Kanalım kapandı, para kazanma devre dışı bırakıldı TEK KONU

Tüm kanallarınızın para kazanması kapatıldımı ?

• Evet

Oy: 3 60,0%
  • Hayır

Oy: 2 40,0%

• Kullanılan toplam oy
    5
Bana da can alıcı mail geldi dün gece sonunda

Bundan sonra adımlarımızı nasıl atacağız konuşalım

Youtube politikasını değiştirmiş gibi duruyor, 1 ihtardan kapanan kanal adsense e bağlı bütün hesapları etkiliyor anlaşılan

Ben bu youtubeden bişey anlamadım kanallarım eylülde para kazanmaya kapanmıştı bende ekimde google+ kullanarak para kazanmayı açtım ve dün itibari ile gene kapandı inanın bu youtubeden kimseye hayır çıkmaz ben pes ettim..

Arkadaşlar daha önce kanallarımın para kazanmasını kapattıran kanal yüzünden yeni kanallarımın da para kazanması iptal oldu.Bu kanalın zararından kanalı silmeden kurtulmanın yolu yok mu? Adsenseden nasıl koparabilirim kanalı ya da?

Para kapanması kapanan kanaldamı bütün hepsi gidiyo yoksa spamda buna dahil mi?

Benimde aynı sorunum.Bütün hesaplarımda para kazanma devre dışı kalmış.Bütün kanalları sildim.Yeni kanal açıp bağlasam sizce etkiler mi?

Yok mu bu işin çözüm yolu üstadlar bu sorunu yaşamıyorlar heralde..

Benimde aynı sorunum.Bütün hesaplarımda para kazanma devre dışı kalmış.Bütün kanalları sildim.Yeni kanal açıp bağlasam sizce etkiler mi?

Ben dün yeni kanal açıp bağladım.Kanallardan birinde bugün aynı durum oldu.Diğerlerine video yükleyemedim nasılolsa kapanıcak diye.Vaziyet çok kötü.Pc'ye format atıp mac adresini değiştirip yeni kanallar açıp birde öyle deneyeceğim. Bu arada bütün kanallarım gerçek telefon onaylıydı.

Ben dün yeni kanal açıp bağladım.Kanallardan birinde bugün aynı durum oldu.Diğerlerine video yükleyemedim nasılolsa kapanıcak diye.Vaziyet çok kötü.Pc'ye format atıp mac adresini değiştirip yeni kanallar açıp birde öyle deneyeceğim. Bu arada bütün kanallarım gerçek telefon onaylıydı.

Artık özgün videolar yükleyeceğiz anlaşılan.Adsense hesabımı silip tekrar açacağım.2 partnerli kanalıma yüklerim artık öyle videoları.

Sular durulsun diye ara verdım 2-3 gundur elim kolum baglı oylece beklıyorum. saglam olan adsensedeki kanallara bıle dokunmuyorum ama suların durulacagı yok gordugum kadaryla.. bu bitse yeni bişey gelecek ve yıne alayımızı ümdüz edecek.. kalıcı çözüm büsbütün elini eteğini bu işlerden çekmekten gecıyor belki de.. :(

para kazanması devre dışı kalan kanallarımın bazılarında reklamlar hala gözüküyor. varmı bu durumda olan? bu arada özgün videolar yüklediğim kanalımda uçmuş.

para kazanması devre dışı kalan kanallarımın bazılarında reklamlar hala gözüküyor. varmı bu durumda olan? bu arada özgün videolar yüklediğim kanalımda uçmuş.

15 24 saat aralıgında reklamlar kaldrılıyor.o arada tabi google döner sermaye yapiyor.adsenseye yansısa bile alamıcagından emın olabilirsin

Reklam çıksa bile ay sonu kesinleştiğinde o parayı alamıyorsunuz yeni adsense yeni kanal ile yola devam edin

çözüm yeni adsense yeni kanal telifli, 3. taraflı kanalların gözünün yaşına bakmadan iptal etmekde...

ilginç!!! para kazanması devre dışı kalan bir kanalımda para kazanma tekrar aktif oldu. inşallah diğer kanallarımda aktif olur..

hocam kendi kendine mi aktif oldu? herhangi bir işlem yapmış mıydınız?
ayrıca kanalın durumu neydi? (yani kanal belli bir kanala google+ işlemi yapınca toplu olarak kapanan kanallardan mıydı?)

ilginç!!! para kazanması devre dışı kalan bir kanalımda para kazanma tekrar aktif oldu. inşallah diğer kanallarımda aktif olur..

hocam kendi kendine mi aktif oldu? herhangi bir işlem yapmış mıydınız?
ayrıca kanalın durumu neydi? (yani kanal belli bir kanala google+ işlemi yapınca toplu olarak kapanan kanallardan mıydı?)

kardeşim malesef kendi kendine aktif olmadı. kanal toplu olarak kapanan kanalların arasındaydı. bu konudaki http://www.ytpara.com/youtube-ban/11670-para-kazanma-devre-disi-cozum.html google+ işlemi yapınca 4-5 saat sonra aktif oldu kanal.

not: bu aktif olan kanal adsenseme bağlı yönetici kanalımdı.

Peki hocam o adsense inizde kaç kanal bağlıydı? o kanallarda ne oldu acaba? onlarda da işlem yaptınız mı? sonucu bekliyoruz..

kardeşim malesef kendi kendine aktif olmadı. kanal toplu olarak kapanan kanalların arasındaydı. bu konudaki http://www.ytpara.com/youtube-ban/11670-para-kazanma-devre-disi-cozum.html google+ işlemi yapınca 4-5 saat sonra aktif oldu kanal.

not: bu aktif olan kanal adsenseme bağlı yönetici kanalımdı.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri