Tekrar boyle güzel günde kötü bir youtube kuralıyla sınanıyoruz,
3 adsense hesabım var, birindeki tüm hesaplar gitti, digerleri gitmedi keşke diger ikisi gideydi...
Dün forumda okudugum google+'ı kapat sonra ac para kazanma aktif olsun yazısını okuyup denedim, bütün kanallar kapandı. diger iki adsense saglam duruyor ama cok yeniydi onlarda...Denedigim hesap adsense baglı degildi, para kazanması iptal olunca hesaplarımın gümledigi adsense'den cıkarmıstım, tek bagı onceden ilişkili olması. (sebep bu olabilir)
Gelen mailde belirtildigi gibi bir hesap yüzünden hepsi gider diyor.( Youtube yalan soylemeyecegine gore) google +'ı açıp kapamak bizi hedef yapmıs olabilir. Gelen mailde de düşündüren konu belirtilen hesap için telif hakkı vs yok. Hiç bir netwok ile baglantım yok, spam yok, internetim fiber ve manuel olarak tüm videolarımı yüklüyorum. Tık artırma yontemi falan bilmiyorum, sıkıntı olur diye kullanmıyorum da.
Hesapların kapatıldıgı adsense deki tüm hesapları(96 adet) kontrol ettim, hepsi para kazanma iptal ancak adsense tık sayısı devam ediyor. Herhangi bir videoyu search edip girdim reklam yok:S Bu da entresan bir durum.
keşke garanti gelir diye bakıp borç yapmasaymışız... Aylık 600 TL civarı kazanıyorduk onu da borca verecektik :S