Kanalı spamdan kapanmasını korumak için Ufak Bilgiler..

• Kullanıcı kehanet55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💵 Para Kazanma, Adsense ve Alternatif Gelir Modell

kehanet55

Yasaklanmış
Arkadaşlar sürekli spamdan kanallarımız kapanıyor vs diyoruz.Doğrumudur bilemem ama ben vds çalışıyorum ve vdsde açtığım tek bir kanal bile kapanmadı.bunu şu şekilde yorumluyorum:
Açtığım kanala 300de video atsam tek bir tanesi ünleme düşmüyor.sebebi %100 ünlemi geçen render yöntemini biliyorum.Ve eğer kanala hiç ünlem gelmezse günlük 120 videoyu (aralıklarla atın 30 30) yükleseniz dahi sıkıntı olmuyor.
Açtığınız vdsde bi kanalı bitirmeden asla 2.bir kanala girmeyin.o kanalı seri seri bitirin ondan sonra çrez silip devam edin.
Bittikten sonra kanalı birgün dinlendirip kendi pcnizde istediğiniz gibi ayarlarını yapın edin oluşuturun ve daha sonra adsenseye bağlayıp 1 köşeye bırakın..

Konu altından kendince kafasında fikirleri olan varsa söylesin.Bilgi paylaştıkça çoğalır :)

her vds den gunde bır kanal acın spamın ne derece dustugunu goreceksınız denemesı bedava spamla cebelleşenlere duyurulur ucuz up down alın [MENTION=20859]Profilbilisim[/MENTION] den ipleri yeni oluyor gunde 1 kanal yapın 4-5 vds calısın keyfınıze bakın basınız agrımaz

Bu VDS isini bir türlü cözemedim.
Ben aynı IP ile actıgım 3. kanaldan sonra hepsi gümlüyor.
Her kanal icin ayrı IP mi kullanıyorsun yoksa aynı IP ile bircok kanal mı olusturuyorsun ?

Her kanal icin ayrı IP mi kullanıyorsun yoksa aynı IP ile bircok kanal mı olusturuyorsun ?
tek ipden 30 günde ne çıkarsa hocam.açtığım kanallarda tel onayı dahi sormuyor

---------- Spam Engelliyici 17:57 ---------- Önceki Mesaj 17:56 ----------

her vds den gunde bır kanal acın spamın ne derece dustugunu goreceksınız denemesı bedava spamla cebelleşenlere duyurulur ucuz up down alın @Profilbilisim den ipleri yeni oluyor gunde 1 kanal yapın 4-5 vds calısın keyfınıze bakın basınız agrımaz
günde 1 kanal sıkınılı durum hocam :) up downda illaki ünlem geli.ben ünlem 1 tane dahi yanlışlıkla gelse kanalı komple silip videoları indirip yeniden atıyorum.1 ünlem dahi gelmiyor kanala.yt hesini özgün sanıyor

Kanalı VDS ten açmayın sıkıntı çıkar. VDS up down render için yalnızca

Vay arkadas bir tek bize böyle denk geliyor herhalde.
PC üzerinden farklı IP'ler ile actıklarım bile dayanmıyor benim aynı IP'de kanalın gümlememesi icin mucize gerekiyor.
özel mesaj atıp tam olarak nasıl bir yol izliyorsun en ince noktasına kadar anlatırsan kendimle çalıştığım yolları mukayese edip durumu değerlendirip bi çözüm yolu bulmaya çalışırız kardeşim

tek ipden 30 günde ne çıkarsa hocam.açtığım kanallarda tel onayı dahi sormuyor

---------- Spam Engelliyici 17:57 ---------- Önceki Mesaj 17:56 ----------

günde 1 kanal sıkınılı durum hocam :) up downda illaki ünlem geli.ben ünlem 1 tane dahi yanlışlıkla gelse kanalı komple silip videoları indirip yeniden atıyorum.1 ünlem dahi gelmiyor kanala.yt hesini özgün sanıyor

render ıcın degılde hocampartner ıcın bire bir bu soyledıgım yontem

elimde kalanlardan bir tane beş aylık kanalım var o da ytkazan a bağlı duruyor.
bottan kapanıyor demem için onun da kapandığını görmem gerek.

elimde kalanlardan bir tane beş aylık kanalım var o da ytkazan a bağlı duruyor.
bottan kapanıyor demem için onun da kapandığını görmem gerek.
bundan tam 7 ay önce...videoyaptan bi kanala 650 video bastım.hemde 1 saat içinde.ve kanal hala ayakta... 10 video attığım ama bumladı :D bot işi çok garip

ben 35*40 video atıyordum kapanmıyordu.Günde 1 kanala basıyordum ve kapanmıyordu.

VDS İle Açtığım Hiç Bir Kanalım Şuana Kadar Kapanmadı. Turkuaz Hostingle Çalışıyorum ve Almanya Lokasyonlu Kullanıyorum. Ben Her İhtimale Karşı Yeni İP Alıp Onunla Devam Edeceğim. Fazla Göze Batmasın...

Bende kendi bilgisayarımda kanalı açıp vds den yüklüyorum işlemlerini bitirip kapatıyorum. Bir daha kendi pcmden açmıyorum hiç gerekirse yine vds den açıyorum. Her kanal tamamlandıktan sonra çerezleri temizlerim ayda bir ip değiştiririm . Spamdan kanalım kapanmadı hiç ama bir kanalım topluluktan gitti aynı ipden açtıgım kanallarda arkasından patladı.

hocam vds de renderi nasıl hallediyorsunuz? vds den çok zor olmuyor mu render yapmak? server almaya gerek yok mu sizin tecrübelerinize göre?
indiriyorum 25-30 video yada dizinin bi sezonunu.toplu rendera kouyorum.alıştık artık zorlanmıyorsun.zor olsada bi yaptınmı 3-5 ay götürüyor kanal seni.server almaay gerek yok.onun yerine 4 vds al ayrı ayrı kanal açıp renderla

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri