Kanalım kapandı, para kazanma devre dışı bırakıldı TEK KONU

Tüm kanallarınızın para kazanması kapatıldımı ?

• Evet

Oy: 3 60,0%
  • Hayır

Oy: 2 40,0%

• Kullanılan toplam oy
    5
Cevap: Para kazanma kapatıldı, devre dışı bırakıldı TEK KONU

arkadaşlar kural değişti. artık bir kanal para kazanmaya kapanınca adsenseye bağlı diğer tüm kanalların para kazanması kapatılıyor. dün youtubeden gelen mesaj böyleydl.

anladım,peki daha önce para kazanması devre dışı olan kanalın varmıydı?
ve onu aktif etmeye çalıştınmı?
bu dediğinle sorunun ihtarlı kanallardan kaynaklanmadığını da öğrenmiş olduk!!!

ilk iki sorunun cevabı hayır.İhtarlı kanallarla alakası yok bak benimki eminim ki şöyle oldu.Bir kanalıma dünya geneli gelmiş ogün 1 video.Ondan sonra ben de göremedim tabi silemedim haliyle kanal para kazanmaya kapanmış.Youtube'da o adsense'e bağlı ne kadar kanal varsa para kazanmasını kapatmış.benim bari özgün kanalım kalsaydı ondan devam ederdim günde 2-3 dolar bırakıyordu o.

ilk iki sorunun cevabı hayır.İhtarlı kanallarla alakası yok bak benimki eminim ki şöyle oldu.Bir kanalıma dünya geneli gelmiş ogün 1 video.Ondan sonra ben de göremedim tabi silemedim haliyle kanal para kazanmaya kapanmış.Youtube'da o adsense'e bağlı ne kadar kanal varsa para kazanmasını kapatmış.benim bari özgün kanalım kalsaydı ondan devam ederdim günde 2-3 dolar bırakıyordu o.

bu adamların işine akılsır ermiyor,öyleyse yapılması gereken sürekli kanalları kontrol edip,gelen dünya genellerini anında silmek,tekrar geçmiş olsun kardeşim,olan oldu -önümüze bakalım,kanal açmaya devam

bu adamların işine akılsır ermiyor,öyleyse yapılması gereken sürekli kanalları kontrol edip,gelen dünya genellerini anında silmek,tekrar geçmiş olsun kardeşim,olan oldu -önümüze bakalım,kanal açmaya devam

Şimdi cclenear ile çerezleri silip,modem resetleyip bana gerekli olacak kadar kanal açıp adsense'e bağlayacağım zaten.
Benim sormak istediğim bazı sorular var.Mesela para kazanması kapanan kanalları adsense'den düşüreyim mi sileyim mi ne yapayım.Bir ihtimal diyorum belki içindeki para kesinleşir birinin felan.O kanallar bana sıkıntı çıkarmasın sonra.Yoksa o adsense'i komple bırakıp yeni adsense mi açsam.Ne yapsam bilemedim ki.

Şimdi cclenear ile çerezleri silip,modem resetleyip bana gerekli olacak kadar kanal açıp adsense'e bağlayacağım zaten.
Benim sormak istediğim bazı sorular var.Mesela para kazanması kapanan kanalları adsense'den düşüreyim mi sileyim mi ne yapayım.Bir ihtimal diyorum belki içindeki para kesinleşir birinin felan.O kanallar bana sıkıntı çıkarmasın sonra.Yoksa o adsense'i komple bırakıp yeni adsense mi açsam.Ne yapsam bilemedim ki.

para kazanması kapanan kanalları silersen ,zaten otomatik olarak adsenseden düşer,kesinleşeceği varsa zaten kesinleşir-sıkıntı yaratacağını sanmıyorum,adsense nin ihlal politikaları bellidir zaten,adsense banlanması o kadar kolay değil,ben aylardır tek adsense kullanıyorum-hemde bu adsenseye bağlı yüzlerce kanalım kapandı bir zamanlar,şu anda sorunsuz kullanıyorum.

para kazanması kapanan kanalları silersen ,zaten otomatik olarak adsenseden düşer,kesinleşeceği varsa zaten kesinleşir-sıkıntı yaratacağını sanmıyorum,adsense nin ihlal politikaları bellidir zaten,adsense banlanması o kadar kolay değil,ben aylardır tek adsense kullanıyorum-hemde bu adsenseye bağlı yüzlerce kanalım kapandı bir zamanlar,şu anda sorunsuz kullanıyorum.

Yani yeni adsense açmama gerek yok mu? Bununla mı devam etmeliyim yeni kanalları da buna mı bağlayayım?

Yani yeni adsense açmama gerek yok mu? Bununla mı devam etmeliyim yeni kanalları da buna mı bağlayayım?

bence gerek yok,ama yinede çok kafana takılırsa aç bir yedek adsense-onuda kullan

Tekrar boyle güzel günde kötü bir youtube kuralıyla sınanıyoruz,

3 adsense hesabım var, birindeki tüm hesaplar gitti, digerleri gitmedi keşke diger ikisi gideydi...

Dün forumda okudugum google+'ı kapat sonra ac para kazanma aktif olsun yazısını okuyup denedim, bütün kanallar kapandı. diger iki adsense saglam duruyor ama cok yeniydi onlarda...Denedigim hesap adsense baglı degildi, para kazanması iptal olunca hesaplarımın gümledigi adsense'den cıkarmıstım, tek bagı onceden ilişkili olması. (sebep bu olabilir)

Gelen mailde belirtildigi gibi bir hesap yüzünden hepsi gider diyor.( Youtube yalan soylemeyecegine gore) google +'ı açıp kapamak bizi hedef yapmıs olabilir. Gelen mailde de düşündüren konu belirtilen hesap için telif hakkı vs yok. Hiç bir netwok ile baglantım yok, spam yok, internetim fiber ve manuel olarak tüm videolarımı yüklüyorum. Tık artırma yontemi falan bilmiyorum, sıkıntı olur diye kullanmıyorum da.

Hesapların kapatıldıgı adsense deki tüm hesapları(96 adet) kontrol ettim, hepsi para kazanma iptal ancak adsense tık sayısı devam ediyor. Herhangi bir videoyu search edip girdim reklam yok:S Bu da entresan bir durum.

keşke garanti gelir diye bakıp borç yapmasaymışız... Aylık 600 TL civarı kazanıyorduk onu da borca verecektik :S

Tekrar boyle güzel günde kötü bir youtube kuralıyla sınanıyoruz,

3 adsense hesabım var, birindeki tüm hesaplar gitti, digerleri gitmedi keşke diger ikisi gideydi...

Dün forumda okudugum google+'ı kapat sonra ac para kazanma aktif olsun yazısını okuyup denedim, bütün kanallar kapandı. diger iki adsense saglam duruyor ama cok yeniydi onlarda...Denedigim hesap adsense baglı degildi, para kazanması iptal olunca hesaplarımın gümledigi adsense'den cıkarmıstım, tek bagı onceden ilişkili olması. (sebep bu olabilir)

Gelen mailde belirtildigi gibi bir hesap yüzünden hepsi gider diyor.( Youtube yalan soylemeyecegine gore) google +'ı açıp kapamak bizi hedef yapmıs olabilir. Gelen mailde de düşündüren konu belirtilen hesap için telif hakkı vs yok. Hiç bir netwok ile baglantım yok, spam yok, internetim fiber ve manuel olarak tüm videolarımı yüklüyorum. Tık artırma yontemi falan bilmiyorum, sıkıntı olur diye kullanmıyorum da.

Hesapların kapatıldıgı adsense deki tüm hesapları(96 adet) kontrol ettim, hepsi para kazanma iptal ancak adsense tık sayısı devam ediyor. Herhangi bir videoyu search edip girdim reklam yok:S Bu da entresan bir durum.

keşke garanti gelir diye bakıp borç yapmasaymışız... Aylık 600 TL civarı kazanıyorduk onu da borca verecektik :S
Benim de videolarda ş işareti yok komple gitmiş.ama reklam çıkıyor tık yansıyor ne ayaksa.

inşallah geri gelir para kazanmalarınız ama tıkların gelemeye devam etmesi adsense raporunun geç yansımasından da olabilir

adsense hesabındaki tüm kanalların banlanması büyük felaket. bunun nedenini çözmemiz gerekir.

eger para kapatılan kanalların kazançlarının tekrar açılması için kullandığımız yöntemden dolayı ise sorun yok. bir daha kimse denemz.

ancak sırf adsensedeki 1 kanalın para kazanması kapatıldı diye hepsi etkilenirse o zaman işimiz çok çok zor.

adsense hesabındaki tüm kanalların banlanması büyük felaket. bunun nedenini çözmemiz gerekir.

eger para kapatılan kanalların kazançlarının tekrar açılması için kullandığımız yöntemden dolayı ise sorun yok. bir daha kimse denemz.

ancak sırf adsensedeki 1 kanalın para kazanması kapatıldı diye hepsi etkilenirse o zaman işimiz çok çok zor.

evet iyi bir noktaya değinmişsiniz para kazanmaya kapatılan arkadaşlar hepiniz yazarsanız bu yöntemi deneyip denemediğiniz daha iyi sonuçlar elde ederiz

Kullandigimiz yontemle alakasi oldugunu sanmiyorum, bende 3 kanalimi o yontemle para kazanmaya acmistim.

Telifli kanallarlada alakasi olmadigini saniyorum, 2 kanalimda da 2 ser telif var ve yaklasik 5-6 aydir para kazanmaya acik.Hatta birisinde 3 telif var(bir kisi 2 telif birden yollamis 2 sayilmis).

Dunya genelinde engellemeli ve eslesenli video lardanda oldugunu sanmiyorum. Az once bircok kanalimda hem dunya geneli, hemde eslesenli onlarca video gordum ve sildim. (bnde butun kanallar saglam simdilik).

Peki bu toplu banlama neyin nesidir ? Ben anlayamadim. !

HERKESIN BAYRAMI KUTLU OLSUN.

Kullandigimiz yontemle alakasi oldugunu sanmiyorum, bende 3 kanalimi o yontemle para kazanmaya acmistim.

Telifli kanallarlada alakasi olmadigini saniyorum, 2 kanalimda da 2 ser telif var ve yaklasik 5-6 aydir para kazanmaya acik.Hatta birisinde 3 telif var(bir kisi 2 telif birden yollamis 2 sayilmis).

Dunya genelinde engellemeli ve eslesenli video lardanda oldugunu sanmiyorum. Az once bircok kanalimda hem dunya geneli, hemde eslesenli onlarca video gordum ve sildim. (bnde butun kanallar saglam simdilik).

Peki bu toplu banlama neyin nesidir ? Ben anlayamadim. !

HERKESIN BAYRAMI KUTLU OLSUN.

eğer açtığınız kanallardan dolayı yakın zamanda sıkıntı yaşarsanız(inş olmaz) bunun nedeni o yöntemdir.

para kazanması kapatılan kanal 15.10.2013 tarihinden itibaren adsenseye etki ediyor olabilir. bunuda önümüzdeki bikaç günde anlamış oluruz.

Para kazanılması kapatılan arkadaşlar,

Kanallarınızın hangi ülkeden açılmış olduğuna bakıp beni mentionlayarak cevap yazar mısınız?

Ayrıca topluluk ihtarı almış mı yoksa temizken mi kapatılmış, içeriklerinde şiddet veya erotik varmıydı Vb. bilgileri de eklerseniz sebeplerini bulmamızda yardımcı olursunuz.

Buradan yazmak istemeyen arkadaşlarımız özelden de gönderebilirler.
Hatta (yalnızca) bu durumla karşılaşan arkadaşlarımız direk skype'tan eklesinler. Toplu konferans yapalım. Hepsinin ortak noktasını bulalım, sebebini çözelim.

Not: soru sormak için eklemeyin arkadaşlar. lütfen yalnızca bu durumdan muzdarip olanlar eklesinler -ki faydalı olabılelım.

Ben de google+ ile bi kanalimin para kazanmasini tekrar acmistim.Ilk olarak onun para kazanmasi kapatildi daha sonra digerleri icin ayni anda mail geldi. Yalniz bende de adsenseye tiklar,goruntulenme yansiyor hala. Geri acilma ihtimali var mi acaba. Sorunun telifle yada dunya geneliyle alakasi oldugunu sanmiyorum. Cunku youtubeda zaten telif sayisi 3 olunca para kazanma kapatiliyor, neden boyle bisey yapsin simdi. 1 den fazla telif uyarisida almadim kapanan kanallarin hic birinde.

Topluluk uyarisi kapanan kanallarin hic birinde yoktu, siddet erotik icerik vs. de.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri