Kanalım kapandı, para kazanma devre dışı bırakıldı TEK KONU

Tüm kanallarınızın para kazanması kapatıldımı ?

• Evet

Oy: 3 60,0%
  • Hayır

Oy: 2 40,0%

• Kullanılan toplam oy
    5
Merhaba arkadaşlar bu para kazanma pasif konularının hemen hemen hepsii okudum. (okumaktan başım ağrıdı.) souç olarak şuana kadar kesin bir çözüm sunulmamıs iki gün önce google benim yaklasık 700 kanalımı devre dışı bıraktı ve yarım saat sonra tekrar aktif etti
kısacası bu mantıkla spam yaptıkça çözüm bulunacağınıda sanmıyorum
yapılması gereken kaliteli çalışmak diye düşünüyorum yani google amca sevdiğini sever sevmediğini barındırmaz :D

Banada mail gelmiş kanallar devre dışı kaldı diye 17 saat sonra farkettim :D Girdiğimde herşey normaldi.

Çok kaliteli çalışıyoz demek :cool:

Beyler o tehlikeli kanal kapatılma mailini alır almaz o telifli kanalı direk silin

Merhaba arkadaşlar bu para kazanma pasif konularının hemen hemen hepsii okudum. (okumaktan başım ağrıdı.) souç olarak şuana kadar kesin bir çözüm sunulmamıs iki gün önce google benim yaklasık 700 kanalımı devre dışı bıraktı ve yarım saat sonra tekrar aktif etti
yapılması gereken kaliteli çalışmak diye düşünüyorum yani google amca sevdiğini sever sevmediğini barındırmaz :D

700 kanalın devre dışı kalması her psikolojinin kaldırabileceği birşey değil neyse ki geri düzelmiş.

Sonradan düzelmesi iyiye işaret aslında, hiç bir müdehale etmeden düzeldiyse bu toplu kapanma olayı geçici bir sorun olabilir

aynen öyle :) yani bunun çözümü ortak değildir. Bu zamana kadar hep oldu olacak, çözdüm, vs buna benzer lafları çok duyduk, çözülecek bir olay değil çünkü spam yapıyoruz o yüzden diyorum ki bende herkes kendisine bir yol çizsin olmadı başka bir yol denesin.. Güzel paylaşımın için teşekkür ederiz :)

Bir hayli Derinden Temizlik ve ardından da Çok kaliteli bir önlem gelecek sanırım.

Kontrol mekanizmalarına Adsense Pub ID yi katarlarsa işte o zaman iş yaş demektir :)

bazı arkadaşların kapanan kanalları kapanıp tekrardan açılmış ama bizde öyle bişi yok giden gitti (: halen düzelen bişiler yok

700 kanalın devre dışı kalması her psikolojinin kaldırabileceği birşey değil neyse ki geri düzelmiş.

Sonradan düzelmesi iyiye işaret aslında, hiç bir müdehale etmeden düzeldiyse bu toplu kapanma olayı geçici bir sorun olabilir

Ben bi şey anlamadım bu olaydan.Şimdi sen kanalları sil diyorsun da ya o kanalların kazancı kesinleşirse?

Ben bi şey anlamadım bu olaydan.Şimdi sen kanalları sil diyorsun da ya o kanalların kazancı kesinleşirse?

Bir kanalı kendi isteğimiz ve irademizle sildiğimizde silene kadar olan kazançlarının yansıyıp yansımayacağını bilmiyorum, bilen varsa aydınlatsın.

16 ekimden buyana hergun SIFIR tl kazanıyorum.ne guzel degil mi? 25 bin video SIFIR tl....valla bu ay sonuna kadar hiç bişey yapmayacagım.FELÇ geçiren hastaların durumuna düştük. Felç başladıgı zaman 3 gun boyunca verecegi zararı tamamlamayınca durmazmış.bizımde bu iş ona benziyor. 60 gundur neler çektik. 2 yıldır kanalım hiç kapanmazken onlarca kanalımdan bi tane saglam kanal kalmadı. Neyse dostlar yazarken bile stres oldu her nefes. :-(

16 ekimden buyana hergun SIFIR tl kazanıyorum.ne guzel degil mi? 25 bin video SIFIR tl....valla bu ay sonuna kadar hiç bişey yapmayacagım.FELÇ geçiren hastaların durumuna düştük. Felç başladıgı zaman 3 gun boyunca verecegi zararı tamamlamayınca durmazmış.bizımde bu iş ona benziyor. 60 gundur neler çektik. 2 yıldır kanalım hiç kapanmazken onlarca kanalımdan bi tane saglam kanal kalmadı. Neyse dostlar yazarken bile stres oldu her nefes. :-(

2 yıl önceki yaptığınız işlem ile şimdiki yaptıklarınız aynı mı? arada neler değişti ? Elbet bir sebebi vardır...

Mail attım ancak bir cevap gelmedi.Çözüm bulunabilecek mi bu soruna çok merak ediyorum.Kazançları 0,da görmek insanın moralini bozuyor.

14:25 itiberiyle adsenseye bağlı bütün kanallarımın para kazanması devre dışı bırakıldı.

çözüm google + ya bağlamaksa yaptım hepsini bağladım , başka ne yapmam gerekir acaba düzelir mi

14:25 itiberiyle adsenseye bağlı bütün kanallarımın para kazanması devre dışı bırakıldı.

çözüm google + ya bağlamaksa yaptım hepsini bağladım , başka ne yapmam gerekir acaba düzelir mi

sırf bu yüzden 1 haftadır ne video yüklüyorum nede kanal açıyorum,kurbanlık gibi bekliyorum-bakalım benimkiler ne zaman kapanacak:(

çözüm yok kardeş yöntem bulmak lazım ama artık zor önceden kapanan kanalın olunca aynı ıple baska kanala gırdınmı youtube kapatıyodu kanalını .o yetmedi şimdi adsenseye bağlı bir kanalına telif vs. gelsin para kazanması devre dışı kalsın 100 kanalında devre dışı kalıyo yani youtube dıokı vıdeolar kalsın para kazanmayın !!! yani durum bu

hepsi kapandı kanallarımın para kazanması fakat adsensede hala izlenim artıyor . normal mi bu .

bu ay kesınlesen para yatar onumuzdekı ay yatmıcak bunu bılıyosun degılmı? kapananlardan kazandıgın paralardan bahsedıyorum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri