Kanalı açtıktan 10 dakika sonra kapanıyor.

• Kullanıcı YtOguz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kanalyap'ı kullanmazsanız kanallarınızın kapanma olasılığı çok düşer.
denenmiştir.

hocam ben satın almıyorum. kendim sadece kanal acmak icin kullandıgım bi pc var. ordan acıyorum

Edit : Kanalyapın ne oldugunu bile tam bilmiyorum

Son düzenleme:
artık işler faceye girmek kadar kolay değil profesyonel olmak şart çoğu kişi bottan para kazanıyordu basit bir şekilde ama iş yavaş yavaş zorlaşınca tecrübesiz kullanıcılar yavaş yavaş dökülmeye başladı lakin botun bir sürü üyesi var herkesi memnun edemez elbet nasıl bir kanalın para kazanması kapanınca hepsi domino taşı gibi kapanıyorsa buda böyle 1 kanalınız kapanınca diğer kanallarınızda toplu olarak kapanıyor. o yüzden gerek gmail gerekse yükleme tarzınızla alakalı bir durum eğer siz yavaş yavaş yükselmeyi düşünürseniz kalıcı olursunuz ama herşeyi bir anda elde edeyim derseniz bir anda düşersiniz.

Son düzenleme:
Yılın Botu

pr_01_92_max.jpg

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] yazilanlari gordum ve de cok merak ettim. Kim kimi satin almis soyler misiniz? Kanitlarinizi da ekleyin konuya lutfen.. Sizin aleyhinizde laf soyleyen herkes ya satilmis oluyor ya da yalanci oluyor. Oyledir veya degildir demiyorum fakat siz boyle seyler soyleyince insanlarin aklina da kanitinizin oldugu geliyor.. Lutfen konuya aciklik getirir misiniz?

Eger kanitiniz yok ve hissikablelvuku ise tum bunlar, lutfen lafinizi geri alin ve herkese karsi da bir ozur dileyin. Zira insanlara durduk yere yalanci veya satilmis demek sizin de cok iyi bildiginiz uzere hem ayip hem de gunahtir.

;) SADECE GÜLÜYORUM. onbinlerce kişinin kanalına birşey olmuyor. Sen dediklerie inanmadan başkalarını inandırmaya davet ediyorsun. Bana 1 saate 100 video attıgın ve botsuz kanal linkin olmadan konuşuyorsun. Aşırı spamden kapatıyon suçlu bot. Alkollü arabada kaza yapınca kasko ödememe olayı gibi. Tüm gğn bu konulara yazıyorsun. Parayla tutulduguna eminim

hocam dışardan konuyu okuyorumda arkadaş parayla tutulmuşsa bende berkan arkadaşımızdan şüpheleniyorum belkide maaş bağladınız ne malum?

вєякαη;528219' Alıntı:
artık işler faceye girmek kadar kolay değil profesyonel olmak şart çoğu kişi bottan para kazanıyordu basit bir şekilde ama iş yavaş yavaş zorlaşınca tecrübesiz kullanıcılar yavaş yavaş dökülmeye başladı lakin botun bir sürü üyesi var herkesi memnun edemez elbet

[MENTION=15171]Katip[/MENTION] bu arkadaşa parayla tutulmuş falan diyodu videoyap sahibi bizde sanamı öyle diyelim şimdi tecrübesiz kullanıcılar dökülüyo diyosun kıyım da senin kanalın gitmedi sanırım lütfen sırf yorum atmak için yorum atma

вєякαη;528219' Alıntı:
artık işler faceye girmek kadar kolay değil profesyonel olmak şart çoğu kişi bottan para kazanıyordu basit bir şekilde ama iş yavaş yavaş zorlaşınca tecrübesiz kullanıcılar yavaş yavaş dökülmeye başladı lakin botun bir sürü üyesi var herkesi memnun edemez elbet

Hocam Botun bir sürü üyesi muhakkak olacak. Benim gibi arada bi düzeldimi acaba diye deneyenler, calısıyorum zamanım yok bot işime geliyo diyenler. İngilizce bilmiyorum özgünlestiremiyorum diyenler. onla kim ugrascak bunla kim ugrascak diyenler :) ( üşengeç tayfa ) . Foruma yeni üye olmuş neyin ne oldugunu bilmeyenler... ünlemi manuel gecemeyenler.

Sana klasik skype konusmalarımdan bi örnek vereyim .

3 gün önce : bot kullanıyorum ama şu özelligini kullanmıyorum hocam ben.

3 gün sonra : moraller bozuk hocam ya , kanallar gümledi :(

hocam dışardan konuyu okuyorumda arkadaş parayla tutulmuşsa bende berkan arkadaşımızdan şüpheleniyorum belkide maaş bağladınız ne malum?

Haddini bilde konuş terbiyesizliğin ukelalığın luzumu yok ! seni her zaman uyarıyorum ama halen akıllanmıyorsun bu kafayla da akıllanacağını hiç sanmıyorum ! Beni kendinle karıştırma !

Kapanma konularına birsey diyemem kimsenin ekmeği ile oynamak istemem ama Gürhanı tanıdığım kadarıyla az çok muhabbetimiz oldu parayla tutulacak sağda solda yorum atacak biri değil.

@вєякαη Hocam siz direk prof girdiniz heralde işe birden böyle vahiy geldi matrix gibi yüklendi bilgiler size :D

вєякαη;528235' Alıntı:
Haddini bilde konuş terbiyesizliğin ukelalığın luzumu yok ! seni her zaman uyarıyorum ama halen akıllanmıyorsun bu kafayla da akıllanacağını hiç sanmıyorum ! Beni kendinle karıştırma !

bu kadar atarlandığına göre var bir şeyler ;)

bence konu kılıtlenmelı [MENTION=11620]era[/MENTION] [MENTION=10082]Incubus[/MENTION] [MENTION=9224]mNote[/MENTION] sonu ıyı degıl

вєякαη;528141' Alıntı:
Benim bir yığın kanallarım videoyap'a bağlı bendekiler niye kapanmıyor ?? :D:D Tecrübeden Tecrübeye fark var hocam :):):) [Not:] Genel kıyım dışında kapanma yaşamıyorum

demişsiniz hocam ama geçen gün kıyım konusundaki mesajlarınızı okuduğumuzda da

вєякαη;522118' Alıntı:
ben kanallarımın kapanmayacağından o kadar emindim çünkü çok kıyım atlatmıştım, kıyımın oldugu gün güle oynaya kanalları kontrol ederken resmen şok oldum inanmak istemedim, bu seferki kıyım yıkıcıydı ve 9 şiddetiydi :(

вєякαη;520482' Alıntı:
bende 150 ye yakın vardı 4-5 aylık kanallar 1 tane dahi kalmamış.... Sanırım bu sefer AdSenseden avladı.. Sağlık olsun diyorum benim borçlarımı ödememe büyük katkısı oldu yani vereceği kadar verdi zaten hayırlısı diyorum, tuaf olan benim için eski kanallardı kıyımı atlatan kanallarım kapanmış üstelik hepside sanada geçmiş olsun hocam

вєякαη;520290' Alıntı:
bu kıyımdan büyük oranda bende nasibimi aldım malesef

вєякαη;520349' Alıntı:
5 aylık kanallarımın hepsi kapatılmış

bunları söylemişsiniz, ben anlamıyorum hocam kapanıyorsa madem neden kapanmıyor diyorsunuz..

şimdi herkesin kapandı diyeceksiniz, genel kıyımdı diyeceksiniz, malesef benim 200+ kadar kanallarım Allah'a Şükür sağlam..

Hatta şöyle söyliyim, hayatımda videoyap kullanmadım, her kanalımı elle tek tek girilip yüklenmiştir ve editlenmiştir. Yaklaşık 6 7 aydır spamdan 1 tane dahi kanalım kapanmadı... Hadi kolay gelsin

evet kapandı kapanmadı demiyorum ki arkasındayımda lafımın ama 4 aylık kanallarım kapandı ve çoğu kişinin kanallarıda kapandı genel kıyımdan bak orada yazıyor 5 aylık diye kocaman yazıyor videoyap sayesinde kanallarım yine 5 ay dayanmış iyiki sunmuşsunuz bu yazıları iyi kanıt oldu teşekkür ederim

demişsiniz hocam ama geçen gün kıyım konusundaki mesajlarınızı okuduğumuzda da

bunları söylemişsiniz, ben anlamıyorum hocam kapanıyorsa madem neden kapanmıyor diyorsunuz..

şimdi herkesin kapandı diyeceksiniz, genel kıyımdı diyeceksiniz, malesef benim 200+ kadar kanallarım Allah'a Şükür sağlam..

Hatta şöyle söyliyim, hayatımda videoyap kullanmadım, her kanalımı elle tek tek girilip yüklenmiştir ve editlenmiştir. Yaklaşık 6 7 aydır spamdan 1 tane dahi kanalım kapanmadı... Hadi kolay gelsin

Game Over

Game_Over.jpg

Konunun kapatılmaması lazım herşey konuşulsun açığa kavuşsun bazı arkadaşların soruları var onlar cevaplansın sonra kapanır.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] her şikayeti olan konuya yazmıyor.Bende ilk zamanlarda memnundum son zamanlarda sıkıntı yaşadım ve kullanmadan birine devrettim.
Bu kadar agresif olmamanız lazım ortaya birşey koyuyonuz.Beğenilince ben yaptım.Beğenilmeyince yalancılar-satılmışlar.Bu tutumunuz size kazandırmaz daha çok kaybettirir.
Edit: Ne zaman bot kullanmayı bıraktım.Spamdan kapanma olayı bitti.Hatta bir anda 300-400 video basıyorum hiç sorun yaşamıyorum.

Bende bu botlar hakkındaki herşeyin açığa çıkarılmasını istiyorum. Artık insanları yanlış yönlendirmeyin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri