Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
arkadaşlar kanalım bugün itibariyle açıldı fakat sürekli videolarımı çalan iki kanal var. bu kanallar kapansa bile aynı gün yenilerini açıp yeniden bot ile kopyalıyolar. en sonunda saldırıya uğradım ve kanalım kapandı.
mailimi ingilizce yazdım. mağduriyetimi içten bir şekilde belirttim. bu kanalların ekran görüntülerini kopyaladıkları videoları falan ekran görüntüsünü yolladım. bunun bir saldırı olduğuna emindim çünkü. Daha sonra kanalımın on yıllık olduğunu her zaman başlıklara etiketler vesaire dikkat ettiğimi falan belirttim. Açılması bir gün sürdü.
fakat bu adamlar benimle yine uğraşacaklar eminim. Kanallar bunlar artık başka çarem kalmadı yardımlarınızı bekliyorum..
https://www.youtube.com/channel/UCnmQvwKTeOQy9qtGTIZMwnw
https://www.youtube.com/channel/UCDHImqnaFJnJ8UQ0GwZUZ3Q/featured
bir de aradan 6 saat geçti fakat önizleme resimlerim hala görünmüyor. Video kaliteleri de düşmüş. ne zaman düzelir acaba bilen var mı?
Hocam full spam kanal yapmışsın. Adamlar kopyalıyor saldırıyor diyosun. Hakikaten anlamak mümkün değil. Öyle bir açıklama yapmışsınki görende diyecek %100 özgün videoların çalınmış. Spam kanal 1k kanalda kopyalar 100k kanalda yapacağın bişey yok zaten bi hakkında yok. 2017 yılında hala bu başlıkları açmayın artık biraz forumu kurcalayın
flagcı olsam türkçe kanalları
hele hele yukarda verdiğin kanalları flaglamaya üşenirim
bu kanallar için günaha girmeye bile değmez
güzel kanalınız varmış.Peki hocam siz zuhal topal mısınız aleyna tilki mi kerimcan mı ? furkan mı elif mi ? Hangisi sizsiniz ? hepsi kanalaınızda varda sizinmiş gibi sahiplenmişsiniz.
Sorun o değil aslında. Kanalıma saldıranlardan birisi bunlardan biri sadece buna eminim. biri 50k izlenim almış diğeri hiç almamış orada değilim. sadece artık pes etsinler istiyorum
boş ver türkçe çalışma
başka dillere yönelmeni tavsiye ederim
değmez
spam çalışıyorsan sürümden kazanmaya bak
1000 kanal açarsan
telifmiş flagmış izlenim sorunuymuş takmazsın
ama böyle 1-2 kanalla çalısırsan günlük 100 izlenim bile düşse kafaya takarsın
selametle....
kardeşim telif hakkı ile spam olayı hala birbirine karıştırılıyor bu kısmı insanlar neden anlamıyor çözemiyorum. eğer bu kişiler açısından bu videolarım sorun oluşturuyorsa. bizzat telif atsınlar bu videolara hiç problem değil. kapansın yeniden kanalım.. ben de yoluma bakarım. Ama ben farklı bir şey anlatmaya çalışıyorum insanlar farklı şeyler anlıyor.
Sen kanal, falan bu işleri boş ver hocam geceleri gel şöyle bir iki başlık açda gececi arkadaşların biraz uykusu açılsın neşelensin buda foruma bi katkıdır. Anlatılanı anlayacak biri değilsin. Millet sana diyorki mersin sen hala diyorsun tersin.
kardeşim telif hakkı ile spam olayı hala birbirine karıştırılıyor bu kısmı insanlar neden anlamıyor çözemiyorum. eğer bu kişiler açısından bu videolarım sorun oluşturuyorsa. bizzat telif atsınlar bu videolara hiç problem değil. kapansın yeniden kanalım.. ben de yoluma bakarım. Ama ben farklı bir şey anlatmaya çalışıyorum insanlar farklı şeyler anlıyor.
sizin değilse hak talep eder gibi konuşmayacaksınız.Geldiyse zaten benim değil demesini bileeksiniz.Youtube size bunu öğretmediyse zaten birşey bilmiyorsunuzdur
queen videoları olduğu gibi yüklemiyorum, top, en iyi ,en eğleceli tarzında çalıştım uzun yıllarca hala da bu tarzda gidiyorum ve videolar birçok ekleme render işleminden geçiyor. Videoda sırf suratım gözükmüyor diye 50 adsenseli botlu vds li ağır spamcılarla bir tutulacaksam zaten bence google hiç uğraşmasın direk türkiye şubesini kapatsın
queen videoları olduğu gibi yüklemiyorum, top, en iyi ,en eğleceli tarzında çalıştım uzun yıllarca hala da bu tarzda gidiyorum ve videolar birçok ekleme render işleminden geçiyor. Videoda sırf suratım gözükmüyor diye 50 adsenseli botlu vds li ağır spamcılarla bir tutulacaksam zaten bence google hiç uğraşmasın direk türkiye şubesini kapatsın
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.