Kanali silmeden yeni format oluşturma

yusuf0023

Yasaklanmış
Arkadaşlar 7 adet türkçe kanalimin içeriklerini ing. Yapacağim videolar şimdilik türkçe kanal isimleride türkçe, bu kanallari silmeden nasil bir değişim içerisine gidebilirim, bir fikri olan varmi ?

kanalı silmeden isim değişikliği olmaz

Türkçe kanal ismi ile yabanci video eklemekte sağlikli olmaz .... öyle değilmi, tek çare kanali silmek sanirim :s

peki kanal silinince formatlayınca kazanç 'da sıfırlanıyor mu ?

kendimden biliyorum geçende 10 kanala format attım "analytics" görüntüleme ve kazanç "0" oluyor. yeni yayından sonra 0,01 olarak başlıyor.

kendimden biliyorum geçende 10 kanala format attım "analytics" görüntüleme ve kazanç "0" oluyor. yeni yayından sonra 0,01 olarak başlıyor.

hmm teşekkürler dostum

aslında pekte bir önemi yok benim için zaten 6-7 günlük kanallar hepsinin kazancı 0 :)

kanalına gir adsenseni tekrar ilişkilendir dil seçimini ingilizce yap sonra ingilizce başlıklı videolarını atabilirsin..

kanalına gir adsenseni tekrar ilişkilendir dil seçimini ingilizce yap sonra ingilizce başlıklı videolarını atabilirsin..

dostum sen bilirsin format atılan kanalın önceki parası aynı adsenseye ilişkilendirildiğinde yeni kanalın kazancıyla ay sonu hesaba yansır mı ?

arkadaşım ban yiyen kanalın bile parası adsenseye yansıyor.. format attığın kanalın neden yansımasın ? ihtarın yok telifin yok.. adı üstünde kanalını sıfırladığın için dolarlar 0$ gösterir çünkü videon yok ! hepsini google robotları kayıt ediyor sen merak etme :)

bizim hesabımızı normalde kim takip ediyor adsense mi, youtube mi ? o zaman youtubede görünen sadece istatislik görüntü, asıl anlık kazanç adsenseye işliyor doğrumudur ?

bizim hesabımızı normalde kim takip ediyor adsense mi, youtube mi ? o zaman youtubede görünen sadece istatislik görüntü, asıl anlık kazanç adsenseye işliyor doğrumudur ?

evet yine tabi adsenseye anlık işliyor.. youtube kazançları geç yansıtıyor analytic'te.. foruma selam adsenseye devam :D

arkadaşlar kanal isimlerini bir türlü istediğim şekilde giremiyorum google+ uyarıveriyor bu ismi giremezsin diye.mesela football goals olmasını istiyorum kanalını bakıyorum google+ ikaz veriyor bu ismi giremezsin diye football goals02,goals of football,goals01 of football hangilerini denersem olmuyor ikaz veriyor kabul etmiyor sizler bunu nasıl aştınız tşkler

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri