Kanalı Bağlamamışım Şimdi Ne Olacak

beratkrkc11

Kayıtlı Üye
S.a Beyler Kanal Açmıştım Başka Yabancı 4000 İzlenimli video felan vardı para kazanmalar aktifti full ama adsense hesabına 2 gün sonra yani bugun bağladım smdi adsense bağlamadan önceki tıklamalar gitti mi paracıkalr :(

---------- Mesaj saat 16:38:35 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:35:15 civarında gönderildi. ----------

bide arkadaşlar analystc e giriyorum tahmini gelir felan var ama tahmini gelirde yazan para adsense hesabındaki paradan çok sadece 1 kanalda ? kanalın gerçek kazandırdığı parayı nasıl göcem ?

Sorun olmaz miktar kesinleşince yansır Adnses e

teşekkürler hocam peki bişey daha soracağım, şimdi benim türkçe kanal var ingilizce kanal var bunlardan ayrı ayrı gelen miktarları görmek istiyorum ona göre çok gelen tarafa ağırlık vereceğim tam kesin parayı görebilirmiyim ayrı ayrı kanalların getirdiği

S.a Beyler Kanal Açmıştım Başka Yabancı 4000 İzlenimli video felan vardı para kazanmalar aktifti full ama adsense hesabına 2 gün sonra yani bugun bağladım smdi adsense bağlamadan önceki tıklamalar gitti mi paracıkalr

Hiç bir şekilde alamazsın parayı , Zaten adsenseye bağlı olmayan hesapta reklam çıkmaz .. Boşuna heves etme

beyler ya kanallarımdan gelen paraları ayrı ayrı nerden görebilirim buda lazım..

Emre mantıklı ol , O parayı alabilseydik , tüm kanalları adsenseden koparıp ay sonunda bağlar parayı alır sonraki ay için tekrar koparırdık yani , ne diye kanalları bağlayıp adsenseyi tehlikeye atıyoruz

Atma kardeş nediye atıyosun :) Bilmediniz denemediniz konular hakkında yorum yapmayın adsens baglamayınca reklam cıkar para birikir. Kesinleşme zamanı gelince bağlayın adsens hesabınıza yansır

Emre mantıklı ol , O parayı alabilseydik , tüm kanalları adsenseden koparıp ay sonunda bağlar parayı alır sonraki ay için tekrar koparırdık yani , ne diye kanalları bağlayıp adsenseyi tehlikeye atıyoruz

Mübareğim, kara incili jack reyizim, kanal adsensesini değiştirince para değiştirdiğimiz adsense'ye geçiyor ama? Son 1 günde yapsanda diğer adsense hesabına geçebiliyor? :D Demek oluyor ki bu olayın doğruluğa var. Bu ay öyle bir sistem yapıyorum bakalım ne olacak inşallah para yatar. :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri