KanalAlSat.com - Full Online Kanal Alış-veriş Platformu [Videoyap Güvencesiyle]

2 kanalın kredisi bakiyeme geri yüklendi, teşekkürler.

Bir bakıma iyi oldu böyle bir sorun yaşamamız, önlemi alınır.

Merhaba Arkadaşlar,

Tahminime göre 2 arkadaşda aynı saniyelerde aynı kişiden alım yapınca sistem toplam 35 kanalı teslim etmesi gerekirken. Aynı saniyelerde olduğu için kafası karıştı ve bu 35 kanalın 5 ini teslim edemedi. Şuanda çok güzel bir son kontrol yapması için ekleme yaptım. İnşallah tekrarı olmayacaktır. Kusura bakmayınız. Gerektiği gibi işlemleri o kişilerde uyguladım.

Satın alma log tutma olayı yaptım. Bu log içerisinde kim hangi saniyede sadece hangi kanal mailini almış diye log tutuyorum.

Hocam onaysiz elimde 500-600 mail var kanal acik degil sadece mail olaran satiyorum sisteminizi sabirsizlikla bekliyorum :)

Discovery cihazımdan gönderildi

Hocam onaysiz elimde 500-600 mail var kanal acik degil sadece mail olaran satiyorum sisteminizi sabirsizlikla bekliyorum :)

Discovery cihazımdan gönderildi

Dün gece aktif etmeden önce onuda aktif etmek istedim fakat 10-12 saatlik bir yazılım gerektiğinden hocam 2-3 gün içerisinde inşallah eklemeye karar verdim. Yoksa bende kanal değilde sadece mail ve şifre satışı olayını.

Bence de, sadece mail satış imkanı da olmalı kanalsız

Olacak [MENTION=9020]Alex[/MENTION] hocam fakat videoyap ile ilgili bir takım yeniliklerim var. 2-3 gün sonra inşallah yapabileceğim.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam telefona onay kodu gelmiyor nedeni nedir?

Edit.. Sorun kalmadı geldi sonunda :)

Son düzenleme:
Hayırlı olsun

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

partner kanal satarken dashboardda partnerin daveti gelmiş halde satılsa sorun olur mu çünkü kabul edip satarsak boş kanal sistemde cok beklerse atılma ihtimali olur

Sistem bir tam rayına otursun.. Deneyeceğim yerlerden bir tanesi olacak.. Özellikle satış konusunda :) Tekrar hayırlı olsun [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Sistem çok güzel, yaygınlaştıkça kanal alım satımlarımızı sadece bu sistem üzerinden yaptıkça, altın değerinde bir pazar olacak bizim için.

Alt kanallar acarak, bunlari tek tek satisa sunmayi da deneyenler olabilir!

Hayirli olsun böyle bir sistem gec bile kaldi.

Ücret neden 10 TL acaba ? Dahada düşük olmaz mı ? Yani ben daha çok satmak istiyorum mesela o yüzden soruyorum

Hayırlı olsun

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Teşekkürler hocam. Youtube piyasasına hayırlı olsun. Allah utandırmasın.

partner kanal satarken dashboardda partnerin daveti gelmiş halde satılsa sorun olur mu çünkü kabul edip satarsak boş kanal sistemde cok beklerse atılma ihtimali olur

Merhaba hocam,

1-2 gün içerisinde zaten sistem o kadar hızlı büyümüş olacağını düşünüyorumki. Sen satışa koyduğıun gün satılacaktır. Bu nedenle benim önerim kişi tekrardan tercih etmesi için herşeyi tam yapmandır.

Sistem bir tam rayına otursun.. Deneyeceğim yerlerden bir tanesi olacak.. Özellikle satış konusunda :) Tekrar hayırlı olsun [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Teşekkürler hocam her zaman bekleriz.

Sistem çok güzel, yaygınlaştıkça kanal alım satımlarımızı sadece bu sistem üzerinden yaptıkça, altın değerinde bir pazar olacak bizim için.

Merhaba caner hocam,

İnşallah daha 15 saati doldurmadı sistem. iyi bir hareket var içeride. Kanal satıcıları biraz daha partner seçeneklerini arttıracaktır. 1 günde 1.000 üyeye ulaştık. Ticaretde ilk güne göre beklediğim rakamın üstünde. İnşallah Sürekli bir artış olacaktır.

Alt kanallar acarak, bunlari tek tek satisa sunmayi da deneyenler olabilir!

Hayirli olsun böyle bir sistem gec bile kaldi.

Alt kanal için ufak önlemler aldım hocam. Ama dahada geliştireceğim. Hiç ekleyen olmadı. Sonuçta ödemeyi benden alıcak. Alt kanal satışı yapıpda birisi şikayet etse o kişiye sadece sattığı ana kanalların tutarını veririm. Ama haklısınız tam önlemini alayım. O niyetli kişiler satmak istediğinde alt kanal satılamaz desin.

Teşekkür ederim sağolun.

Ücret neden 10 TL acaba ? Dahada düşük olmaz mı ? Yani ben daha çok satmak istiyorum mesela o yüzden soruyorum

Merhaba Hocam,

Bir kanal 99 TL değerine kadar satılabilir. Sabah 10 TL yerine 99 TL ye kadar rakam girme imkanı sağladım. Bazı değerli 1 partner kanallar istenen fiyata satılabilmesi için.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] üstad yanlış anladın sanırım ben sisteme giriş için olan kredi kısmı varya ondan bahsediyorum..
Edit: Tam çözemedim heralde sistemi bende yanlış anlatmış olabilirim :) Bu arada doğrulama kodu gelmiyor :S Kanal satışı için sms doğrualması gerekiyormuş ama sms gelmiyor üstad

Son düzenleme:
sizin bu sistemden kârınız nedir hocam ?

Merhaba hocam,

Kanalı satan kişi 1 kanala 1 tl girdiyse. Sistem onu 1.25 tl ye satıyor. Yani %25 ekliyor. Kanalı satan kişi 1 tl ücretini alıyor. %25 komisyon olmasının sebebi %6-7 civarı sanal pos / paypal komisyonu ödememiz. Alıcı ve satıcılara fatura kesmemiz ve aradaki kdv bize yansıyor. Sunucu masrafı + özel güvenlik yazılımlarına aylık ödemeler. Telefon doğrulama sisteminin giderleri. Kanal kapanırsa %30 satıcıdan alacağı tutardan kesildiği gibi benim komsiyondan da %30 kesiliyor. Yani ben kara ve zarara ortak bir komisyon yapısı yaptım. Tabiki bunlar dışında geriye kalan tutar benim karımdır. Sistemde günlük binlerce kanal satışı olduğu zamanda bu kar oranımı düşüreceğim. Fakat 1-2 ay tahminimce %25 gidecektir. 10 TL lik bir paket satın alıpda tekrar bizle çalışmayan olacağını pek sanmıyorum. Sistem satın almış bir kişiye verdiği güveni ancak aldığında ve kanalın patlama sıkıntısını yaşadğında görür.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] üstad yanlış anladın sanırım ben sisteme giriş için olan kredi kısmı varya ondan bahsediyorum..
Edit: Tam çözemedim heralde sistemi bende yanlış anlatmış olabilirim :) Bu arada doğrulama kodu gelmiyor :S Kanal satışı için sms doğrualması gerekiyormuş ama sms gelmiyor üstad

Bir kişi kanal satacaksa ücret yatırmasına gerek yokki. Eğer bir kişi kanal satın alacaksa en düşük 10 TL kredi yüklemesi gerekir. İstediği zaman istediği şekilde kredileri kullanabilir. Belkide yine anlamadım.

Telefon doğrulaması için cmfcell şirketiyle çalışıyoruz. Yani Sahibi Turkcell grubudur. Türkiye'de tüm büyük firmaların hepsi onla çalışıyor. Eğer size sms gelmiyorsa demekki reklam smsleride gelmiyor demekdir. Yani dışarıdan programlarla atılmış smslere hattınız kapalıdır. Yinede turkcell bu farklı hat türlerine yollarken 3-5 dk geç yollayabilir.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] karışıklık oldu.. Benim aklım kredi olayına gitmiş neyse... Bu arada hattımda Turkcell daha geçen reklam mesajlarına kapatmıştım şimdi mecbur açacağız o zaman.. Tam üstüne bastın yani :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri