Kanalda 2 Topluluk 1 Telif Ne Yapmalı Önemli

• Kullanıcı crazykanka61
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

crazykanka61

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar uzun süredir ii para kazandığım bir kanalım özellikle 3 video vardı ii para getirdi.Kanal 2 video topluluk gitti bir tane teliften para kazanıyor diye silmedim riske girdim.

Şuanda adsense ayarlarında hesabız para kazanma durumunu kaybedebilir sarı bir yazı var.2 topluluk 1 telif olan kanalda diğer video yine para getirir ama o ilk 3 video gibi getirmiycek.Şimdi ne yapmalıyım.

1-Arkadaşlar kanala giriş yapınca sadece beni kanal ayarı sayfasına götürüyor.Video yöneticisi giremiyorum.
2-Kanalın para kazanma kapanabilir Mİ?
3-Kanalı direk silsem toptan.Kesinleşme büyük kesinti olur mu?

Ne yapmalıyım.

---------- Spam Engelliyici 00:30 ---------- Önceki Mesaj 00:27 ----------

Arkadaşlar cevap bekliyorum ona göre işlem yapıcam

kardeşim 15 gün beklersin kanal kapanırsa gmaili ile kanalı full silersin paran yatar bu kara düzen böyle süreeer gider :) ama eğer 15 gün sonunda kapanmazsa kanalın heryerine yeniden girebilirsin

kardeşim 15 gün beklersin kanal kapanırsa gmaili ile kanalı full silersin paran yatar bu kara düzen böyle süreeer gider :) ama eğer 15 gün sonunda kapanmazsa kanalın heryerine yeniden girebilirsin

hocam kanalda 2 video topluluk uyarısı aldı diğer video telif yedi yani telif ve topluluk uyarılı yer kırmızı yazısı var.Benim korktuğum para kazanmanın devre dışı kalmasıdır.Kanal eskisi kadar kazanç getirmiyor ama biraz para getiriyor.

Eğer kanalı silersem para kazanma devre dışı riskinden kurtulurum ama gmail toptan sileceğim için ekim ayı kazancım nasıl yansıyacak bu önemli

Yorumlarınızı bekliyorum.

hocam kanalda 2 video topluluk uyarısı aldı diğer video telif yedi yani telif ve topluluk uyarılı yer kırmızı yazısı var.Benim korktuğum para kazanmanın devre dışı kalmasıdır.Kanal eskisi kadar kazanç getirmiyor ama biraz para getiriyor.

Eğer kanalı silersem para kazanma devre dışı riskinden kurtulurum ama gmail toptan sileceğim için ekim ayı kazancım nasıl yansıyacak bu önemli

Yorumlarınızı bekliyorum.

normalde silinen kanalın parası adsenseye normal olarak yansıyor spamdan kapanınca teliften kapanıncada yansıyor diye biliyorum ama tam emin değilim daha onu yaşamadım sadece para kazanması gittiğinde kanalın parasının adsensemde kesinleşiğini gördüm. Kapanma yapmadım çünkü önemli kanalım o duruma düşmedi sadece önemsemedğim kanallara oluncada zaten 2 telifte siliyordum kanalı adsensenın para kazanması gitmesin diye. Tek tek kanalların yeniden para kazanmasını açmaya uğraşmamak için

direk salla çöpe :D

hocam silersem ekim ayı paramı alabilirmiyim ciddi bir miktar var

---------- Spam Engelliyici 00:50 ---------- Önceki Mesaj 00:48 ----------

Siteye 1.5 senedir üyeyim çok kişiye yardım ettim burda ne yaptığımı söylemem ama bu işin eskilerinden daha duyarlı olmasını isterdim.Konuyu okuyup çıkmaları neyse canları sağolsun.

Forumda kendi açımdan en fazla yardım istediğim konu bu şuanda.Bana net olarak cevap yazan arkadaşa torrent ultra davetiye yollıycam

Valla hocam adsense e yansıdıysa silsen de sıkıntı olmaz diye biliyorum . Adsense banları arttı bılıyorsun kanalı sılmeyım dursun dıyıp de adsense ı de rıske atma derım

Özellikle içinde bulunduğumuz bu hafta YT de yaşananlardan sonra inanki ne olur hiç bilinmez. Şuan işin tamamen şansa kalmış. Alacağın hiçbir cevabın sana faydası olmayacaktır. Hepimiz muallaktayız diye düşünüyorum. İçinden geleni yap derim.

Özellikle içinde bulunduğumuz bu hafta YT de yaşananlardan sonra inanki ne olur hiç bilinmez. Şuan işin tamamen şansa kalmış. Şuan alacağın hiçbir cevabın sana faydası olmayacaktır. Hepimiz muallaktayız diye düşünüyorum. İçinden geleni yap derim.

Hocam içerde ciddi bir miktar var.Bu sorunun doğru cevabı sayesinde bu kanala bağlı adsensem en kritik kanal bu eğer bu kanalı silersem adsense ban konusunda telif v.s riski çok azalır.Para kazanmam kapanmaz.

Şuda var silersem paramı alabilirmiyim.Çünkü kanal ayarlarından hesabınız ciddi durumda para kazanma kapanabilir gibi uyarı var.

Hocam içerde ciddi bir miktar var.Bu sorunun doğru cevabı sayesinde bu kanala bağlı adsensem en kritik kanal bu eğer bu kanalı silersem adsense ban konusunda telif v.s riski çok azalır.Para kazanmam kapanmaz.

Şuda var silersem paramı alabilirmiyim.Çünkü kanal ayarlarından hesabınız ciddi durumda para kazanma kapanabilir gibi uyarı var.
Anlıyorum demek istediğini ama sende söylemek istediklerimi anla şuan sorduğun sorunun bu hafta yaşanan gelişmelerden sonra bir cevabı yok. Yaşayıp göreceksin tamamen şans artık.

dostum bugün bir kanalım tek telif yedi 1 saat sonra bütün adsensedeki kanalların para kazanması uçtu bu ara yeni güncelleme ile para kazanmaları cok cabuk kapatıyorlar adsense başka kanal varsa acıma sil derim bak daha yeni bitirdim para kazanma açma muhabbetini

Arkadaşlar yardım edene torrent ultra davetiyesi vericem

---------- Spam Engelliyici 01:20 ---------- Önceki Mesaj 01:13 ----------

dostum bugün bir kanalım tek telif yedi 1 saat sonra bütün adsensedeki kanalların para kazanması uçtu bu ara yeni güncelleme ile para kazanmaları cok cabuk kapatıyorlar adsense başka kanal varsa acıma sil derim bak daha yeni bitirdim para kazanma açma muhabbetini

Hocam silersem kesinleşmede ne olur ekim kazancı çoğu para ekimde geldi ciddi miktar var. para ne olur normal kesinleşme gelir para.

Kanal ayarlarında para kazanma devre dışı kalabilir dedi ama kanalda 2 topluluk bir telif olduğu için direk kapanırsa kanal para kaznama devre dışı kalmaz ama bu sefer adsense etki edebilir.

Burda net sorum kanalı toptan silersem kesinleşme nasıl olur.Kanalda zaten video çok az kaldı kalan miktar umrumda değil.Ama ekim ayını alırmıyım silersem

Arkadaşlar yardım edene torrent ultra davetiyesi vericem

---------- Spam Engelliyici 01:20 ---------- Önceki Mesaj 01:13 ----------

Hocam silersem kesinleşmede ne olur ekim kazancı çoğu para ekimde geldi ciddi miktar var. para ne olur normal kesinleşme gelir para.

Kanal ayarlarında para kazanma devre dışı kalabilir dedi ama kanalda 2 topluluk bir telif olduğu için direk kapanırsa kanal para kaznama devre dışı kalmaz ama bu sefer adsense etki edebilir.

Burda net sorum kanalı toptan silersem kesinleşme nasıl olur.Kanalda zaten video çok az kaldı kalan miktar umrumda değil.Ama ekim ayını alırmıyım silersem
hocam bugüne kadar sildiğim kanalların paraları iyi kötü kesinleşti adsense kesinti oranlarını kafasına göre yapıyor tertemiz tek eşleşen yememiş adsensede ben %90 kesinti gördüm telifden kapanan kanalın bağlı olduğu adsnesede %7 kesintide gördüm tamamen şans işi

hocam bugüne kadar sildiğim kanalların paraları iyi kötü kesinleşti adsense kesinti oranlarını kafasına göre yapıyor tertemiz tek eşleşen yememiş adsensede ben %90 kesinti gördüm telifden kapanan kanalın bağlı olduğu adsnesede %7 kesintide gördüm tamamen şans işi

Hocam foruma yeni üye olalı çok zaman olmamıdı herhalde cevabınıza saygı duyuyorum.Silme olasılığım yüksek galiba hem adsense için hem para kazanma devre dışı kalmaması için.

Hocam silersem %90 normal kesinti olur diyorsunuz.Bu durumla kaç kez kaldınız

Benim 3-4 gün önce iyi para kazandıran 2 kanalım vardı 2 telif geldi ikisine de aynı seninki gibi uyarı geldi. Analistiğe parası yansıdığı an adsenseyi riske atmayıp ikisini de sildim. Yatılır umarım arkadaşın dediği gibi son zamanlarda şans işi oldu bu.

Beyler artık telif mailleri gelmiyor galiba buna bir çözüm bulmak gerek.

HTC One cihazımdan Tapatalk Pro kullanılarak gönderildi

Beyler artık telif mailleri gelmiyor galiba buna bir çözüm bulmak gerek.

aynen hocam bana da gelmedi gelmiyor uyarmıyorlar artık.Hocam kanalı silersem kesinti ne olur bunu çok soruyorum.Niye diyeceksiniz kanalı silerseniz para kazanma hakkınız gider diye bir uyarı var herkes bilir bunu toptan gmail silerken hep kafama takılır ama silme olasılığım çok yüksek herhalde

aynen hocam bana da gelmedi gelmiyor uyarmıyorlar artık.Hocam kanalı silersem kesinti ne olur bunu çok soruyorum.Niye diyeceksiniz kanalı silerseniz para kazanma hakkınız gider diye bir uyarı var herkes bilir bunu toptan gmail silerken hep kafama takılır ama silme olasılığım çok yüksek herhalde

Quizdeki iki büyük kanalımı hiç acımadan kokten sildim benim tavsiyem silmendir..

Hocam adsense bu olay farklı olabilir mi?

Tek korkum kanalı silersem %80 %90 kesinti olması

Orası biraz şans işi özellikle su dönemde geçmişte sildigim kanallardan çok kesintiye uğradığımı hatırlamıyorum hiç adsense için..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri