Kanalım askıya alındı

• Kullanıcı roa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları

roa

Kayıtlı Üye
Kanalı kurtarma gibi bir durum varmı ? ilk 2 ihtar ufo videoları yüzünden sonuncusu ise bi maç videosu:D

Belki küçük bir ihtimal ama videoları şikayet edenlerin mailini bulursan onlara rica edip şikayetlerini geri çekmesini söyleyebilirsin.

iki ihtar aldığın halde niye o kanala video upload etmeye devam ettin ki
ben 2 ihtar aldığım zaman hemen yeni kanal açıyorum
3. ihtarı beklemeye ne gerek var anlamadım

ufo videoları için adama zamanında mesaj atmıştım ama pek sallamadı, tekrar acıtasyon dolu bi mesaj atıyım belki işe yarar. Yeni kanallar var ama bu ilk kanal ilk göz ağrısı :( :)

soruma cevap vermedin ama
2 ihtar yediğin halde niye buna video yüklemey devam ettinki

Hocam video atıp 1-2 gün sonra kaldırıyodum unuttum bugün, hemen ihtar yedik.

Zaten kanal bi kere ihtar yedimi o kanaldan hayır gelmez çünkü gelirleri %60 düşüyor.

Bunu bilmiyodum öğrendiğim iyi oldu teşekkürler. Adsense hesabı için herhangi bi sorun teşkil edermi peki bi bilginiz var mı ?

Hocam kanalını geri getirmen neredeyse imkansız. o kanalla uğraşmaktansa yeni kanala yoğunlaş bence

ihtar olan durumlarda pek geri dönüş olmaz hocam. nihayetinde söyle dusun sen emek vermıs cabalamıs video yapmıssın gelip senın baglantını paylassa sende iplemezsın

Bunu bilmiyodum öğrendiğim iyi oldu teşekkürler. Adsense hesabı için herhangi bi sorun teşkil edermi peki bi bilginiz var mı ?

Adsense kolay kolay zarar görmez banlanması çok zor bir ihtimal yeni bir kanal açıp adsenseye bağlayın çalışmalarınıza yeni kanal üzerinden devam edin. Kolay gelsin iyi çalışmalar.

Cevaplar için çok teşekkürler

Geçenlerde bir arkadaş adsens açtığım youtube hesabım kapandı ama adsens dutuyor gibi bir şeyler söylemişti. Bu doğru bir bilgi mi tam olarak anlamadım. Normalde adsensi aldığımız youtube hesabını korumamız gerektiği söyleniyordu hep. O kanal giderse youtube hesabı da gider diye. Acaba işin aslı nedir?

Adsens aldığımız youtube kanalı kapanırsa adsens gider mi?

Zaten kanal bi kere ihtar yedimi o kanaldan hayır gelmez çünkü gelirleri %60 düşüyor.

facebook çok güzel bi tespit Muslera da söylemişti
sana bişey söylemek istiyorum facebook kardeş
malüm 1 kere ihtar yedimi yeni kanal açıyoruz
sence kanalı tel ile aktifleştirmesek
hani videon belli ülkelerde izlenirse bide izlenme parası alıyorsun
ya bu kazançlar ayın belli günlerinde adsense hesabına yansıyor ya
şimdi kanalı tel ile aktifleştirmesek youtube bize bu izlenme parası veriyor mu

facebook çok güzel bi tespit Muslera da söylemişti
sana bişey söylemek istiyorum facebook kardeş
malüm 1 kere ihtar yedimi yeni kanal açıyoruz
sence kanalı tel ile aktifleştirmesek
hani videon belli ülkelerde izlenirse bide izlenme parası alıyorsun
ya bu kazançlar ayın belli günlerinde adsense hesabına yansıyor ya
şimdi kanalı tel ile aktifleştirmesek youtube bize bu izlenme parası veriyor mu

Tam emin değilim ama veriyor sanırım Muslera06 ya sormak lazım bu konuyu.

Benim acemiliğime geldi aslında ufo videosu adam benim diyo itiraz etmeden paşa paşa kabul ettim :) sahtekar adam bi kanalına bakın videoların onun olma olasılığı nedir ? Bence değil.

http://www.youtube.com/user/xxxdonutzxxx

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri