Kanalim banlandi, odeme yaparlar mi

one_of_others

Kayıtlı Üye
3 telif hakki uyarisindan sonra kanalim kapandi. Henuz 3 haftasina yeni giriyordu kanalim.

Adsense'e baktim. Panelde hala tiklamalar gozukuyor. Ama kesinlesmis kazanc 0 dolar. Henuz pin uyarisi bile cikmamisti

Sizce odeme yaparlar mi ? 218 dolar gozukuyor. Forumda arastirdim sanirim herkes farkli seyler yasamis

Tecrubelilerden cevap bekliyorum

Para kazanma devredışı bırakılmadan kanalınız kapanmış ise ödemenizi alırsınız.

3 telif hakki uyarisindan sonra kanalim kapandi. Henuz 3 haftasina yeni giriyordu kanalim.

Adsense'e baktim. Panelde hala tiklamalar gozukuyor. Ama kesinlesmis kazanc 0 dolar. Henuz pin uyarisi bile cikmamisti

Sizce odeme yaparlar mi ? 218 dolar gozukuyor. Forumda arastirdim sanirim herkes farkli seyler yasamis

Tecrubelilerden cevap bekliyorum

Kanal kapandığında para kazanma aktifse ödeme alırsınız.Para kazanma aktif değilse ödeme yapılmaz.Yani 3. uyarıyı aldıgınızda para kazanma açıksa ödemenizi alacaksınız.

benim 2 kanalım spam dan dolayı erişime kapandı. ama kanallar ve içindeki videolar hala duruyor ve videolarda reklam çıkıyor. bunlardan bana ödeme yapılır mı yada bu kanallarda bana para kazandırıyor mudur sizce?

Kanal kapandığında para kazanma aktifse ödeme alırsınız.Para kazanma aktif değilse ödeme yapılmaz.Yani 3. uyarıyı aldıgınızda para kazanma açıksa ödemenizi alacaksınız.

Baslangicta cok sacma isler yaptigim icin 2 telifi cok cabuk aldim. Para kazanma aktif durumda idi. 3. telifi gorme korkusuyla guzel tiklamalar aliyordum. Dun gece korkutugum basima geldi. Youtube'a girdigimde ilk once "hesabinizda biseler tesbit ettik, hesabinizi sms veya sesli mesajla dogrulayin" uyarisi geldi. Dogrulama kodunu girince "bu google urunune erisilemiyor" uyarisini gordum. Maillerimi kontrol edince 3. telifin geldini okudum.

Son para kazanma hakkinda bir bilgim yok cunku hesabima girmeiyorum. Ama bu durumla ilgili herhangi bir mail gelmemis.

Bu bilgiler dogrultusunda sizce odememi yaparlar mi ?

Baslangicta cok sacma isler yaptigim icin 2 telifi cok cabuk aldim. Para kazanma aktif durumda idi. 3. telifi gorme korkusuyla guzel tiklamalar aliyordum. Dun gece korkutugum basima geldi. Youtube'a girdigimde ilk once "hesabinizda biseler tesbit ettik, hesabinizi sms veya sesli mesajla dogrulayin" uyarisi geldi. Dogrulama kodunu girince "bu google urunune erisilemiyor" uyarisini gordum. Maillerimi kontrol edince 3. telifin geldini okudum.

Son para kazanma hakkinda bir bilgim yok cunku hesabima girmeiyorum. Ama bu durumla ilgili herhangi bir mail gelmemis.

Bu bilgiler dogrultusunda sizce odememi yaparlar mi ?

para kazanma aktifdiyse paranı alırsın keşke 2.telifi yedikden sonra kanalı gizleseydin ben 2taneyi bırak 1tane telif yedimi o kanalı bırakıp yeni kanal açıyorum :)

para kazanma aktifdiyse paranı alırsın keşke 2.telifi yedikden sonra kanalı gizleseydin ben 2taneyi bırak 1tane telif yedimi o kanalı bırakıp yeni kanal açıyorum :)

Aslinda deneme amacli yapiyordum henuz. Ha bi de ne yalan soyleyim iyi kazaniyordum birakamadim.

Umarim parami alabilirim cunku gercekten cok emek verdim. Yeni baslamanin verdigi hirsla saatlerimi internet basinda geciriyordum. Cok uzulurum alamazsam.

Para kazanma aktifti 3. telifi yiyene kadar. Mail de gelmemis bu durumun tersini gosterecek. Umarim dediginiz gibi ilk odememi alirim.

benzer bi durum yaşadım.1tane ihtar vardı. direk fes ettiler hesabı. işin garibi mail falan da gelmedi bunun için. şikayetten sanırım. umarım alırız paraları. yazık olacak yoksa 800 liraya :D

edit : 3 ay olmuş :D arkadaş alabildi mi aacaba parayı ?

ben aldım hocam kapanan kanalın parasını.önemli mi bilmiyorum ama kanal 1 teliften gitmişti ve kanal kapandıgında para kazanması açıktı,ödememi aldım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri