Kanalım awesomeness yüzünden kapatılmış olabilir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

delikurt09

Kayıtlı Üye
1.Farklı içerikteki 2 kanalımıda awesomeness partnerlik için başvuru yapmıştım kanalımda ne bir ihtar ne telif hatta eşleşen 3. taraf bile gelmedi 1 haftalık kanalım temizdi başvuru yaptım bu sabah baktım 2 kanalım Hesabınız kalıcı olarak kapatılmıştır yazıyor acaba awesomenessten dolayı böyle kanalı kapanan oldumu?

2.Bu şekilde kapanan kanalların kazançlarını alabiliyormuyuz ?
urfkq.png

Kapanan kanalların kazançlarını aldığını söyleyenler var. Bu bence awe ile alakalı değil..

Tesadüfmü bilmiyorum sadece awe basvurdugum 2 kanalım kapanmansı inş. gelir 3 günde 300tl kazandırdı kanal pat diye kapatıldı yoksa çok koyar bide awesomeness kanal kapanmadan önce mesaj atmıstım 3gün oldu halen onaylanmadı diye dün böyle bir mail gelmiş Hi,

Once your channel has earned $100 we will contact you regarding payment. The CPM rates differ with each person. A lot has to do with the advertisers and how they see your content fitting in with their brand. You can check your estimated earnings and statistics by going to your YouTube Analytics - http://www.youtube.com/analytics. If you notice your account is over $100 and you haven't been contacted, please reach out!

If you don't already know how to make money off of your YouTube videos, we have a guide on "claiming" you videos (imgur: the simple image sharer)!

Have some more questions? Check out our forum for some awesome FAQs and Answers ( Bit.ly/ATVHelpForum )

OR reply to this message and we will get back to you as soon as possible!

Thanks for your time!

---------- Mesaj saat 16:21:42 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:37:11 civarında gönderildi. ----------

Kapanan kanalların kazançlarını aldığını söyleyenler var. Bu bence awe ile alakalı değil..

hocam haklıymışsın sanırım adsensedeki bir kanalım yüzünden hepsi gitti topluluk kuralı ihlali diye bir mail gelmiş bir hesabıma o diğerlerinide götürdü yani demekki adsenseye bağlı bütün kanalların kapatılması durumu halen geçerliymiş bunuda görmüş olduk :)

Tesadüfmü bilmiyorum sadece awe basvurdugum 2 kanalım kapanmansı inş. gelir 3 günde 300tl kazandırdı kanal pat diye kapatıldı yoksa çok koyar bide awesomeness kanal kapanmadan önce mesaj atmıstım 3gün oldu halen onaylanmadı diye dün böyle bir mail gelmiş Hi,

Once your channel has earned $100 we will contact you regarding payment. The CPM rates differ with each person. A lot has to do with the advertisers and how they see your content fitting in with their brand. You can check your estimated earnings and statistics by going to your YouTube Analytics - http://www.youtube.com/analytics. If you notice your account is over $100 and you haven't been contacted, please reach out!

If you don't already know how to make money off of your YouTube videos, we have a guide on "claiming" you videos (imgur: the simple image sharer)!

Have some more questions? Check out our forum for some awesome FAQs and Answers ( Bit.ly/ATVHelpForum )

OR reply to this message and we will get back to you as soon as possible!

Thanks for your time!

bu cevap sorunuza gelen cevap degil :) hazir cevap sanirim.

Kapanmasi kesinlikle awesomeness ile alakali degil ve mutlaka mail gelmis olmali.

1 haftalik yeni bir kanal oldugunu belirtmissiniz
bu kanallar adsensey baglimiydi ? yani actiniz adsenseye bagladiniz ve bi kac gun sonrada awesomeness basvurdunuz anladigim kadariyla durum bu ve basvurduktan sonra kanalinzi kapandi.

bunun awe ile alakasi yok politikalarini ihlal ettiginiz icindir ve mail olmali.

kanallara bagli mail adresine bakin yada ayni mail adresinizin spam kutularinida kontrol edin hala bir sonuc elde edemez iseniz geri bildirim yapin size niye kapandigini acikliyacaklardir.

Cevap: Hayır

Bu konuyu farklı yönlere çekip partner firmalarını karalayanlar olacaktır. Konuda ise net cevap dediğim gibi hayır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri