Kanalım kapandı, para kazanma devre dışı bırakıldı TEK KONU

Tüm kanallarınızın para kazanması kapatıldımı ?

• Evet

Oy: 3 60,0%
  • Hayır

Oy: 2 40,0%

• Kullanılan toplam oy
    5
arkadaşlar yardım edecek olan yok mu? tek ihtardan kanal kapandı ne yapmam gerekiyor?

Arkadaşlar 24 Ağustosta gelen topluluk ihtarım vardı ancak kanalda para kazanma dün devre dışı kaldı. aynı adsense bağlı 4 kanalım var ve hepsi tertemiz sadece birinde dediğim gibi topluluk ihtarı vardı. Sadece bir ihtarla para kapanması anormal geliyor bana. Birden fazla oldugunda incelemeye alınıyor diye biliyorum. Duruma itiraz etsem bişeyler değişir mi ? ve de ekim ayının kazancını alabilir miyim aylık 900 tl bırakıyodu.

arkadaşlar artık tek ihtar bile alsanız-bütün kanallarınız tehlikeye giriyor,ben şahsen artık 1 ihtar bile alınan kanalın tümüyle silinmesinden yanayım

ihtarla bi alakasi yok ,ihtar almadan para kazanmasi devre disi kalan cok kisi var ,

ihtar tabi ki bi etken olabilir ancak sadece ihtar dan oluyo denilemez

cok fazla eslesen , dunya engellemesi ,bir kerede
cok sayida video yuklemesi( spam) , adsense de cok kanal barindirmak (30-40)

bi tane videom dünya geneli yedi.o kanalı adsenseden ayırsammı ne dersiniz.para kazanmaya kapatılma ihtimali varmı ?

Google + yöntemiyle para kazanmayı geri getirip,

Bütün sorunlu kanalları sildikten sonra,

Adsense i ile para kazanmaya devam edebilen var mı?

Kanalları kapanmadan?

Arkadaşlar şunu öğrendim ben örneğin eşleşen alıyorsunuz dimi bunlar video içi olan var bir tümü olan var buna göre değişiyor.Bazı üçüncü taraf götürür bazıları alsam hiç birşey olmuyor.Üçüncü tarafa göre değişiyor arkadaşlar

videolarını indir ve kanalı sil. Bu şekilde adsenseden ayırabilirsin.

şöyle bi uyarı aldım.ne zaman silebilirim acaba

Bu kanalı oluşturmanızın veya başka bir hesabı kapatmanızın ardından yeterince zaman geçmedi; lütfen daha sonra tekrar deneyin.

Arkadaşlar tüm kanallarım kapandı adsensede hepsini sildim daha sonra yeniden tel onaylı açtım fakat açtığım kanallar yeniden kapanıyor ne yapıcaz?

Arkadaşlar tüm kanallarım kapandı adsensede hepsini sildim daha sonra yeniden tel onaylı açtım fakat açtığım kanallar yeniden kapanıyor ne yapıcaz?

Hocam ne kadar kanalın vardı günlük ne kadar video yüklüyordun birde eşleşen çok varmıydı telif topluluk falan

hocam eskiden gitmeden önce 10-15 kanal vardı günde en fazla 10 video atıyordum aylık getirisi 1k yı geçiyordu bu çalışmamla fakat hepsi kapandı bende adsenseden sildim bütün hepsini daha sonra tel onaylı hatta google plusa bağlı kanallar açtım içlerinede 5-10 video atıyordum fakat 2-3 gün geçtikten sonra kanallar tekrar kapanıyor acaba ıp im banlanmış olabilirmi ne yapmam gerekiyor?

hocam eskiden gitmeden önce 10-15 kanal vardı günde en fazla 10 video atıyordum aylık getirisi 1k yı geçiyordu bu çalışmamla fakat hepsi kapandı bende adsenseden sildim bütün hepsini daha sonra tel onaylı hatta google plusa bağlı kanallar açtım içlerinede 5-10 video atıyordum fakat 2-3 gün geçtikten sonra kanallar tekrar kapanıyor acaba ıp im banlanmış olabilirmi ne yapmam gerekiyor?

sormak istediğim aşırı spam yapıyorsan uyaracaktım seni ne kadar vidoe o kadar telif topluluk falan ben Modemi çıkar tak gerekirse format at Pc cleaner ile temizlik yap çerezlerini temizle

peki önerebilecegin cleaner programı varmı,bunu yaptıktan sonra düzelirmi

arkadaşlar bugun 3. telifimi aldım ve mağlesef kanalım feshedildi benim ögrenmek istediğim bir kac soru var

1) Kapatılan kanalda teliflerden birini geri cektirdiğimizde kanalımız acılır mı?
2) kanalı kapanan kisiler o ayın parasını aldılar mı?
3) Kapanan kanallarımda ki videoları almanın bir yöntemi var mıdır?
4) Home Box Office Inc den telif alan oldu mu gercek midir sahte midir ?

Arkadaslar yardim edecek kimse yok mu ?

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri