Kanalı açtıktan 10 dakika sonra kapanıyor.

• Kullanıcı YtOguz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir mail crator olarak bu işlerle haşinleşir olduğum için. sorun kanalı açma şeklinde. Temizliğini güzel bir şekilde yapmassan ip vs değiştirmessen kapanır. Kanalları eski usul yöntemlerle açmayın yeni birşeyler arayın. başka nasıl mail açabilirim diye :) Botlarla alakası varmı diye soracak olursanız. bot ismi vermeyeceğim 3 adet kanal bağladım 50 şer video attım. ve kanal 1 saat sonra kapandı. Şimdi web_scripti hocam işte 10 binlerce kanal kapanmamış sende sorun var gibisinden konuşuyor çok yanlış kanaatimce. diğerlerininki kapanmıyor ama bazılarınki kapanıyor en azından öneride bulunabilir. diğer müşterilerine danışabilir. yani nasıl yapıyorsunuz. nasıl açıyorsunuz diye. ve bunu kanalı kapanan müşterilerine önerebilir. ve büyük bomba geldi bundan 1 hafta önce yine bot ismi vermeyceğim. bir kanala 7k video bastım ve kanal ayakta hala ama test kanalı idi sildim sonra ama isteyen olursa yine basarım bi 10 20 k video :D Kolay gelsin Bol kazançlar :)

Gel vereyim 3 kanal 2 sini benim botda birini istediğin yerde kullan. 2 si kapanırsa %100 3. de kapanır. Bu tezimi bozan olmadı. Bot kullanmak eski bildiğin şekilde değildir.

usta agresif agresif yorum atıonda bi gerçek var ortada sen ne kadar kapanmıyo desende kapanıyo işte neyin inkarı bu

ben kendimden örnek veriyim yaklaşık 1.5 ay önce ne yapsam ne etsem kanalı ekliyodum videoyap'a 30 30 attıgımda kapanıyodu 40 40 attıgımda bıraktım geçtim vds'e kıyım haricinde ne kapanan var ne de başka bişe

ben kimseye kullanmayın demiyorum sadece kendi başımdan geçen olayları paylaşıyorum.

Neyse herkes herşeyi sevmez ve sevemezde. Fakat sevmediği hakkında kesin kpnuşmak bu şekilde yalancı çıkarır. Forumda 100 e yakın konuda tüm kanalları videoyap kapatıyor, kullanma yazmanın amacı ne olabilir? Yalan bilgi veriyor demektir. Zaten 5-6 nick dışında koca forumfa yazan yok. Benim konumda artık çok yazdı aynı kişiler yazamıyor. konu 5 günde 15.000 görüntülenme 300 mesaj yazılmış. 3 kişi kanalım kapanıyor botdan dolayı yazmadı. Artık yeter aynı kişilerin bu şekilde yorum yapıp yalan konuşmalarına susmayacagım

sen kimsinde bana parayla tutulldun diyorsun? haddini bil önce. zamanında ben senin sistemini kullanıp çok para kazanlardandım. ama artık bu botun zamanı geçti. benimle konuşmasını öğren önce.. her mesajlarında istatistik veriyorsun ama hepsi lafta olduğuna eminim.
yöneticilerden bu arkadaşa gerekli ceza verilmesini talep ediyorum. herkes haddini bilerek konuşsun parayla tuttuğu elemanlarla karıştırmasın beni!

1) videoyap değil kanalyap kapatma ihtimali var yalan konuşmayı hala bırakmıyorsun. Oradada kocaman uyarıyor. youtube api kodsuz bölümdür kanal sıkıntısı oluşturabilir diye.

2) 50 ye yakın kanal kapatıyor yazın var. senin içinden isteyerek her yerde yazamazsın. Parayla tutulma olayı mevcut olmasada o tarz durumfasın.

3) yalancıyla nasıl konuşacağımı yalancımı öğretcek? Başkalarının emeğiyle oynayarak nereye kadar gidecektin?

Hocam kul hakkına giriyor herkes. Gerek yok böyle şeylere. Ben diyeceğimi dedim, siz cevabınızı verdiniz. Kullanan kullanır, kullanmayan kullanmaz. Gerçekten benim gibi kullanamayan samimi olanlarda var. Kalp kırmaya gerek yok. Ciddi suçmamalar yapılıyor. Haksızsanız, bunun vebalini veremezsiniz. %100 haklı olma durumunuz olmadığına göre, benden eski müşteri tavsiyesi.

1) videoyap değil kanalyap kapatma ihtimali var yalan konuşmayı hala bırakmıyorsun. Oradada kocaman uyarıyor. youtube api kodsuz bölümdür kanal sıkıntısı oluşturabilir diye.

2) 50 ye yakın kanal kapatıyor yazın var. senin içinden isteyerek her yerde yazamazsın. Parayla tutulma olayı mevcut olmasada o tarz durumfasın.

3) yalancıyla nasıl konuşacağımı yalancımı öğretcek? Başkalarının emeğiyle oynayarak nereye kadar gidecektin?

sana çok cevaplar veririm de değmezmiş onu anladım.. ben botunu hiç bir zaman kötülemedim ben olanı söyledim. artık kabul et botun zamanı geçti! bize şu kadar kişiden şu kadar kişinin kanalı kapandı gibi %1 gibi istatistiki bilgileri sadece mesaj yoluyla verebiliyorsun hiç bir dayanağın yok.. bunu sende iyi biliyorsun. ben botun gerçeklernii burada belirttim. BOT dediğin tümüyle bir sistemdir madem riskli tamamen kaldırın bunu. neyse millet neyin ne olduğunu zaten biliyor sende biliyorsun da zamanla görecek herkes

mq3mQ1.png

İstatisklikler hiç bir zaman yalan söylemez işte memnuniyetin istatistik'i, Farkın istatistik'i Kalitenin istatistik'i

Arkadaşlar kapanmalar şurdanda olabilir. bildiğiniz gibi normal bir kullanıcı yt ile uğraşmayan biri. bir mail kanal açacağı zaman. ad soyad bilgileri girdiği bölümde bildiğiniz gibi tel doğrulama istemez başta. ama 2 3 yada 3cü açılışında ister. yani spam yaptığını anlar. kanaatimce kapanmalardan burdanda yaşanıyor olabilir. bunları araştırın kanal açarken onay istememesini nasıl sağlayabiliriz ;) Siz araştıra durun ben zaten maks 1 haftaya o konu hakkında bir video çekip atıcam :p

вєякαη;528166' Alıntı:
mq3mQ1.png

İstatisklikler hiç bir zaman yalan söylemez işte memnuniyetin istatistik'i, Farkın istatistik'i Kalitenin istatistik'i

Berkan hocam bizde sizin gibiydik. Botu sorunsuz kullandığımız zamanlarda hep savunduk. Umarım sizde kullanamadığınız zaman bizim gibi yapmazsınız, hala arkasında olursunuz. Biz o kadar erdem sahibi değiliz.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Çok yanlıs suclamalarda bulunuyorsun. Bu forumda bir cok kişi senin sistemini denedi yada kullandı. ben videoyapla tanıstıgım hafta aylardır saglam olan kanallarımın hepsi uctu ve ilk kanal kapanmasıyla o zaman tanıstım... cok uzun süre kullanmadım ve acaba token dan sonra düzelmismidir denemesi yapıyım derken yine aynı sekilde kanallarım uctu.. Ben de mi parayla tutuldum ? bu forumda videoyapın kanal kapanma sebebi oldugunu düsünenlerin hepsi paraylamı tutuldu ? Burda kimse cahil degil artık. Herkes herseyin sebebini biliyor. Masal anlatacaksanız Masal forumlarını tercih edebilirsiniz. Burası youtube forumu benden iyi biliyor olmanız lazım. Sisteminize cok güveniyorsanız anket baslatın.

Sizce Videoyap kanal kapanma sebebimidir ?

Sizce videoyap %100 güvenilirmidir. ?

Sonucu hep birlikte izleyelim... Bırakalım botun sahibi degilde kullananlar versin kararı ;)

Straw Poll

vdeoyapla ilgili değilde genel bi anlet açmıştım konudışına ama forum anasayfada gözükmüyor. katılırsanız sevinirim.

вєякαη;528166' Alıntı:
mq3mQ1.png

Şu istatistik nasıl bir bilimdir önce onu bilmek gerekiyor. İkisi arasındaki farkı ölçüp tartarken şartları aynı yapmanız gerekiyor. Az cevap ve görüntülenme alan forumdaki botun sahiplerinin hallerinden memnun olması yüzünden mesaj atmadıkları; çok mesaj olanda ise sürekli bug bildileri, memnuniyetsiz kullanıcıların hitin kaynağı oldukları da çıkarılabilir. Buna çok satan bir çamaşır makinesi ve az satan kalitesiz çamaşır makinesinin şikayetvar.com da ki görüntülenme ve yorum sayılarına bakmak gibi de anlayabilirsiniz. Matematik senin anladığın gibi değil.

вєякαη;528166' Alıntı:
mq3mQ1.png

İstatistiklere bakarsak en iyi partnerde ave sence doğrumu ?

Alex fergusonun bi sözü var uydu galiba bu duruma “ İstatistikler mini etek gibidir çoğu şeyi gösterir ama önemli şeyi göstermez ”

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Çok yanlıs suclamalarda bulunuyorsun. Bu forumda bir cok kişi senin sistemini denedi yada kullandı. ben videoyapla tanıstıgım hafta aylardır saglam olan kanallarımın hepsi uctu ve ilk kanal kapanmasıyla o zaman tanıstım... cok uzun süre kullanmadım ve acaba token dan sonra düzelmismidir denemesi yapıyım derken yine aynı sekilde kanallarım uctu.. Ben de mi parayla tutuldum ? bu forumda videoyapın kanal kapanma sebebi oldugunu düsünenlerin hepsi paraylamı tutuldu ? Burda kimse cahil degil artık. Herkes herseyin sebebini biliyor. Masal anlatacaksanız Masal forumlarını tercih edebilirsiniz. Burası youtube forumu benden iyi biliyor olmanız lazım. Sisteminize cok güveniyorsanız anket baslatın.

Sizce Videoyap kanal kapanma sebebimidir ?

Sizce videoyap %100 güvenilirmidir. ?

Sonucu hep birlikte izleyelim... Bırakalım botun sahibi degilde kullananlar versin kararı ;)

kanalyap'ı kullanmazsanız kanallarınızın kapanma olasılığı çok düşer.
denenmiştir.

вєякαη;528166' Alıntı:
mq3mQ1.png

Banamı gönderme yapıyosun hocam :D

Saka gibi ya parayla tutmuşlar demek :)

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar,

Kanalyap ın zaten riskini yazıyor. Orayı kullanmayıpda yazın orası videoyap değil. Token sistemlide değildir. Sadece çok kullanmak isteyebler için var. Kanalyapdan kapatıp kanalı videoyapa bindirme yapılıyor.

вєякαη;528166' Alıntı:
mq3mQ1.png

Ne konular gördüm 10 binlerce hit almış ama içi boş. Ne konular gördüm bin hit alamamış ama içi dolu dolu ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri