Kanalım kapandı, para kazanma devre dışı bırakıldı TEK KONU

Tüm kanallarınızın para kazanması kapatıldımı ?

• Evet

Oy: 3 60,0%
  • Hayır

Oy: 2 40,0%

• Kullanılan toplam oy
    5
Selamlar. Adsense banından dolayı 4 tane hitli youtube kanalımda para kazanma devre dışı kaldı. google + yöntemiyle adsense banından kaynaklı youtube para kazanma devre dışı durumu da çözülebilir mi? tecrübe eden varsa bilgilendirirse sevinirim.

Kanallar kapatılmaya devam ediyor. Google galiba bir liste oluşturmuş. Ona göre para kazanmayı devre dışı bırakıyor. Spam'lık birşey yok, telif yok, topluluk kuralları yok öyleyken para kazanmayı kapatıyor. Mail göndermiyor. Listeye girenlerdeniz sanırım. Sonumuz hayır olsun.

Dünya çapında engellendi uyarısı aldınız mı hiç?Hatırlamaya çalışın...
Bir de posta kutunuzu kontrol edin.Neden devre dışı bırakıldığı hakkında bir mail var mı diye
Kanallar kapatılmaya devam ediyor. Google galiba bir liste oluşturmuş. Ona göre para kazanmayı devre dışı bırakıyor. Spam'lık birşey yok, telif yok, topluluk kuralları yok öyleyken para kazanmayı kapatıyor. Mail göndermiyor. Listeye girenlerdeniz sanırım. Sonumuz hayır olsun.

Dünya çapında engellendi uyarısı aldınız mı hiç?Hatırlamaya çalışın...
Bir de posta kutunuzu kontrol edin.Neden devre dışı bırakıldığı hakkında bir mail var mı diye

Dünya çapında engellendi uyarısı almadım hiç hocam. Kanalların hepsinin mailini kontrol ettim. İlk kanallarım arasında birinde 2 telif 2 topluluk kuralı vardı birinde ise 2 telif vardı. Onlarda bi değişiklik yok hâla duruyor ama para kazanılmaya kapatıldı toplu olarak. Hangisi yüzünden kapatıldığını da bilmiyorum. Hiç mail de gelmiyor. Açtığım kanallar da bi kaç gün sonra para kazanmaya kapatılıyor :S

Telifli kanallarını sil hatta bütün kanallarını sil yoluna öyle devam et.
Dünya çapında engellendi uyarısı almadım hiç hocam. Kanalların hepsinin mailini kontrol ettim. İlk kanallarım arasında birinde 2 telif 2 topluluk kuralı vardı birinde ise 2 telif vardı. Onlarda bi değişiklik yok hâla duruyor ama para kazanılmaya kapatıldı toplu olarak. Hangisi yüzünden kapatıldığını da bilmiyorum. Hiç mail de gelmiyor. Açtığım kanallar da bi kaç gün sonra para kazanmaya kapatılıyor :S

Arkadaşlar tüm kanallar patladı adsensede toplu çalışıyodum, şimdi aynı gmaillerle tüm kanalları silip kanal açsam sorun olurmu ?

Para kazanması kapanan kanalı silmeye çalıştığımda bu hesabı silmek için yeterli zaman geçmedi şeklinde uyarı alıyorum. Bu kanalı silmek için ne yapmam gerekir ?
Kanalı açalı nerdeyse 1 yıl olacak

Özel url oluşturup google + a bağlayıp tekrar pasif edeceksin.Ondan sonra yine bağlayarak o uyarıdan kurtulursun.
Para kazanması kapanan kanalı silmeye çalıştığımda bu hesabı silmek için yeterli zaman geçmedi şeklinde uyarı alıyorum. Bu kanalı silmek için ne yapmam gerekir ?
Kanalı açalı nerdeyse 1 yıl olacak

Peki para kazanması devre dışı kanallardan paramızı alabilecek miyiz?
Hesapta 800 TL var
direk kapanan kanalların alabilecek miyiz?
Cevapları bu mesajıma alıntı yaparak yanıtlar mısınız?

Aynen her yazdığına imzamı atarım

41 Kanalımın Para Kazanması gitti bugün

Sebep Gösterilen kanal tertemiz ne 1 telif ne de 3.taraf, dünya engeli vs hiçbirşey yok tertemiz kanal hatta para kazanması da açık

Saçmalığa bakın para kazanmanın kapatılmasına neden olan kanal açık diğerlerini kapatıyor

ben yinede para kazanması devre dışı kalanların 31 inden önce -kanallarını silip şanslarını denemelerinden yanayım,eylülde 1 kanalımı aynı şekilde devre dışından hemen sonra sildim,ve ekimde kazancını aldım!!!
not:bugün tüm kanallarım gitti,ve aynısını yaptım!!!!

ben yinede para kazanması devre dışı kalanların 31 inden önce -kanallarını silip şanslarını denemelerinden yanayım,eylülde 1 kanalımı aynı şekilde devre dışından hemen sonra sildim,ve ekimde kazancını aldım!!!

Hocam ben daha temiz bir formul buldum.
Kanalı g+ yöntemi ile açın.
Videoları liste dışı yapın.
Ve kanalı yeni,temiz bir adsense'e geçirin.
Hem kanalı kurtarmış olursunuz,hem parayı.

Ayın kaçında yaptın bu silme işlemini geçen ay ?

Ayın kaçında yaptın bu silme işlemini geçen ay ?

eylül 1den sonra yapmışş..zaten yapmasa da alcaktı o parayı farkında deil arkadaş

---------- Mesaj saat 00:58:55 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:51:06 civarında gönderildi. ----------

çok iyi hatırlamıyorum,ama sanırım 15-20 sinden sonrasıydı

eylül 15-20 arası sildin kanalı bu ekimde kesinleşti mi para ?

Bizim kanallar mı gitmiyor artık YT spamdan kapatmaktan mı vazgeçti?
Kanallarınız spamdan kapanıyor mu son haftalarda?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri