Kanalım kapandı, para kazanma devre dışı bırakıldı TEK KONU

Tüm kanallarınızın para kazanması kapatıldımı ?

• Evet

Oy: 3 60,0%
  • Hayır

Oy: 2 40,0%

• Kullanılan toplam oy
    5
Adsense ile alakalı bir durum olduğunu zannetmiyorum. İp ve ya mac no ile ilgili bir durum bence, adamlar senin ne yaptığını zaten biliyor. Kaçarın yok banlanacaksan hertürlü banlanıyorsun.

Adsense ile alakalı bir durum olduğunu zannetmiyorum. İp ve ya mac no ile ilgili bir durum bence, adamlar senin ne yaptığını zaten biliyor. Kaçarın yok banlanacaksan hertürlü banlanıyorsun.

Geçen seferki toplu kapanmalar kesinlikle adsense üzerinden yapıldı hocam. Çünkü 13 kanalımın 11 i kapandı. İçinde özgün olan tek 1 videomun bulunduğu kanal bile kapandı. Kapanmayan 2 kanalımı adsenseye bağlamamışım. Bu iki kanalda birinde 2 telif vardı. Eğer teliften falan kapacak olsa o kapanırdı. Eğer o 2 kanalı adsenseye bağlasaydım onlarda kapanacaktı.

Geçen seferki toplu kapanmalar kesinlikle adsense üzerinden yapıldı hocam. Çünkü 13 kanalımın 11 i kapandı. İçinde özgün olan tek 1 videomun bulunduğu kanal bile kapandı. Kapanmayan 2 kanalımı adsenseye bağlamamışım. Bu iki kanalda birinde 2 telif vardı. Eğer teliften falan kapacak olsa o kapanırdı. Eğer o 2 kanalı adsenseye bağlasaydım onlarda kapanacaktı.

Spam çalışmıyorum kardeşim, Kapanan kanalın veya para kazanmaya kapatılan kanalın da mı olmadı dersen oldu fakat diğerlerini etkilemedi. (Özgün çalışmıyorum ama Spam da yapmıyorum)

benimde bugün kanallarımın hepsi para kazanmaya kapatıldı.nedenini anlamadım bile.

arkadaşlar benim kanalarıım sıpam değildi yani aynı hatayı yapmayın diye yazıyorum. kanallara el ile atıyordum işteçokeskiden açtığım bir kanal vardı ona bakmıyordum bile işte o başımı yaktı, ve benim teliftedeğildi 3 tane video dünya genelinde engel yemişti 1 tanede telif vardı. işte bütün kanaları kapattırdı. 1 kanal yüzünden hepsi gitti butun emekler .. ve ben yeni kanallar ekledim onlarda sorun yok kapanmadı yani ilerde ne olur bilmiyorum.

2 gun sonra kapandı benımde yenı actığım ve adsense e bagladıgım haberın olsun

Aynen bugune kadar para kazanmaya kapanan hiç kanalım olamamıştı ancak 1 saat önce 10 kanal hariç alayı uçtu. İlginç olansa dün akşam kanalları temizlemiştim eşleşen engelli ne varsa az önce kapanan kanalları kontrol ederken 5 - 6 kanal telif geldiğini gördüm sanki anlaşmalı olarak telif atmışlar kanallara hepsi alakasız kanallar ve alakasız videolar youtube özel elemanmı tuttu acaba bir anda telif atıp para kazanmaları toplu kapattırıyor :)

Kanalları silince o gmail ile tekrar 0 dan kanal açılabiliyor tertemiz şimdi farkettim

Isin dogrusu ona bakmadim ama simdi mobilim eve gidince bakarim. Belki telif falan gidiyor galiba kanaldan

GT-I9505 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi

Oyle ise guzelmis :)

GT-I9505 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi

Teker teker açtırıyorum :) hepsini açtırıcam inşallah bu durum ile karşılaşanlar skype adresim imzamda eklesin beni. şuan meşgulum pazartesi okul için gidiyorum teker teker yardımcı olucam.

Teker teker açtırıyorum :) hepsini açtırıcam inşallah bu durum ile karşılaşanlar skype adresim imzamda eklesin beni. şuan meşgulum pazartesi okul için gidiyorum teker teker yardımcı olucam.

Adsense yetkililerine mi açtırıyorsunuz? Peki şuana kadar olan kazançlar ne olacak ödeyeceklermi sordunuz mu?

adsense'de mail attım dönüş yaptılar kanalın sebep gösterdikleri kanalın temiz olduğuna dair ekran görüntüsü paylaştım cevap bekliyorum..

Kapanan baya bir kanal var hepsi için tek tek mail mi atacağız o kadar kanalın özgün olduğuna pek inandıramayız gibime geliyor :) Tam kanalları kopyalayıp silecektim o zaman sizin durumunuza göre hareket edeyim

adsense'de mail attım dönüş yaptılar kanalın sebep gösterdikleri kanalın temiz olduğuna dair ekran görüntüsü paylaştım cevap bekliyorum..

nasıl bir mesaj yolladın ve dönen mesaj daki istekleri tertemiz kanallarımı yoksa 1 telif kanallarıda kurtara bilir miyiz Yumi ayrıntılı yazarsan boş vaktinde çok seviniriz.

Kapanan baya bir kanal var hepsi için tek tek mail mi atacağız o kadar kanalın özgün olduğuna pek inandıramayız gibime geliyor :) Tam kanalları kopyalayıp silecektim o zaman sizin durumunuza göre hareket edeyim

silme niye siliyorsun birde para kazanması devre dışı kalan kanallar çözüm diye bir konu vardı ordaki taktiğide uygula google plusa bağla tüm kanalları açılmayanlar için mail atıcan.

Hocam sakıncası yoksa yönteminizi buradan paylaşır mısınız? Yazık günah onca verdiğimiz emeğe, hepsini tek tek elle yüklüyorum ve tüm kanallarım da uçtu. Google+ yöntemiyle açmaya çalıştıma ancak nafile.

silme niye siliyorsun birde para kazanması devre dışı kalan kanallar çözüm diye bir konu vardı ordaki taktiğide uygula google plusa bağla tüm kanalları açılmayanlar için mail atıcan.

O yöntem sakat gibi duruyor.

Hocam sakıncası yoksa yönteminizi buradan paylaşır mısınız? Yazık günah onca verdiğimiz emeğe, hepsini tek tek elle yüklüyorum ve tüm kanallarım da uçtu. Google+ yöntemiyle açmaya çalıştıma ancak nafile.

farklı bir şey denediğim yok google plusa bağladım ayırdım onun dışında mail attım döndüler sebep gösterdikleri kanalın temiz olduğuna dair görüntüleri yolladım dönüş bekliyorum

10 dan fazla kanalı açtırdım hepsini açtırıcam inşallah.

---------- Mesaj saat 17:14:44 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:13:49 civarında gönderildi. ----------

nasıl bir mesaj yolladın ve dönen mesaj daki istekleri tertemiz kanallarımı yoksa 1 telif kanallarıda kurtara bilir miyiz Yumi ayrıntılı yazarsan boş vaktinde çok seviniriz.

1 telifli kanallar gelirmi gelmezmi onu bilmiyorum mesaj attım sebep gösterdikleri kanal temiz olumlu bir dönüş alırsam paylaşırım.

---------- Mesaj saat 17:15:13 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:14:44 civarında gönderildi. ----------

O yöntem sakat gibi duruyor.

Nasıl sakat ne anlamda ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri