Kanalım Askıya Alındı Şaşkınım

• Kullanıcı Cruel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Cruel

Yasaklanmış
Arkadaşlar kanalım kendi çapında iyi kazanç elde ediyordu hatta bir takım arkadaşlar kanalımı tamamen kopyalamışlar kendi kanallarına koydugum videoları çekmişlerdi ben de telif atarak bu kanalları kapattırıyordum çünkü videoları ben yapıyordum her şey çok güzel gidiyordu bugün bi baktım kanal askıda yazıyor neden olduguda belli değil fesh edilen kanallar kısmından küçük formu doldurdum gönderdim ama sanırım gitti gider ama her nedense kanalımı kopyalayan kanal sapasağlam duruyor :(

sende telıf yemıs olabılırmıısın

---------- Spam Engelliyici 22:50 ---------- Önceki Mesaj 22:49 ----------

gerı bıldırım yapılmıs olabılır

Videolar tamamen size ait değilse eğer sizinde telif atmaya hakkınız yok. Sen başkasından alırsın, başkasıda senden.. olay budur..

sende telıf yemıs olabılırmıısın

---------- Spam Engelliyici 22:50 ---------- Önceki Mesaj 22:49 ----------

gerı bıldırım yapılmıs olabılır

ben sahte telif yemiştim itiraz edip ekstra bi telif atıp o kanalıda kapatmıştım çünkü videolar bana ait

Arkadaşlar kanalım kendi çapında iyi kazanç elde ediyordu hatta bir takım arkadaşlar kanalımı tamamen kopyalamışlar kendi kanallarına koydugum videoları çekmişlerdi ben de telif atarak bu kanalları kapattırıyordum çünkü videoları ben yapıyordum her şey çok güzel gidiyordu bugün bi baktım kanal askıda yazıyor neden olduguda belli değil fesh edilen kanallar kısmından küçük formu doldurdum gönderdim ama sanırım gitti gider ama her nedense kanalımı kopyalayan kanal sapasağlam duruyor :(
videoları ben yapıyordum derken içerik neydi tamamen kamera karşısına geçip oyun falan mı çekiyordunuz yada başka birşey

Videolar tamamen size ait değilse eğer sizinde telif atmaya hakkınız yok. Sen başkasından alırsın, başkasıda senden.. olay budur..

kardeşim videolar bana ait 4 kanalı kapattırdım tamamen bana ait videolar

[MENTION=23408]emretanerc[/MENTION] bazıları kendi render aldigi videoyu babasinin mali saniyor ondan dedim yani render alman sana telif hakki dogurmaz
Tabi arkadasin ozgun kanal olabilor bilmiyorum sadece soruydu

Arkadaşlr kanal özgün kanal tamamen bana ait videolar

Yani ? Özgün derken kendi yüzün mü var videolarda ? Önüne gelen herkez telif atıp kapattırabiliyor günde 20 tane sahte telif yiyip herkezin kanalı kapanıyor ? Pardonda sen hangi şirketin yapımcısı vs'sin veya hangi özgün kanal seninde telif atıp kapatıyorsun ?

Hocam nasıl inanabiliriz işte tamamen özgün olduğuna. Forumda öyle şeyler olduki inanamıyoruz. Özgünse eğer itiraz edin açılır kanalınız.

Yani ? Özgün derken kendi yüzün mü var videolarda ? Önüne gelen herkez telif atıp kapattırabiliyor günde 20 tane sahte telif yiyip herkezin kanalı kapanıyor ? Pardonda sen hangi şirketin yapımcısı vs'sin veya hangi özgün kanal seninde telif atıp kapatıyorsun ?

kardeşim canon kamera ile çekilen tamamen kendi kanalımız anlatamıyorum galiba kimseye

---------- Spam Engelliyici 23:01 ---------- Önceki Mesaj 23:00 ----------

Hocam nasıl inanabiliriz işte tamamen özgün olduğuna. Forumda öyle şeyler olduki inanamıyoruz. Özgünse eğer itiraz edin açılır kanalınız.

ben de onu demek istiyorum hocam itiraz ettim ama açılır mı evet özgün kanal hiç böyle bişeyle karşılaşmadım itiraz formu ile ilgileniyorlar mı amacım bunu ögrenmek yani itirazedipte açtıran var mı o konuda bilgi almak istemiştim açıkcası

Başta söylemeniz gereken şeyi en son söylediniz hocam k.bakmayın :) Kanalınız youtube kurallarına aykırı birşey bulunmuyorsa hertürlü açılır, peşini bırakmayın.

kardeşim canon kamera ile çekilen tamamen kendi kanalımız anlatamıyorum galiba kimseye

---------- Spam Engelliyici 23:01 ---------- Önceki Mesaj 23:00 ----------

ben de onu demek istiyorum hocam itiraz ettim ama açılır mı evet özgün kanal hiç böyle bişeyle karşılaşmadım itiraz formu ile ilgileniyorlar mı amacım bunu çgrenmek yani itirazedipte açtıran var mı o konuda bilgi almak istemiştim açıkcası

Var tabi hocam itiraz edin özgünse ve uygun görülürse açılır.

ozgunse pesını bırakma yazık okadar emek verıyosun

Kanala yüklediğiniz videoların işlenmemiş ham hallerini,kullanılan kamerayı, kullandığınız programların listesini ve videolarda yaptığınız işlemleri youtubeye bildirirseniz ( görsel olarak )

başka bir ihlal durumu yok ise kanalınız açılır

iyi çalışamalar

Videoların size ait olduğunu belgeleyin açarlar. Kamera marka ve modeli, kullanılan programlara kadar bilgilendirin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri