde 1 defa katlanıp 2. seferde kural olarak çıkarmam gerekiyor. Çünkü ben bu işten %10 civarında kar etmem gerekir, bu yıla baktığımda bu sistemim için zarar söz konusudur. Ben bu zararları sistem oturabilmesi amacıyla karşılıyorum fakat aldığım kararlarda işine gelmeyen arkadaşlar olursa benimle çalışmayabilir. Ben sizleri anlarım fakat benimde zarar etmemi kimsenin istiyeceğini sanmıyorum.

Saygılarımla.

Hocam farkında mısınız şuan sistem tamamen alıcının yanına geçmiş durumda biz satıcılar olarak sizin kar etmenizi en az kendimizin kazanması kadar istiyorum çünkü siz kazanınki sistem devam etsin bizde kazanalım ama şuan alıcılar için harikulade bir sistem oldu nasıl olsa en zor videoları bile denerler artık sonuçta cebinden para gitmeyecek bence sistem satıcıyıda desteklemeli satılıp kullanılan kanallarda para almak hakkımız kanal hiç kullanılmadan kapanır eyvallah ama diğer türlü biz iflas ederiz.

üstteki menü çubuğu kalkmış. giriş yapamıyoruz [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

bi problem var herhalde bakarsan seviniriz :)

dosya seçtirilmiyor. bi bakarmısınız size zahmet efe hocam :D [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] /Satin aldigim kanallar kapak resmi unleme dusmus sekilde verdi. Geri iade etmenin yada saglamlariyla deyistirmenin bir yolu varmi ?

Hocam Siteyi Kontrol edermisiniz Kredi yüklememe rağmen hala hesabima yansimadi bukadar uzun sürmemesi lazım

Hocam tokenli satım ne zaman acılacak acil bilgilendirme yaparmısınız exceli seçince tekrar yükle diyoda [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

---------- Spam Engelliyici 03:55 ---------- Önceki Mesaj 03:33 ----------

Hocam tokenli satım ne zaman acılacak acil bilgilendirme yaparmısınız exceli seçince tekrar yükle diyoda [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

excel i indirdim mailleride yerleştirdim siteye birtürlü atılmıyor acaba sorunmu var genel olarak ilgilenirseniz sevinirim

Merhaba Arkadaşlar,

Tokenlı Kanal satışı yaklaşık 1 aydır yapılmıyordu. Bunun için firefox eklentisini yaptım. Anasayfadan linkiyle indirip, tercihlerine kanalalsat.com üyelik mail ve şifresini yazarak artık tek tıkla kanalı kolayca satabilirsiniz. Herşeyi sistem ayarladığı için mail adresini, kurtarma mailini, kurtarma telefonunu yanlış yazabilme gibi bir şansda bulunmuyor.

Böylelikle her kanalın farklı client id ve secreti olmuş oluyor.

Bol kazançlar

Merhaba Arkadaşlar,

Tokenlı Kanal satışı yaklaşık 1 aydır yapılmıyordu. Bunun için firefox eklentisini yaptım. Anasayfadan linkiyle indirip, tercihlerine kanalalsat.com üyelik mail ve şifresini yazarak artık tek tıkla kanalı kolayca satabilirsiniz. Herşeyi sistem ayarladığı için mail adresini, kurtarma mailini, kurtarma telefonunu yanlış yazabilme gibi bir şansda bulunmuyor.

Bol kazançlar
Gece gece iş başındasın usta :) Kolay gelsin.

Merhaba Arkadaşlar,

Bol kazançlar

Eklenti çalışmıyor mu? Yoksa ben mi beceremedim?

Kanalalsat.com açılmıyor :( yüzlerce kanalım vardı orda eskiden kalma [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri