Kanalım kapandı, para kazanma devre dışı bırakıldı TEK KONU

Tüm kanallarınızın para kazanması kapatıldımı ?

• Evet

Oy: 3 60,0%
  • Hayır

Oy: 2 40,0%

• Kullanılan toplam oy
    5
hocam bılgı ıcın tesekkurler bırde ben sadece bu telıf ıhtar dunya genelınde engelenen vıdeoların ıhtarlarını almak ıstıyorum mesaj olarak onu nasıl ayarlaya bılırım acaba?

Hocam youtube e posta ayarlarından Özel ileti veya Paylaşılan video aldığımda seçeneği kutucuğunu işaretleyin

Bağladıktan sonra aktif oluyor tekrar gidiyor işe yaramayan kanallarınızı tek tek silin.

dostum aktif olduktan sonra gidiyor demişsin ya aktif olduktan sonra baska bi adsenseye baglasak gitmeme ihtimali var mı ne diyosun

Benim anlamadığım tıklar ve izlenmeler adsenseye hala yansıyor . madem devre dışı kaldı niye böyle bi saçmalık var

Benim anlamadığım tıklar ve izlenmeler adsenseye hala yansıyor . madem devre dışı kaldı niye böyle bi saçmalık var

hocam o bi müddet sonra kesiliyor. kımıne gore 5 6 saaat kımıne 1 2 saat falan. değişiyor. google döner sermaye olayları..adamı patlattım ustunden son biraz daha kazanayım mantıgı zannımca

Ocağıma resmen incir ağacı diktiler , işsizdimde . tek gelirim burdan dı . Bunlar babadan oğula nesil heralde videosunu açıp stres atmaktan başka çare yok

Ocağıma resmen incir ağacı diktiler , işsizdimde . tek gelirim burdan dı . Bunlar babadan oğula nesil heralde videosunu açıp stres atmaktan başka çare yok

o dedğiini 3 4 gundr yapıyorum hocam. yeminle :) bı anda tepe taklak olunca acayp koyuyo. bekliyorum da sular durulur net bi çözüm bulunur dıye ama yok. biraz once google + baglantı kes olayına girdim bakalım

---------- Mesaj saat 17:27:20 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:25:21 civarında gönderildi. ----------

aynen hocam bişeyler yapmak lazım :)

hocam para kazanma acılıncı sonra 2 3 gun sonra gidiyormuş ya acaba tek basına mı gidiyor yyoksa yıne adsenseye baglı tum kanallarınki mi gidiyor?? açıldıktan sonra o 2 3 gunluk boşlukta ya baska adsenseye ya partnerliğe geçirsek kurtarabilişr miyiz acaba? ya da son çare paralr kesinleşmeye yakın yıne açıp beklemek ama onu google yemez diye düşünmekteyimm

Bu arkadaşın yaptığı yöntemi tavsiye ederim açmış olduğunuz tüm kanal ve maile gelen tüm postaları sürekli kontrol edebileceğiniz bir postaya yönlendirin youtube kapatmadan önce size mail gönderiyor bu videoları doğrulayın gibisinden 3 gün içerisinde doğrulama gerçekleşmese oto para kazanma devreye giriyor ..
Resimde yapılan yorumları seçili o seçili olmazsa daha iyi olur diye düşünüyorum sürekli yorum alan bir video veya kanalı takip etme zor olur .

Teşekkür ederim hocam güzel yorumunuz için Benim iyi para getiren Türkçe haber kanalım vardı O kanal sayesınde epey macera yasadım :D Yorumları seçili olan şıkkı seçmemin nedeni hocam birisi yorum yaptığı zaman hemen haberim oluyordu Malesef yorumcu arkadaşların çoğu birbilerine, videoda haberi geçene,videoyu yükleyene çok ağır küfür hakaret yorumları yazıyorlardı Videodaki haberi geçen şahıs bir mahkemeye verse videoyu yükleyen olarak bende yasal olarak başım derde girer diye düşünüyorum Cezaları hapis cezasına kadar gidiyormuş Avukatların forumuna mesaj atmıstım uzun zaman önce oradan biliyorum Forumda Türkçe haber kanalı olan Değerli arkadaşlarımızın bu küfür yorumlarını takip etmeleri kendileri için faydalı olacağını düşünüyorum

hocam para kazanma acılıncı sonra 2 3 gun sonra gidiyormuş ya acaba tek basına mı gidiyor yyoksa yıne adsenseye baglı tum kanallarınki mi gidiyor?? açıldıktan sonra o 2 3 gunluk boşlukta ya baska adsenseye ya partnerliğe geçirsek kurtarabilişr miyiz acaba? ya da son çare paralr kesinleşmeye yakın yıne açıp beklemek ama onu google yemez diye düşünmekteyimm

hocam bence en mantıklısı partnerliğe geçmek ama nasıl olacak bilemiyorum

bugün youtube ana kanala bağlı bütün videolarda para kazanma iptal edildi. hiçbir kanalım kapanmadı. ne yaparım bütün kanallardaki paraları aktif etmek için?

arkadaşlar para kazanması kapanan kanallarınızdan herhangi birinin mail adresine bakın. mutlaka size mail olarak para kazanmanın kapatılmasının hangi kanaldan kaynaklandığını belirtmişlerdir. o sorunlu kanalı tamammen silin adsense bağlantısı değiştirin ya da. Benim başıma geldi bir hesabımda sorunlu kanalı sildim.sonra kapanan kanalları google+ ile tekrar açtım. 10 gündür bir sorun yok şükür.

arkadaşlar para kazanması kapanan kanallarınızdan herhangi birinin mail adresine bakın. mutlaka size mail olarak para kazanmanın kapatılmasının hangi kanaldan kaynaklandığını belirtmişlerdir. o sorunlu kanalı tamammen silin adsense bağlantısı değiştirin ya da. Benim başıma geldi bir hesabımda sorunlu kanalı sildim.sonra kapanan kanalları google+ ile tekrar açtım. 10 gündür bir sorun yok şükür.

hesabı buldum ama adsensesini nasıl iptal edeceğim?

ben adsenseye bağlı bütün kanalları sildim,acaba yeni kanal açıp bağlasam 2 gün sonra o kanalında para kazanması gidermi,yoksa beklemelimiyim,çözemedim

tamam hesabı sildim ve ilişkili tüm hesaplarını da iptal ettim youtube falan.. şimdi ne yapmam lazım parayı tekrar aktif etmek için?

elinde kullanmadığın adsense varsa ona bağlayabilirsin ya da kanalı sil

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri