Kanalım kapandı, para kazanma devre dışı bırakıldı TEK KONU

Tüm kanallarınızın para kazanması kapatıldımı ?

• Evet

Oy: 3 60,0%
  • Hayır

Oy: 2 40,0%

• Kullanılan toplam oy
    5
para kazanan kanal para kazanması kapatılırsa reklam hala çıkmaya devam edermi bu kanalımızın linklerini bir köşeye alıp giriş ypamadan kapanıp kapanmadığını para kazanmaay nasıl anlayabiliriz cevaplayabileceklere teşekkürler

Para kazanma ile ilgili tüm teorilerim çöktü.Akıl sır erdiremiyorsun bu youtubeye.Bu akşam bir adesemde olan yaklaşık 60-70 kanalı temizledim.Hepsi para kazanmaya kapalı Sadece 1 kanal açık kalmış ve reklamlar çıkıyor.Bu kanaldada 1 ihtar,2 dünya geneli engelleme,20 adet 3.taraf,40-50 tane ünlem var
buna bi açıklama getirebilecek bi kişi yoktur sanırım

Bilen birisi yardım etsin 1.kanalım yüzünden 2.kanalım para kazananmaya kapandı ama 3.kanal para kazanma hala açık..Ayrıca 2.kanalım 2 gün önce para kazanma tekrar açılmıştı dün tekrar gitti ama 3.kanal hala duruyor.

Mailde sayın xxx
yyy kanalında dünya engelli telifli cont ıd engelli falan diye bir şeyler zırvalıyor ama 3.kanal duruyor inş o gitmez. 2 Kanalı tekrar geri getirme taktiği var mı?

Konuyla biraz alakasız olacak ama topluluk ihtarı alabilecek videolarım var.Youtube üzerinde analytics te kazançları görünse videoları silsem parasını alabilir miyim?(Kanal adsense değil awesomeness partnerliğinde)

İlk kez böyle bir mesaj geliyor, daha önceden tüm kanallar ibaresi yoktu.

"XXXXX hesabınızda birden çok çözülmemiş Topluluk Kuralları ihtarı, telif hakkı ihtarı ve/veya dünya geneli Content ID engellemesi olduğunu fark ettik. Videolarınızdan para kazanma hakkınız, bu sorunları çözmediğiniz takdirde bu AdSense hesabına bağlı tüm hesaplarınızda devre dışı bırakılabilir. Hesaptan para kazanma özelliğinin engellenen videoları silseniz bile hala devre dışı bırakılabileceğini unutmayın.

Para kazanma hakkınız devre dışı bırakılırsa bu AdSense hesabına bağlı tüm YouTube kanallarının altı ay sonra iyi durumda olması halinde tekrar para kazanma hakkına sahip olabilirsiniz."

İlk kez böyle bir mesaj geliyor, daha önceden tüm kanallar ibaresi yoktu.

"XXXXX hesabınızda birden çok çözülmemiş Topluluk Kuralları ihtarı, telif hakkı ihtarı ve/veya dünya geneli Content ID engellemesi olduğunu fark ettik. Videolarınızdan para kazanma hakkınız, bu sorunları çözmediğiniz takdirde bu AdSense hesabına bağlı tüm hesaplarınızda devre dışı bırakılabilir. Hesaptan para kazanma özelliğinin engellenen videoları silseniz bile hala devre dışı bırakılabileceğini unutmayın.

Para kazanma hakkınız devre dışı bırakılırsa bu AdSense hesabına bağlı tüm YouTube kanallarının altı ay sonra iyi durumda olması halinde tekrar para kazanma hakkına sahip olabilirsiniz."
10 dk once banada ayni msj geldi ve benimde tum kanallarim kapandi :) ama durmak yok hemen yeni kanal actim :D

1 hafta önce tüm kanallarım kapandı, ben de yeni bir tane kanal açtım. İçine 5 tane kendi hazırladığım videoumu atttım. Dün adsense bağladım. Bu gün baktığımda dolarlar yine uçmuştu. Bu adsense artık kullanılamaz mı oldu yani, bilen var mı?

---------- Mesaj saat 17:13:24 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:12:24 civarında gönderildi. ----------

10 dk once banada ayni msj geldi ve benimde tum kanallarim kapandi :) ama durmak yok hemen yeni kanal actim :D

Tamam durmak yok ama:):):) yeni kanalı da yakıyor adsense siz de öyle olmadı mı:confused:

1 hafta önce tüm kanallarım kapandı, ben de yeni bir tane kanal açtım. İçine 5 tane kendi hazırladığım videoumu atttım. Dün adsense bağladım. Bu gün baktığımda dolarlar yine uçmuştu. Bu adsense artık kullanılamaz mı oldu yani, bilen var mı?

---------- Mesaj saat 17:13:24 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:12:24 civarında gönderildi. ----------

Tamam durmak yok ama:):):) yeni kanalı da yakıyor adsense siz de öyle olmadı mı:confused:

Bendede aynısı oldu.Adsenseyi silip yeniden açtım.

Ayrıca konuyla biraz alakasız olacak ama topluluk ihtarı alabilecek videolarım var.Youtube üzerinde analytics te kazançları görünse videoları silsem parasını alabilir miyim?(Kanal adsense değil awesomeness partnerliğinde)

Bendede aynısı oldu.Adsenseyi silip yeniden açtım.

Ayrıca konuyla biraz alakasız olacak ama topluluk ihtarı alabilecek videolarım var.Youtube üzerinde analytics te kazançları görünse videoları silsem parasını alabilir miyim?(Kanal adsense değil awesomeness partnerliğinde)

Nasıl adsenseyi silip yeniden açtınız ?

bir sorum olak bi tane kanalımın para kazanma özelliği kapandı kırmızı oldu bu ay yüklü miktarda para bırakmıştı bana ama kesinleşmedi daha adsensede hala gözüküyor o para o parayı alabilirmiyim

Alamazsın maalesef.

benim kanallarima bu mail geldi
daguzyje.jpg
1kanalimi kontrol ettim yesil hala para kazanma. ilerde soruncikarmi ??

Sent from my iPhone using Tapatalk

aktif hicam hatta mailde yazan kanalinda acik

Sent from my iPhone using Tapatalk

Adsense'den 1 kere darbe yiyince bir daha umudu kesin bence.Benim 1 kanalım gitmişti ertesi günü tekrar geldi , ertesi günü tekrar gitti..Sonra 1 kanalımı kapatmamıştı şaşırdım hatta konu falanda açmıştım bugün oda gitti.:D

Açtığım kanallar 2 gün içinde para kazanmaya kapatılıyor, uyarı maili gelse çözüm için araştırma yapacağım ama uyarı maili gelmiyor ama para kazanma devre dışı bırakılıyor. Aynı durumu yaşayan var mı acaba?

Açtığım kanallar 2 gün içinde para kazanmaya kapatılıyor, uyarı maili gelse çözüm için araştırma yapacağım ama uyarı maili gelmiyor ama para kazanma devre dışı bırakılıyor. Aynı durumu yaşayan var mı acaba?

Evet aynı sorun bende de var, ne yapacağımı şaşırdım, farklı adsense başvurusu mu yapsak acaba?;)

Evet aynı sorun bende de var, ne yapacağımı şaşırdım, farklı adsense başvurusu mu yapsak acaba?;)

Hocam bence sorun adsense'de değil. Sorun başka bi yerde. Yeni adsense kabul ettirsek bile yine aynı şeyleri yaşayacağımızı tahmin ediyorum.

Sorun adsense'de olsa kanal açtıktan sonra biraz bekletilir kapatılır. En azından kazandığımız paraları kasalarına koyarlar. Ya da direkt adsense'yi kapatıp işimize son verirler.

Farklı adsense başvurusu yapıp kanalları bağlayıp yine aynı sorunları yaşayan var mi

HTC One cihazımdan Tapatalk Pro ile gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri