Kanalım kapandı Adsenseyi Taşıdım ama ?

dreadlord

Kayıtlı Üye
S.a arkadaşlar adsenseye bağlı bir kanalım kapandı. Mail e baktığımda telif vs yazmıyordu sanırım flag dan dolayı kapandı. hemen farklı bir hesap açtım ve kanalları taşıdım..

Sorum şu; Adsenseye bağlı olan eski hesabı yöneticilikten kaldırdım. Tamamen o eski adsense mail hesabını silmem gerekir mi ? Yoksa kalsa da bir sıkıntı olmaz mı ?

Video yüklü kanalın mailini tamamen silmen şimdilik yeterli

Tamamdır kardeşim çok sağol. Tam pin beklerken bu flag olayı hiç iyi olmadı.

Kimsenin parasında gözümüz yok, birilerinin paramızda gözü var... Gözü olanın gözü çıksın ! :(

benim gecen ay. ADsenseye 4 kanal bağlıydı.
1 kanal kapandı
hemen 3 kanali yeni adsenseye taşıdım.
kapanan kanalı silmedim.
o adsensede kesinleşme olmadı

Ben kapanan kanalı toptan sildim fakat eski adsense mailini toptan sileyim mi diye sordum.. Kesinleşme oldu yani. Pin gelecek sadece.

Bakalım ne olacak. Umarım terslik olmaz. Borç harç var.

---------- Spam Engelliyici 18:12 ---------- Önceki Mesaj 18:10 ----------

Birde şeyi soracam. Hazırda boş vds olmadığı için Kuzenimin bilgisayarına tw ile bağlanıp hesapları taşıdım.. Yarın felan temiz ve yeni vds den oturum açsam bi sıkıntı olur mu ? Yoksa parayı alana kadar vds den oturum açmayım mı ?

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri