Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sorunu kesinleştirmeyelim erkenden
1 kanal kapanınca tüm kanallar kapanıyor olgusu kesin değil bence henüz
Benim şuanda bütün kanallar temiz ama başlığı görünce tırstım, 2 ihtarlı kanalların videoları özel yaptım bişi olmasın diye şimdi merak ediyorum acaba 1 kanalım kapansa diğerlerine bişi olucak mı, bilemeyiz ki görmeden çok riskli
içinde 2 tane özgün video olan kanalıma çoksayıda ihtar sebeiyle kapanabilir uyarısı geldi diyorum. şu günde 100 lerce kanal açıp 1000lerce video atanlar sizi alkışlıyorumeserinizle gurur duyabilirsiniz. insan yüzdüğü havuza pislermi yahu bukadar.
spam yapanların kanalları kapatılıyoriçinde 2 tane özgün video olan kanalıma çoksayıda ihtar sebeiyle kapanabilir uyarısı geldi diyorum. şu günde 100 lerce kanal açıp 1000lerce video atanlar sizi alkışlıyorumeserinizle gurur duyabilirsiniz. insan yüzdüğü havuza pislermi yahu bukadar.
Videoların ÖZGÜNse yani kendi çektiğin videolarsa neden korkuyorsun? Tutturmuşsunuz özgün kanal diye gidip 1 - 2 kanal çalışıyorsun diye özgün çalışıyor olmuyorsun. Özgün demek şahsına ait kendi çektiğin videolar demektir!
evde çektiğim 2 video özgün değilse ne özgür olur kardeş? benm duvarın sıvacısı telif yolamadıya youtube benm yaptığım sıvanın videosunu çekmiş diye. 1 kanal art 3 alt kanal var . konu şu bir kanala para kapanma gelirse diğerlerinede geliyormu bende diyorum benm 2 videolu özgün kanalıma bile geldi(kanal daha para kaptılmadı uyarısı geldi 4 kanala birden) ? sen aklınca spma laf soktum diye yırtınma tipik türk mantalitesi tipik sonuç şaşırmadım olan sizin yüzünüzden bizede oldu. sende yapıyon sende etmiyon bilmene abuk subuk konuşmayın özgün çalışmanın dışında bu özgün dışı çalışmanında bi uslubu var günde 10 kanal açım 10 000 video atmak değil. bu forumdan hakkını yiyemem yotubede kanal nasıl açılır konusunda çok şey öğrendim ama onun dışındaki herşey zarar. hem kendilerine hem yapanlara.
evde çektiğim 2 video özgün değilse ne özgür olur kardeş?
bu forumdan hakkını yiyemem yotubede kanal nasıl açılır konusunda çok şey öğrendim ama onun dışındaki herşey zarar. hem kendilerine hem yapanlara
heyttt be. arkadaşlar yi okuyon bre konucukları (trakyalıya bağladım)
forumda spam yapmadan veya full özgün içeriklede iyi par anasıl kaznaılır nasıl kaznadım vs diye konu açacak tecrübeli arkadaşlar gerek.
Spam yapan kişilerin kanalları kapatılıyor artık bu gayet açık ve net .bütün kanallarımın para kazanması kapanmıs hepsi bi anda oldu. Bazılarına vds den toplu vıdeo yukluyodum günde en fazla 300 video yukledım 2 günde hepsi gitti. Yardımcı olur musunuz?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.