Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
elinde kullanmadığın adsense varsa ona bağlayabilirsin ya da kanalı sil
arkadaşlar para kazanması kapanan kanallarınızdan herhangi birinin mail adresine bakın. mutlaka size mail olarak para kazanmanın kapatılmasının hangi kanaldan kaynaklandığını belirtmişlerdir. o sorunlu kanalı tamammen silin adsense bağlantısı değiştirin ya da. Benim başıma geldi bir hesabımda sorunlu kanalı sildim.sonra kapanan kanalları google+ ile tekrar açtım. 10 gündür bir sorun yok şükür.
Bu kanal kapanır mı ya arada kesintiler oldu onlar kapattı ben actım. her yeniden yükselişimde tekrar kapattılar artık bu adsenseye veda ettim buna baglı kanal acmıyorum bu ay 700 800 euro arası bekliyordumilk 16 günde 300 euroyu geçmişti şimdi içirdeki paranın üstünede bir bardak soğuk su iç kış günü hasta ol diyor google amca..
![]()
Hocam gmailinize girdiğiniz zaman sağ üst köşede resmin altında çark işareti var Çark işaretine tıkladığınız zaman en alttan üçüncüsü ayarlar var oraya tıklıyoruz Tıkladıktan sonra üstte Yönlendirme ve POP/IMAP 'a tıklıyoruz Sonra Gelen postanın bir kopyasını sizin e-mail e yönlendiriyorsunuz (resim 1deki gibi) Hocam yönledirme ayarlarını yapar iken benden telefon onayı istemişti birde yönledirme yaptığınız mail adresınızden onaylamanız gerekıyor Buraya kadar yaptığımız zaman geriye yapmamız gereken bir işlemımız daha kalıyor Youtube hesabımıza giriyoruz ayarlara tıklıyoruz solda Hesap ayarlarının altında Eposta var oraya tıklıyoruz oradan gerekli ayarları yapıyoruz ne tarzda mail almak istiyorsak Ben posta kutum dolmasın dıye gereksiz postaları işaretlemedım Benim youtube kanallarımdakı e posta ayarlarım resim 2 deki gibidir Saygılar
google + bağladıysan yarın kontrol et para kazanma açılacaktır.kardeşim ben o kanalı sildim , şimdi diger kanalları google+ ya bagladım ne yapmam lazım
Hocam alt kanallarınızın e-postalarına youtube ayarlar e-postadan ulaşabılırsınız bu bütün alt kanalları tek mail adresıne yönlendirmek istersenız telefon doğrulaması isteyebilir bende istemişti ayrıca yönledirme yaptığınız e posta adresınize de dorulama maili geliyor bu mailin gelmesi bazen 15 dakıkayı buluyor Bütün youtube hesaplarını tek maile yönledirmek zahmetli bir iş ama ben bu fırtınalı dönemde hiç kanalımın kapanmamasını bütün hesaplarımı tek mailden kontrol edebılmeme bağlıyorum Çünkü anında dünya geneli engellemesi 3. taraf telif özel ileti bu video çalıntıdır diye yorum bırakandan hemen haberim oluyor anında siliyorumbilgilendirme için çok teşekkürler. youtube alt kanallar açarak oluşturduğum hesapların e-postaları yok. her biri için baştan gmail adresi telefon ile tanımlamam gerekiyor değil mi?
dostum aktif olduktan sonra gidiyor demişsin ya aktif olduktan sonra baska bi adsenseye baglasak gitmeme ihtimali var mı ne diyosun
hocam skype kapalı mı acil yardımınız lazım bana müsaitsenizaynı şey değişen bişi yok.
hocam 3-4 gün sonra gidiyor ayın 29unda açsak ödeme alırmıyız sence
Çünkü yeni ay sonunda açık oluyor
2-3 gibi kapanır
hocam skype kapalı mı acil yardımınız lazım bana müsaitseniz
Akşama online olur musunuz , gerçekten sizin yardımınıza ihtiyacım var . ( Kanal Para kazanma devre dışı ile ilgili )Başka bişiler düşünmemiz lazım
kanal sayısını aza indirmek lazım
işe yaramayan kanalları silmek lazım
videoları yükledikten sonra hemen adsense hesabına bağlamamak lazım
1 2 gün bekledikten sonra 3.taraf dünya geneli vs gibi videoları sildikten sonra bağlamak lazım.
---------- Mesaj saat 14:49:28 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:46:29 civarında gönderildi. ----------
Malesef okuldayım şuan net az çekiyor girmekte zorlanıyorum dersim başlayacak birazdan.
Akşama online olur musunuz , gerçekten sizin yardımınıza ihtiyacım var . ( Kanal Para kazanma devre dışı ile ilgili )
şu para kazanması giden tüm kanalları açtırmanın bir yolu olmalı mutlaka
ben de aynısını yaptım bekliyorum ama dünden beri tık yok , açılan yok hiç .valla hocam google plus kapa aç yaptım beklemekteyim benim için çok kötü oldu iyide kazandırıyordu kanallar, bu sorunun cevabını bende merakla beklemekteyim
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.