Adsense ile alakalı bir durum olduğunu zannetmiyorum. İp ve ya mac no ile ilgili bir durum bence, adamlar senin ne yaptığını zaten biliyor. Kaçarın yok banlanacaksan hertürlü banlanıyorsun.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Adsense ile alakalı bir durum olduğunu zannetmiyorum. İp ve ya mac no ile ilgili bir durum bence, adamlar senin ne yaptığını zaten biliyor. Kaçarın yok banlanacaksan hertürlü banlanıyorsun.
Geçen seferki toplu kapanmalar kesinlikle adsense üzerinden yapıldı hocam. Çünkü 13 kanalımın 11 i kapandı. İçinde özgün olan tek 1 videomun bulunduğu kanal bile kapandı. Kapanmayan 2 kanalımı adsenseye bağlamamışım. Bu iki kanalda birinde 2 telif vardı. Eğer teliften falan kapacak olsa o kapanırdı. Eğer o 2 kanalı adsenseye bağlasaydım onlarda kapanacaktı.
arkadaşlar benim kanalarıım sıpam değildi yani aynı hatayı yapmayın diye yazıyorum. kanallara el ile atıyordum işteçokeskiden açtığım bir kanal vardı ona bakmıyordum bile işte o başımı yaktı, ve benim teliftedeğildi 3 tane video dünya genelinde engel yemişti 1 tanede telif vardı. işte bütün kanaları kapattırdı. 1 kanal yüzünden hepsi gitti butun emekler .. ve ben yeni kanallar ekledim onlarda sorun yok kapanmadı yani ilerde ne olur bilmiyorum.
2 gun sonra kapandı benımde yenı actığım ve adsense e bagladıgım haberın olsun
Ben butun kanallarimi kokten sildim 4 gun gecti hala kapanmadi yeni olanlar .
GT-I9505 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi
Kanalları silince o gmail ile tekrar 0 dan kanal açılabiliyor tertemiz şimdi farkettim
Isin dogrusu ona bakmadim ama simdi mobilim eve gidince bakarim. Belki telif falan gidiyor galiba kanaldan
GT-I9505 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi
Teker teker açtırıyorumhepsini açtırıcam inşallah bu durum ile karşılaşanlar skype adresim imzamda eklesin beni. şuan meşgulum pazartesi okul için gidiyorum teker teker yardımcı olucam.
Adsense yetkililerine mi açtırıyorsunuz? Peki şuana kadar olan kazançlar ne olacak ödeyeceklermi sordunuz mu?
adsense'de mail attım dönüş yaptılar kanalın sebep gösterdikleri kanalın temiz olduğuna dair ekran görüntüsü paylaştım cevap bekliyorum..
adsense'de mail attım dönüş yaptılar kanalın sebep gösterdikleri kanalın temiz olduğuna dair ekran görüntüsü paylaştım cevap bekliyorum..
Kapanan baya bir kanal var hepsi için tek tek mail mi atacağız o kadar kanalın özgün olduğuna pek inandıramayız gibime geliyorTam kanalları kopyalayıp silecektim o zaman sizin durumunuza göre hareket edeyim
Teker teker açtırıyorumhepsini açtırıcam inşallah bu durum ile karşılaşanlar skype adresim imzamda eklesin beni. şuan meşgulum pazartesi okul için gidiyorum teker teker yardımcı olucam.
silme niye siliyorsun birde para kazanması devre dışı kalan kanallar çözüm diye bir konu vardı ordaki taktiğide uygula google plusa bağla tüm kanalları açılmayanlar için mail atıcan.
Hocam sakıncası yoksa yönteminizi buradan paylaşır mısınız? Yazık günah onca verdiğimiz emeğe, hepsini tek tek elle yüklüyorum ve tüm kanallarım da uçtu. Google+ yöntemiyle açmaya çalıştıma ancak nafile.
nasıl bir mesaj yolladın ve dönen mesaj daki istekleri tertemiz kanallarımı yoksa 1 telif kanallarıda kurtara bilir miyiz Yumi ayrıntılı yazarsan boş vaktinde çok seviniriz.
O yöntem sakat gibi duruyor.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.