Kanalım kapandı, para kazanma devre dışı bırakıldı TEK KONU

Tüm kanallarınızın para kazanması kapatıldımı ?

• Evet

Oy: 3 60,0%
  • Hayır

Oy: 2 40,0%

• Kullanılan toplam oy
    5
Cevap: Para kazanma kapatıldı, devre dışı bırakıldı TEK KONU

Ayrıca şunu da belirteyim, "para kazanma kapandı boşver yenı kanal acarım" şeklinde düşünmeyin,

Bilmeyen arkadaşlarımız olabilir, para kazanması kapatılan kanalların paralarıda kesiliyor. Kanal komple uçsa daha iyi yani.
Kısacası büyük bi kaosa doğru ilerliyoruz. Eğer çözemezsek sebebini sıkıntı büyük arkadaşlar.

Bunun için acil olarak çözmemiz lazım. Bu konuda yaşadıkları tecrübeleri paylaşacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

http://www.ytpara.com/130439-post48.html

3 adet spor içierikli kanalımın para kazanması devre dışı olmuştu.. Bu kanallarımda eşleşen 3.içerik çok alıyordum ortalama 1 ay gibi sürede para kazanma devre dışı oldu..

İşin özü şu; ister teliften, ister topluluk ihlalinden, ister youtube u aptal yerine koymaktan (forumda gösterilen para kazanmayı tekrar açma uygulaması) olsun bir kanalınızın para kazanması kapandığında adsenseye bağlı diğer tüm kanallar uçuyor.Gelen mailin özü bu para kazanmanın kapatılmasıyla ilgili.Telifli, topluluk ihtarlı kanallarınızın para kazanmasını kapatın uyarılar kalkıncaya dek, 3. tarafları falan silin... editleyip para kazandığınız 3. tarafları falan da silin.En önemlisi video editleyip kimselere sahte telif falan atmayın (kendi başıma geldiği için yazmıyorum)...Resmen bayram zehir oldu :( sizin anlayacağınız youtube a artık fazla gelmeye başladık; kopya içerikçilere, bize ihtiyacı zamanla azalıyor adamların.Hepinizin bayramını kutlarım...

İşin özü şu; ister teliften, ister topluluk ihlalinden, ister youtube u aptal yerine koymaktan (forumda gösterilen para kazanmayı tekrar açma uygulaması) olsun bir kanalınızın para kazanması kapandığında adsenseye bağlı diğer tüm kanallar uçuyor.Gelen mailin özü bu para kazanmanın kapatılmasıyla ilgili.Telifli, topluluk ihtarlı kanallarınızın para kazanmasını kapatın uyarılar kalkıncaya dek, 3. tarafları falan silin... editleyip para kazandığınız 3. tarafları falan da silin.En önemlisi video editleyip kimselere sahte telif falan atmayın (kendi başıma geldiği için yazmıyorum)...Resmen bayram zehir oldu :( sizin anlayacağınız youtube a artık fazla gelmeye başladık; kopya içerikçilere, bize ihtiyacı zamanla azalıyor adamların.Hepinizin bayramını kutlarım...

Aynen oyle. [MENTION=79]Strider[/MENTION] skype den goruselim aksam yeni yontemi sadece sana soyleyecegim olumlu sonuc verirsen konu acariz yoksa milletin kanalinin benim yuzundrn kapanmasini istemem.

Ben kendi videolarımı kendim hazırlıyorum o yüzden içim rahat :D Sadece 1 tane koyduğum videonun para kazanması kaldırıldı oda arkaplan müziği yüzünden.Az öne 3 saat uğraşıp aynısını arkaplan müziğini değiştirerek yeniden hazıladım onu koyacağım.

Ben kendi videolarımı kendim hazırlıyorum o yüzden içim rahat :D Sadece 1 tane koyduğum videonun para kazanması kaldırıldı oda arkaplan müziği yüzünden.Az öne 3 saat uğraşıp aynısını arkaplan müziğini değiştirerek yeniden hazıladım onu koyacağım.

o kadar vaktim olsa...

[MENTION=79]Strider[/MENTION]Yurdisinda olup bu sorundan muzdarip olan var mi? Ben yurtdisindayim. Bu Google+ a baglayarak kanalimin para kazanmasini acmistim. Bende (nazar degmesin) para kazanmalar acik ve Adsense e yansiyor.

Bu nasıl iş arkadaşlar uzun süre video atmadığım kanalın bile para kazanması devre dışı kalmış ya :S

---------- Mesaj saat 21:39:50 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:30:04 civarında gönderildi. ----------

Şu anda bütün kanallarımın para kazanması devre dışı kaldı.

arkadaşlar bu google + yı kapat ac ısını yaptım kazanma gerı acıldı kanalın sımdı tum vıdeoları para kazan yapımmı yoksa bıraz bekleyımmı ?

Benim de tıklar gelmeye devam ediyor ve bugün bir videom patladı 100k izlendi bugün bilmiyorum ne olacak nasıl bir yol izlenmesi gerek galiba bir ben değil hiç kimse bilmiyor.

attıgın msgın bu konuyla ne alakası var. Bu ergenlerden cektiğimiz nedir

attıgın msgın bu konuyla ne alakası var. Bu ergenlerden cektiğimiz nedir

Ne alakası mı var? Konu başlığı ney ? "Para kazanma kapatıldı, devre dışı bırakıldı." Bende burada kanalımın kapanmadığını ne tür içerik paylaştığımı dile getirdim. Ayrıca edebini takın, benimle öyle konuşamazsın sen.

Cevap: Kanalı kapananlar TEK KONU

merhabalar arkadaşlar. yabancı dilde yayın yapan 2 kanal açmıştım bir arkadaştanda yardım rica etmiştim biraz özensiz davranmış. bir kanaldan bir ihbar ( 5 adet video aynı kişi tarafından şikayet edilmiş. ) diğer bir kanal iki ihbar almış. tüm kanallarım kapatılmış durumda güzel gelirim vardı fakat sadece 2 kanalla kalmamışlar. hepsini kapatmışlar , şimdi ben biraz araştırıp ihtarları geri almalarını rica edeceğim. merak ettiğim,

ihbarlar geri alınırsa her şey eski haline dönecek mi ?
ihtarlar geri alınırsa kaç günde herşey eski haline döner ?
birde kanalllar sanırım 15. de kapatıldı daha önce kazancım kessinleşmişti bu parayı verecekler mi ? bu konuda herkes bir şeyler söylemiş , durumu yaşayanlar yardımcı olursa sevinirim. farklı tavsiyeleriniz önerileriniz var ise bilgilendirin lütfen şimdiden teşekkürler.

Ads hesabım duruyor. bu hesala yeni kanallar açıp para kazanabilir miyim ?

telif yememiş kanallar şöyle gözüküyor : http://capsverlan.com/pictures/fc1bbe03a2b2fed494ded608a637c7e5.png

yalvaran mesajlar gönderildi.

bir kanalın para devre dısı kaldımı bütün kazanç gidiyor buna bir çözüm gerek

bir kanalın para devre dısı kaldımı bütün kazanç gidiyor buna bir çözüm gerek

tek çözüm kanalın devre dışı kalmasını önlemek,3.eşleşen-dünya geneli engel.vs ihtar aldığınız kanalları silin-gözünün yaşına bile bakmayın

örneğin adsenseye bağlı 150 tane kanal var. içlerinden hiçbirşey yapmasakta birinde para kazanma kapatılabilir. o zaman ne yapacağızki

Sonumuz geldi arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun sigortalı iş aramaya başlayın :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri