Kanalı Adsense'e Bağlayamama %100 Çözüm

Merhaba arkadaşlar,

Bazı arkadaşlar gibi ben de son zamanlarda adsense'e kanal bağlarken sorun yaşıyordum. Gerçi bu durum şu an düzelmiş görünüyor. Yine de hala aynı sorunu yaşayan arkadaşlar için şans eseri bulduğum %100 çözümü yazmak istedim. Gerekli görülürse konu sabitlenebilir.

Malzemeler Listesi :

İki adet internet tarayıcı.

Çözüm :

1) Öncelikle her iki tarayıcıdan adsense'e bağlamak istediğimiz kanalımıza giriş yapıyoruz. Yani iki tarayıcıda da X kanalımız açık olacak.

2) A tarayıcısında "Para Kazanma" sekmesine gelip "Ödemem nasıl yapılacak?" kısmından klasik adsense'e bağlama adımlarını uyguluyoruz. "Adsense ile ilişkilendir" e basıp "Sonraki" diyoruz ve adsense giriş bilgilerimiz ile kanalımızı adsense'imiz ile ilişkilendiriyoruz.

3) "Kabul et" butonuna bastıktan sonra youtube'a geri yönlendirildiğinizde bu A tarayıcımızın adres satırında yazan tıngırtıları komple kopyalıyoruz.

4) B tarayıcımıza gelip bu kopyaladığımız tıngırtıyı adres satırına yapıştırıyoruz.

SONUÇ : "İlişkilendirdiğiniz AdSense hesabı onaylandı."

TALEP : Teşekkür butonuna basmanız yeterli :)

Süpersin hocam...

bu sorun inşallah düzelir çok saçma bir şey 2 gündür niye böyle bir şey oluyorsa ... harikasın çok güzel bir bilgi gerçekten :) bende de oldu

bu yöntemi ben neden uygulayamadım nerde yanlış yaptım benimki olmadı,yardımcı olabilir misiniz?adsenseye kanalı baglıyorum yönlendirmek için ileriye basıyorum orda hesaba giriş yap diyor giriyorum o esnadaki tarayıcadi bölümü kopyalıyorum diğer tarayıcıya giriyorum ama sonuç fiyasko :(

---------- Spam Engelliyici 07:48 ---------- Önceki Mesaj 07:45 ----------

tamam arkadasım şimdi yaptım saol gerçekten

Bende de olmuyor bu yöntem

kırmızı uyarı gelince o linki diğer tarayıcıya yapıştırıyorum yine kırmızı sorun sayfası

kırmızı uyarı gelince o linki diğer tarayıcıya yapıştırıyorum yine kırmızı sorun sayfası

Alex hocam, bir arkadaş link paylaşmıştı "oops" sorununa çözüm olarak. Öyle yapıp ondan sonra bir bağlamaya çalış. Sabah da bana aynısı oldu yine bu şekilde girip youtube'a ondan sonra bağladım adsense'e.

oyle degil hocam . birinde kanala gir diger tarayicida adsense sonra adsense ile iliskilendire tikla kanalin acik oldugu yerde ileriye bas sonra 2 mavi kutu geliyor o linki adsense acik olan tarayiciya yapistir sonra devam et dili falan sec sonra adsense baglanmasi icin [email protected] adlı kanala girin yaziyor onun linkini al kanalin acik oldugu tarayiciya yapistir

mesajım bulunsun bu aralar çok yaşıyorum bu sıkıntıyı.teşekkürler.

Arkadaşlar bende yaptım oldu suan kolayca baglandı ama benım sormak ıstedıgım sıze adsense neden kanal baglanmıyor sorun ney suanda yapamıyoruz bır sebebı var mı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri