Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
İP' den olabilir sürekli aynı ip den birden fazla token verdiyseniz sıkıntıkanalı açıyorum doğruluyorum videoyapa bağlıyorum video atmadan 10 dakika sonra hesap ihlal den kapanıyor neden acaba ?
çözersen yazarmısın kardeşim?videoyap ile alakası yok
aynı sorun bende de var
test hesap actım bota bağlamadım yine kapandı
sürekli ip yeniliyorum ama sorunu bende çözemedim![]()
tamam deniyeceğim sağolasınçerez temizle tarayıcı değiştir
videoyapa ne oldu böyle ya her bağladığım kanal gidiyor link için saolun hocambu konuyu incele ondan sonra derdin kalmaz..
http://www.ytpara.com/youtube-hakki...9749-cozum-surekli-kanal-kapanmasina-son.html
sana şunun garantisini de verebilirim 10 gün boyunca kapanmayan ve içinde 500 video yüklediğim ve her gün güncellediğim kanalım videoyapa bağlandıktan 1 saat sonra kapandı.. eğer imkanın varsa kesinlikle kullanma.. kimse bana videoyap ı savunamaz artık.. her söylenen olumlu yorum benim için yalandır.. aylardır kullanan kişiydim ama artık devri bitti
İP' den olabilir sürekli aynı ip den birden fazla token verdiyseniz sıkıntı
bu konuyu incele ondan sonra derdin kalmaz..
http://www.ytpara.com/youtube-hakki...9749-cozum-surekli-kanal-kapanmasina-son.html
sana şunun garantisini de verebilirim 10 gün boyunca kapanmayan ve içinde 500 video yüklediğim ve her gün güncellediğim kanalım videoyapa bağlandıktan 1 saat sonra kapandı.. eğer imkanın varsa kesinlikle kullanma.. kimse bana videoyap ı savunamaz artık.. her söylenen olumlu yorum benim için yalandır.. aylardır kullanan kişiydim ama artık devri bitti
videoyap la hiçbir alakası yok.
benim kanallarım niye kapanmıyor?
videoyap token sistemini kullanıyor ki bu spama yol açmaz.
bu youtubenin bir özelliği.
Hikayeden baska bir sey degil.. Sagir siltan bile duydu biliyor bi durumu artik savunmayin .. Bana ispatlar misin kanallarini baglayip oto kontrol yaptirdigini? Ha diceksin ki kullanmiyorum oto komtrolu o zaman botu kullanmiosun demektir. Oto kontrol yapmayan sistem bot degildir
Hikayeden baska bir sey degil.. Sagir siltan bile duydu biliyor bi durumu artik savunmayin .. Bana ispatlar misin kanallarini baglayip oto kontrol yaptirdigini? Ha diceksin ki kullanmiyorum oto komtrolu o zaman botu kullanmiosun demektir. Oto kontrol yapmayan sistem bot degildir
Başkalarını bilemem. Piyasaki bütün botları denedim, saolsun videoyaptanda çok ekmek yedim, lakin 3 haftadır kullanmıyorum. Kapanıyor kanallar. Ben bu işe yenide başlamadım. Kapanıyor diyorsak kapanıyor.Bir dikkate alın neden kapanıyor diye. Kaç kişi kapanıyor diyor. Keşke kapanmasada devam etsek üyeliğe. Ama defalarca deneme yaptım kapanıyor. Başka bot kullanıyorum kapanmıyor. Aynı yöntem, aynı kategori, aynı strateji, aynı mail açılmı.
SADECE GÜLÜYORUM. onbinlerce kişinin kanalına birşey olmuyor. Sen dediklerie inanmadan başkalarını inandırmaya davet ediyorsun. Bana 1 saate 100 video attıgın ve botsuz kanal linkin olmadan konuşuyorsun. Aşırı spamden kapatıyon suçlu bot. Alkollü arabada kaza yapınca kasko ödememe olayı gibi. Tüm gğn bu konulara yazıyorsun. Parayla tutulduguna eminim
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.