Kanalım kapandı, para kazanma devre dışı bırakıldı TEK KONU

Tüm kanallarınızın para kazanması kapatıldımı ?

• Evet

Oy: 3 60,0%
  • Hayır

Oy: 2 40,0%

• Kullanılan toplam oy
    5
Sorunu kesinleştirmeyelim erkenden

1 kanal kapanınca tüm kanallar kapanıyor olgusu kesin değil bence henüz

Şimdi benimde kanallarımın %70inde para kazanma devredışı bırakıldı.Onlardan sonra açtığım kanallar şuan aktif duruyor.Fakat o adsense'e yeni kanallar eklesem sonu aynımı olacak acaba?

Elinde denemelik adsense i olan birisi 5 kanal bağlayıp deneyebilir bunu

Kanalın 1 tanesine 3 telif atın bakalım diğer 5 kanal da gidecek mi?

Bence bu şekilde denemeyle kesinleşir bu iş

Benim şuanda bütün kanallar temiz ama başlığı görünce tırstım, 2 ihtarlı kanalların videoları özel yaptım bişi olmasın diye şimdi merak ediyorum acaba 1 kanalım kapansa diğerlerine bişi olucak mı, bilemeyiz ki görmeden çok riskli

Ne oldu klasik felaket tellalığı diyip dalgaya alıyordun Ama tırsmaya başlamışsın sende son zamanlarda bu konuda çok görüyorum seni :D

içinde 2 tane özgün video olan kanalıma çoksayıda ihtar sebeiyle kapanabilir uyarısı geldi diyorum. şu günde 100 lerce kanal açıp 1000lerce video atanlar sizi alkışlıyorum :) eserinizle gurur duyabilirsiniz. insan yüzdüğü havuza pislermi yahu bukadar.

Para Kazanma nın devre dışı kalması benim bildiğim;

Bolca Dünya geneli engelli uyarısı, 3. Taraf uyarısı alarak sicilin dolması sonucunda çok nadiren oluyordu.

3 telif yiyen kanal zaten uçuyordu ve spam derdimiz vardı.

Bu para kazanmanın devre dışı kalması olayını anlayamıyorum henüz

içinde 2 tane özgün video olan kanalıma çoksayıda ihtar sebeiyle kapanabilir uyarısı geldi diyorum. şu günde 100 lerce kanal açıp 1000lerce video atanlar sizi alkışlıyorum :) eserinizle gurur duyabilirsiniz. insan yüzdüğü havuza pislermi yahu bukadar.

Videoların ÖZGÜNse yani kendi çektiğin videolarsa neden korkuyorsun? Tutturmuşsunuz özgün kanal diye gidip 1 - 2 kanal çalışıyorsun diye özgün çalışıyor olmuyorsun. Özgün demek şahsına ait kendi çektiğin videolar demektir!

spam yapanların kanalları kapatılıyor :D

Videoların ÖZGÜNse yani kendi çektiğin videolarsa neden korkuyorsun? Tutturmuşsunuz özgün kanal diye gidip 1 - 2 kanal çalışıyorsun diye özgün çalışıyor olmuyorsun. Özgün demek şahsına ait kendi çektiğin videolar demektir!

evde çektiğim 2 video özgün değilse ne özgür olur kardeş? benm duvarın sıvacısı telif yolamadıya youtube benm yaptığım sıvanın videosunu çekmiş diye. 1 kanal art 3 alt kanal var . konu şu bir kanala para kapanma gelirse diğerlerinede geliyormu bende diyorum benm 2 videolu özgün kanalıma bile geldi(kanal daha para kaptılmadı uyarısı geldi 4 kanala birden) ? sen aklınca spma laf soktum diye yırtınma tipik türk mantalitesi tipik sonuç şaşırmadım olan sizin yüzünüzden bizede oldu. sende yapıyon sende etmiyon bilmene abuk subuk konuşmayın özgün çalışmanın dışında bu özgün dışı çalışmanında bi uslubu var günde 10 kanal açım 10 000 video atmak değil. bu forumdan hakkını yiyemem yotubede kanal nasıl açılır konusunda çok şey öğrendim ama onun dışındaki herşey zarar. hem kendilerine hem yapanlara.

evde çektiğim 2 video özgün değilse ne özgür olur kardeş? benm duvarın sıvacısı telif yolamadıya youtube benm yaptığım sıvanın videosunu çekmiş diye. 1 kanal art 3 alt kanal var . konu şu bir kanala para kapanma gelirse diğerlerinede geliyormu bende diyorum benm 2 videolu özgün kanalıma bile geldi(kanal daha para kaptılmadı uyarısı geldi 4 kanala birden) ? sen aklınca spma laf soktum diye yırtınma tipik türk mantalitesi tipik sonuç şaşırmadım olan sizin yüzünüzden bizede oldu. sende yapıyon sende etmiyon bilmene abuk subuk konuşmayın özgün çalışmanın dışında bu özgün dışı çalışmanında bi uslubu var günde 10 kanal açım 10 000 video atmak değil. bu forumdan hakkını yiyemem yotubede kanal nasıl açılır konusunda çok şey öğrendim ama onun dışındaki herşey zarar. hem kendilerine hem yapanlara.

Evde çektiğiniz video sizin zaten itiraz edin size para kapanma gibi birşey yapamazlar. Tabi evde çektim dediğiniz videolar tv karışına geçip tv deki birşey kameraya almaksa bilemiyorum.

evde çektiğim 2 video özgün değilse ne özgür olur kardeş?

bu forumdan hakkını yiyemem yotubede kanal nasıl açılır konusunda çok şey öğrendim ama onun dışındaki herşey zarar. hem kendilerine hem yapanlara

O zaman geri bildirim yapacaktın.

Burda gelip sürekli, Spamcılar yüzünden oldu yeah, ağlaklığıda bir başka muamma.
Bende toplamda 41 kanal vardı.
4 kanalım 3 topluluk 1 teliften gitti, 2 kanalı ben sildim.
Birçok kanalımda telifli kanal var, fakat bende para kazanması kapanmadı kanalların.
He kapanmayacak anlamına gelmez, fakat biz burda sebep sonuç ilişkisi arıyoruz.
Herkes bildiklerini paylaşıyor.

Bak bu konuyu.
27.09.13, 19:32:26
http://www.ytpara.com/youtube-ban/10604-para-kazanamasi-kapandi-tecrubelerim.html

hangi tarihte açmışım, Bu ay başında bu dünya engeli yiyen, Eşleşen veren videolar vs'den herkesin canı yandı.
Bu toplu para kapatma olayı demiyorum, ondan önce kaç kişinin kanalı devre dışı kalıp ödemeleri kesinleşirken %50'lere varan zararları var.
Ben geçen ay sonu bu konuyu açtım, konuyu 50 kişi felan okuyup, Kimse yorum yapmamıştı.
Beni dinleyenler belki kanallarını kurtarırlardı.
Bu tespitleri, bu forumda ben hiçbir karşılık beklemeden paylaştım, Forumun yardımıda tek Spamcılara oluyor gibi boş laf etmekte çok saçma.

:D:D:D:D heyttt be. arkadaşlar yi okuyon bre konucukları (trakyalıya bağladım) benim videolarıma telif falan gelmedi spamı at gözlüğüyle savunacam diye balıklama atladınız konuya sizi ghidi. videolara gelen giden yok sizin yüzünden artık youtube diyelim birtane altındaki şarkı yüznden elşen almış videolu kanal için o adsenseyure bağlı kople her kanalı cezalandırıyor buraya kadar kapişmi? bu kimin yüznden sizin gibi yumurrtlayan tavupu kesenler için oluyor hani vur deyince öldüren cılkını çıkartanlar için. yani adam videolarıma bakmıyor bile direkt şahsımı cezalandırıyor yani o videodan dolayı diğer kanalrımdanda mesulsün gider diyor .;)

Aynen forumda spamcılara burun kıvırıp kendini kaliteli çalışan burjuva gösteren hallenmelere girmek çok yersiz yapmayın artık

:D:D:D:D heyttt be. arkadaşlar yi okuyon bre konucukları (trakyalıya bağladım)

Bunu yazınca komikli mi oldun?
:D

Bende böyle yok özgün videolarım sizin yüzünüden gitti diyenlere hep diyorum, sen bildiğin gibi çalış bende bildiğim gibi.
Gelip burda Hep sizin yüzünüzden oluyor Yeav diye yorumlar atmayın diyorum.

Sebep sonuç için bir önerin varsa gel tartışıp bulmaya çalışalım.

Burdan konuya Ciddi yaklaşıp yorum atanlar, canı yananlar var biz onlarla bir fikir alışverişi yapıp bunun sebeplerini bulmaya çalışıyoruz.

alex kısa ve öz sizin yüzünden oldu abicim burda site sahibide yapıyor diye rahat rahat güç gösterisi yapmayın parayı size muslere vermiyor onada sizede yotube veriyor ben kanal açmayı musleranın konusundan öğrendim allah razı olsun ama onun dışında yaptığı gösterdiği yolların çoğu uzun vadede zarar veya kople böyle olması. kendsi normal yoldan para kaznaılmaz diyor her yiğidin bir yoğurt yiyişi vardır ama tabi doğru değil forumda spam yapmadan veya full özgün içeriklede iyi para nasıl kaznaılır nasıl kaznadım vs diye konu açacak tecrübeli arkadaşlar gerek.

forumda spam yapmadan veya full özgün içeriklede iyi par anasıl kaznaılır nasıl kaznadım vs diye konu açacak tecrübeli arkadaşlar gerek.

paylaşta bizde özgün video hazırlayalım.
:cool:

Bizde onu diyoruz, özgün çalışanlar gelip ben özgünüm deyip geçiyor.
İyi özgünsen kendine özgünsün neden bu konuda gelip yazma ihtiyacı duyuyorsun?
Bir korkun olmaması lazım işte.
Gelip burda bende korkuyorum dersen, herkes sana şüpheli yaklaşır.
Özgünsen korkma.
:D

bütün kanallarımın para kazanması kapanmıs hepsi bi anda oldu. Bazılarına vds den toplu vıdeo yukluyodum günde en fazla 300 video yukledım 2 günde hepsi gitti. Yardımcı olur musunuz?

Aslında spam çalışanlar ve özgün çalışanlar için 2 ayrı başlık açmak lazım herkes kendi bölümüne yazar sorun ortadan kalkmış olur.

bütün kanallarımın para kazanması kapanmıs hepsi bi anda oldu. Bazılarına vds den toplu vıdeo yukluyodum günde en fazla 300 video yukledım 2 günde hepsi gitti. Yardımcı olur musunuz?
Spam yapan kişilerin kanalları kapatılıyor artık bu gayet açık ve net .

yüklemeyin o kadar çok video kapanmasın kanalınız , yada sahte başlık atıp spam yapmayın yine kanalınız kapatılmasın.

Anlamadınız mı daha :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri