Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
evet hocam.kardeş https://gdata.youtube.com/feeds/api/users/[/url]UserId/uploads?&max-results=50 içinde userıd yazan yere
https://www.youtube.com/user/ dan sonra gelen kanal adımızı mı yazacaz![]()
valla 2'sinden birinin sayesinde alıyor indexi ama ben denemedim hiç, 2'sinden de yolluyorum.
spamcı olsaydın olurdu ama özgünde olmaz.indexte sıkıntı yok da sıralamaya etkisi olur mu özgün kanal için.
hocam kanalın ID'sini al aşağıdaki adreste UserId yazanla değiştir. sonra da onu verdiğim adreslerden google'a bildir.kodu ekleyip entar a bastıktan sonra mı url yi gönderiyoruz ?
pek olacağını sanmıyorum hocam. ama ben hep kendi gmail adresiyle gönderiyorum.webmaster.tool a giriş yapmış olmak gerekiyor ya hocam, girdiğimiz herhangi bir mail ile birçok url ekletmemizin bir sakıncası olmaz heralde?
pek olacağını sanmıyorum hocam. ama ben hep kendi gmail adresiyle gönderiyorum.
channel id, user id aynı zaten hocam.Channel id olmazmı user idmi olmasi gerek illa
valla onu bana bağlama1 kanalıma denedim tamda şansıma 5 dk sonra telifler geldi kanal kapandı![]()
her kanalda işe yarar. ama bu yöntemle üste çıkmazsınız. ha şöyle olur. rakiplerinizden önce indexlenirseniz onun faydası olabilir.video at bırak yapılan kanallarda işe yararmı ?
ben sana skype'tan vermemiş miydim bunu ya.deniyelim bakalım![]()
risk almamak gerek.anladım. 20 kadar kanalımı yaptım. olumsuz bir durum olacağını ben de sanmıyorum ama olursa da burdan paylaşırım. bundan sonrakileri kanala girdiğimde yaparım ben de. teşekkür ederim cevap için.
kodumuz aşağıdaki şekilde. sondaki max-results=50'yi silmeyin ve artırmaya çalışmayın kod çalışmıyor o zaman.)
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.