Kanaldaki Videoları Silersek Adsense Ayın 11'inde Kesinleşir mi?

xxTuRKuaZxx

Kayıtlı Üye
Ayın Sonuna Yaklaştık ve Bir Çoğumuz Parayı Kurtarmak için Sistem Arayışı içinde. Geçtiğimiz Aylarda Tecrübe Eden Arkadaşların Işık Olması Adına Adsensenin Hangi Şartlar Altında Kesinleştiğini veya Kesinleşmediğini Belirtirlerse Sevinirim...

Silinen Kanal Kesinleşir mi?
Videoları Silsek Kesinleşir mi?
Videoları Gizliye Alsak Kesinleşir mi?
Kanalı Gizliye Alsak Kesinleşir mi?

Yerinde bir konu olmuş, Takipteyim hocam

Silinen Kanal Kesinleşir mi? HAYIR !
Videoları Silsek Kesinleşir mi? TAHMİNİM KANAL KAPANMAZSA KESİNLEŞİR.
Videoları Gizliye Alsak Kesinleşir mi? KAPANIRSA ALAMAZSIN !
Kanalı Gizliye Alsak Kesinleşir mi? KAPANIRSA ALAMAZSIN !

Edit : Tecrübe ettim hepsini.Videonu gizlesende silsende farketmiyor.Eğer kanal kapanırsa kesinleşme olmuyor.Kanalı silerken zaten google size soruyor hizmet şartını kabul edip kazancın sileceğini kabul ediyorsanız silin diyor.

Silinen Kanal Kesinleşir mi? HAYIR !
Videoları Silsek Kesinleşir mi? TAHMİNİM KANAL KAPANMAZSA KESİNLEŞİR.
Videoları Gizliye Alsak Kesinleşir mi? KAPANIRSA ALAMAZSIN !
Kanalı Gizliye Alsak Kesinleşir mi? KAPANIRSA ALAMAZSIN !

Edit : Tecrübe ettim hepsini.Videonu gizlesende silsende farketmiyor.Eğer kanal kapanırsa kesinleşme olmuyor.Kanalı silerken zaten google size soruyor hizmet şartını kabul edip kazancın sileceğini kabul ediyorsanız silin diyor.

Teşekkürler Ertunç. Başka Tecrübe Eden Arkadaşların Cevaplarını da Bekleyelim...

Ben anladığım kadarıyla 12 sine yani kesinleşmeye kadar dayanan kanalın ödemesini bir şekilde alıyorsun (aralık) ayı istisnai bir durumdu. 6 ayda edindiğim tecrübe bu

bir kanalımda 2 adet içerik vardı 2 videoya telif geldi , telif gelenleri sildim , ertesi günde icerigin birine komple dünya engeli geldi videoları gizliye aldım 20 dakika sonra kanal kapandı , 25 gündür adsenseye bağlıydı .

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Herifler kazandığımız paranın üstüne konmak için herşeyi düşünmüşler. Videoları gizleyince yada silince kesinleşmeye yakın zamanda kanal spamdan kapanıyo. Spamdan kapanan kanalda kesinleşmiyo.

Son düzenleme:
Herifler kazandığımız paranın üstüne konmak için herşeyi düşünmüşler. Videoları gizleyince yada silince kesinleşmeye yakın zamanda kanal spamdan kapanıyo. Spamdan kapanan kanalda kesinleşmiyo.
aynen öyle. 4k sterlin kazanan kanal bu şekilde uçtu gitti. :mad:

Videoları silince yada gizliye alınca kısa sürede kapanıyor kanal.
Daha iki gün önce videolarını sildiğim kanal bu gün spamdan kapandı,
Önlem olarak için 3-4 tane slide video yapıp yüklemiştim, içinde özgün video olursa belki kapatmaz diye,
Yine de kapattılar.

siz ne kadar uyaniksaniz onlar sizden çok daha seytan kisaca :D

Neredeyse bütün husus KAPANMAMAsı ile alakalı. Kapanırsa unut parayı :D
(Kesinleşmeden bir kaç gün önce kapananlar kesinleşebiliyor)

Adsense, youtube ANALYTİCS verilerine ulaştığı sürece sıkıntı çıkmaz.

Önlem olarak için 3-4 tane slide video yapıp yüklemiştim, içinde özgün video olursa belki kapatmaz diye,
Yine de kapattılar.

Sanırım Kapanmaların Sebebi Ani Gelir Düşüşü Olsa Gerek. Gizliye Almayla veya Silmeyle Alakasının Olmadığını Düşünüyorum...

Sanırım Kapanmaların Sebebi Ani Gelir Düşüşü Olsa Gerek. Gizliye Almayla veya Silmeyle Alakasının Olmadığını Düşünüyorum...
Adamlar maksadımızı biliyor hocam kazancı korumaya çalıştığımızı anlıyor. Kanaldaki ani gelir düşüşü kazandıran tüm videoların silinmesi yada gizliye alınması özgün kanallarda yaşanacak bir durum değil. Adamlar bunu iyi biliyor.

Adamlar maksadımızı biliyor hocam kazancı korumaya çalıştığımızı anlıyor. Kanaldaki ani gelir düşüşü kazandıran tüm videoların silinmesi yada gizliye alınması özgün kanallarda yaşanacak bir durum değil. Adamlar bunu iyi biliyor.

Manuel Engel Atan ve İndex de Önde Olan Videolara Telif Atan Firmalar için Bu Durumu Aşarız Gibi Geliyor.

---------- Spam Engelliyici 20:18 ---------- Önceki Mesaj 20:17 ----------

Yine de kapattılar.

Kapanan Kanalın Bağlı Olduğu Adsensede Başka Gelirli Kanal Var mıydı?

Ayın Sonuna Yaklaştık ve Bir Çoğumuz Parayı Kurtarmak için Sistem Arayışı içinde. Geçtiğimiz Aylarda Tecrübe Eden Arkadaşların Işık Olması Adına Adsensenin Hangi Şartlar Altında Kesinleştiğini veya Kesinleşmediğini Belirtirlerse Sevinirim...

Silinen Kanal Kesinleşir mi?
Videoları Silsek Kesinleşir mi?
Videoları Gizliye Alsak Kesinleşir mi?
Kanalı Gizliye Alsak Kesinleşir mi?

11 olsun cevabını vereyim

Yine de kapattılar.

Silerseniz ve kanal ayın 11'ine kadar dayanırsa Adsense kesinleşir. Alıntı yaptığım durum bende de mevcut 2 gün önce 2 kanalın bütün videolarını silip kanallara birer özgün video atıp gizliye almıştım kanallar yine spamdan kapandı artık tamamen şans işi olay.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri