Kanalım Çalındı.

youktube

Yasaklanmış
Merhaba arkadaşlar bugün kanallarımı kontrol ederken fark ettim bir kanalım çalınmış link kısaltması falan konulmus video altı yoruma kurtarma bilgileri falanda değiştirilmiş girmeyi denedim 15 gün önce şifre değiştirilmiş. Herhangi bir şekilde kanalı satın almadım kendim açtım sadece kendi bilgisayarımdan giriş çıkış yaptım tek bir bottaydı kanal kanalı kim nasıl çalar ? Ben bu kanalı tekrar nasıl geri alabilirm.

Hocam Pcnize keyloger atılmış olabilir , en son hatırladıgınız şifre ile kurtaramıyomusnuz hocam adımlar olması lazım kurtarmak için

Hocam Pcnize keyloger atılmış olabilir , en son hatırladıgınız şifre ile kurtaramıyomusnuz hocam adımlar olması lazım kurtarmak için

Hocam hiç bilmiyorum kanal quizde ve izlenimi yüksek olan bir kanaldı. En son şifremle denedim gerekli bilgileri doldurup ancak vermedi sonra bir daha doldurdum 3-5 gün içerisinde yanıt vereceklerini söylediler. Nasıl böyle bişey oldu hala anlamıyorum.

Hocam ne yaptınız farklı bir bilgisayarda misafirlikte veya cafede flnmı girdiniz.Geçmiş olsun

Hocam ne yaptınız farklı bir bilgisayarda misafirlikte veya cafede flnmı girdiniz.Geçmiş olsun

Hayır hocam asla kendi bilgisayarımdan baska bilgisayardan girmedim.

---------- Spam Engelliyici 22:20 ---------- Önceki Mesaj 22:15 ----------

Şifre 15 gün önce değiştirilmiş ve tam o tarihte bir keylogger yemiştim birisinden bot alırken bu forumda geze İlker Buhan denen birisi. Forum yetkililerinin ilgilenmesini istiyorum Hatta keylogger oldugunu fark ettik bir arkadasımda bakmıştı kendiside bu forumdan ve o zaman Ekran görüntüsü almıştık.

kanala videoyap ile yükleme yaptuysan efe hocam ile irtibata gec belki yardımcı olabilecegi konular vardır

O bilgisayarda daha fazla kanalına açıp bakma. Şifre girme.. Giden gitmiş. Onu geri getirmen imkansız gibi. Sağlam bir virüs taraması yaptır.. Geçmiş olsun.

Geçmiş olsun hocam

Çok sağol hocam.

---------- Spam Engelliyici 22:24 ---------- Önceki Mesaj 22:23 ----------

kanala videoyap ile yükleme yaptuysan efe hocam ile irtibata gec belki yardımcı olabilecegi konular vardır

Videoyap kullanmıyorum hocam.

---------- Spam Engelliyici 22:24 ---------- Önceki Mesaj 22:24 ----------

O bilgisayarda daha fazla kanalına açıp bakma. Şifre girme.. Giden gitmiş. Onu geri getirmen imkansız gibi. Sağlam bir virüs taraması yaptır.. Geçmiş olsun.

Hocam zaten ardından direkt bilgisayara format atmıstım sanırım arada bu kanala baktım bir tek bu kanal gitmiş ama ben yinede tekrar format atıcam tüm bilgisayarlarıma.

Çok sağol hocam.

---------- Spam Engelliyici 22:24 ---------- Önceki Mesaj 22:23 ----------

Videoyap kullanmıyorum hocam.

---------- Spam Engelliyici 22:24 ---------- Önceki Mesaj 22:24 ----------

Hocam zaten ardından direkt bilgisayara format atmıstım sanırım arada bu kanala baktım bir tek bu kanal gitmiş ama ben yinede tekrar format atıcam tüm bilgisayarlarıma.

Forumdan Masaüstü bir bot indirdin mi ? Banlanan biri Trojenli Pro paylaşımı yapmıştı.

Forumdan Masaüstü bir bot indirdin mi ? Banlanan biri Trojenli Pro paylaşımı yapmıştı.

Çocuktan botu alırken keyloggeri yemiştik zaten sonrasında format falan attık ama almış kanalı içinde 2000 dolara yakın para vardı.

ilker.buhan dı galiba skype adı not32 yakalamıstı bende indirmiştim onu

ilker.buhan dı galiba skype adı not32 yakalamıstı bende indirmiştim onu

Aynen hocam.

---------- Spam Engelliyici 23:12 ---------- Önceki Mesaj 23:11 ----------

bence buralarda zaman kaybetmeyin gidin hesabım çalındı diyin şikayet edin direkt

Yarın Avukatım ile görüşüp kendisine dava açıcam en güzeli bu. Yönetimden adres bilgilerini istedim ama oda yokmuş İstanbulda olduğu belli umarım çıkar karşıma bi gün.

Direk dava açın eğer keyloger olayları varsa , hayatı kaysın ki aklı başına gelsin.

İp adresi bellidir yönetimden alırsınız sonrası polis gidip bu hırsızı evinden alır hemen arkasından hırsızın ailesi araya girip sizinle anlaşmaya çalışır.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri