B
Bonna
Guest
Evet arkadaşlar artık spam değil de dünya geneli yakıyor milleti.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bugün Arsenal Chelsea maçını ilk ben verdim 10 dk'da 301+(tahminen 20k izlenim) aldı. Anında kanalı full kapattılar.
Küfür etmek istemiyorum![]()
Kanalı full kapattılar derken telif felan gelmeden mi?
evet telif falan hiçbir şey olmadan. direkt kapattılar.
arkadaşlar 1 kanalımın para kazanmasını g+ ile geri getirdim-sizce silip kazancını kesinleştireyimmi?adsensedende sayım yapmaya başladı hemen,yoksa kalsınmı?
tekrar kapanma ihtimali varmı kanalın bu şekilde açınca?
nasıl geri getirdiniz ?
evet acı sonla bende karşılaştım bugün bütün kanallarım para kazanmaya kapandı hiç uyarı yok telif yok hiçbirşey yok durduk yerde kapattılar
adsense imde herhangi ban vs birşey yok yeni açacağım kanallarda o adsense imi kullanamazmıyım acep
kapanmayan 1 tane kanalın varsa adsenseyi kullanmaya devam edebilirsin
aslında bi hesabımdaki alt kanalların hepsi patlamış diğer bağlı hesaplara bakmadım henüz ama ana maile kanal açmamıştım o alt kanalların hepsini silsem yeni kanallar açıp devam edebilirmiyim o hesaptan yoksa komple patladı mı artık o hesap
denemeden bilemeyiz-dene bence
ben yinede para kazanması devre dışı kalanların 31 inden önce -kanallarını silip şanslarını denemelerinden yanayım,eylülde 1 kanalımı aynı şekilde devre dışından hemen sonra sildim,ve ekimde kazancını aldım!!!
not:bugün tüm kanallarım gitti,ve aynısını yaptım!!!!
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.