SeaNoNe
Yasaklanmış
Bence bu şikayet konusunu uzatmak senin yararına değil zararına olur. Benden sana tavsiye, kanalı unut ve bir daha bu tür konularda hata yapmamaya çalış
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bence bu şikayet konusunu uzatmak senin yararına değil zararına olur. Benden sana tavsiye, kanalı unut ve bir daha bu tür konularda hata yapmamaya çalış
1- Sattığın kanala 1 gün sonra neden girersin ?
Cevap: Adam şifreyi değiştirmeyi unutmuş ise kategorisini öğrenmeyi veya başka bir nedeni
2-Sattığın kanalın bilgileri 1 gün sonra senin bilgisayarında işi ne ? Satar satmaz silmen gerekir.
3-Sen her sattığın kanala 1 gün sonra girip bakıyormusun şifresi değişmiş veya değişmemiş diye ?
4- Benle alakan olmasada ben senden şikayetçiyim. [MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] [MENTION=12623]zack[/MENTION]
Şimdi burda herkesin aklına şu geliyo kanalı satıyosun sonra bakıyosun şu kanal tutmuş ben bu kanalı boş kanalla değiştiriyim nasıl olsa arkadaş yeni aldı kanalı gözünden kaçmıştır flan diye Hem sen kanalı kendin diyosun satmışsın...
1. 1 gün sonra kanala girmedim videoyapa bağlıydı video atılan kanalların linkine bakınca 1 eksik çıktı onuda adama verdiğimi öğrendim adam video atmamıştı telafisini yaptım
2 kanalı sildim ama kanal linkini videoyapdan girince şifre mail kombinasyonuna ulaşabiliyorum
3 çok saçma bi bahane sunmuşsunuz az okusanız anlardınız
4 konuyu anlamadan dinlemeden şikayetçi olmaya kalkıyosun yazık.
şimdi arkadaş diyor ki; ben parça parça kanal satıyordum, bir şeyler yetişmediği o günkü 10 kanalın hepsi yetişmedi ben de eskilerden verdim diyor. sonra arkadaş eskileri satmayı düşünmediği için, onları kendine yapmış olabileceğinden, video yüklerken programdan silmeyi unutmuş, çünkü aklında o kanalların hepsinin kendisine ait olduğu bilgisi var, sonra sanki kendi kanalları gibi video yüklüyor, fakat içinden birine bir bakıyor, dün 10 kanal tamamlayamadığı için kendi kanallarından müşteriye verdiğini hatırlıyor, ve ona da video yüklemiş oluyor. sonra diyor ki arkadaşım ben o kanalı kendime açmıştım sana dün yetişmediği için oradan verdim, fakat upload programından silmemişim ve ona video atmış bulundum, o kanalı ben geri alayım sana da yeni kanal vereyim diyor. tamam diyor diğer arkadaş da olay çözülüyor.
Ben konuyu başından beri okudum.
Ya o hatayı yapmıyacaksın dikkat ediceksin. Madem videoyap'a bağlı kanal nasıl satacağın listenin içine giriyor ?
İyice karıştırdın ortalığı.
Vegas olayı ilk başta düzgün anlatmadığı için bazı arkadaşlarla suçlu gösteriliyor. Vegas'ın suçu yok, mağdur olan taraf.
vegas gördüğün gibi coğunluk hem fikir.
suç sende. neden kanala girdin . girmeseydin. (yok unuttum yok böyle oldu şöyle oldu ...sattığın an o kanal senden gitti hic bi hakkın yoktur .
boşver kazansın arkadaş sen gine aynı kanalı yaparsın.
muslera07'in yorumu kendisi foruma giremediği için skypeden iletmemi istedi
"Kanalımda 400 kadar video vardı. Daha sonraki günlerde tüm videolarım silinip yerine çizgi film yüklenmiş. 1 ay sonra kanalıma girmeye çalıştığımda şifre değiştirilmiştir dedi. Hemen kanal satıcısına sordum. Asla günahını almak istememiştim. O bana kendisinin değiştirmediğini Gmail'leri satan kişiye sorduracağını söyledi. Günlerce kimin bu işi yaptığını sordum. O da araştırdığını söyledi. Burada iddia ettiği gibi "dur bir yanlışlık oldu al sana telafi" demedi. Ki ben o telafiyi kabul etmek zorunda da değilim. Ben 20 gün sonra durumu açtığımda fark ettim olayı.
Hepsi ispatlıdır. Kendisinin kanalda video yoktu yalanı Gmail üzerinden on saniyede ispat edilebilir. Gmail'de tüm videolarımın upload işlemleri mail olarak durmaktadır. Nasıl kanalda video yokmuş? Israrla sormama rağmen şifreyi kendisinin değiştirdiğini bir hafta boyunca sıkıştırmama rağmen niye söylememiş? değiştirilen bir değil üç kanal oldu hepsini de kendine satıştan 20 gün sonra bildirdim. Öyle iddia ettiği gibi bir gün sonra falan "bir yanlışlık oldu" diye gelmedi."
Kanalda video yoktu size olayı kim anlattıysa yanlış anlatmış 3 hafta falana geçtiği yoktu tamamen uydurmadır
"Boş olan kanalda şu bildirim maillerinin ne işi var?????
![]()
Bu videolar silinip yerine çizgi film yüklenmiş.
"Google hesabının şifresi değiştirildi" maili de durmaktadır. Eğer bu arkadaş banlanıp başka birileri mağdur olmayacaksa ben bir admine teamviewer açmaya hazırım."
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.