Kanalım kapandı, para kazanma devre dışı bırakıldı TEK KONU

Tüm kanallarınızın para kazanması kapatıldımı ?

• Evet

Oy: 3 60,0%
  • Hayır

Oy: 2 40,0%

• Kullanılan toplam oy
    5
Arkadaşlar, tüm kanallarda para kazanma devre dışı olduktan sonra hepsini temizleyip yeniden açtım, 1 gmail hesabımı adsenseden silmeme rağmen hala yeni açtıgım kanallar o hesap yüzünden para kazanma devre dışı kalıyor. Bunun bir çözümü varmı ?

Arkadaşlar, tüm kanallarda para kazanma devre dışı olduktan sonra hepsini temizleyip yeniden açtım, 1 gmail hesabımı adsenseden silmeme rağmen hala yeni açtıgım kanallar o hesap yüzünden para kazanma devre dışı kalıyor. Bunun bir çözümü varmı ?

bilen yokmu bunu

benım de 3 4 gün once para kazanma devre dişi kaldı şimdi yeni kanal açsam onlardamı gidicek

Banada Can alıcı mail en sonunda geldi.
1 Saat önce tüm kanallara aynı maili atmaya başlamış Yt.
Ben yönlendirdiğim maile girince yeni gördüm.

Sebep gösterilen kanalı hemen sildim.

Dün bu kanal 12 tane Dünya engeli yemişti.
Ben kanalı silmedim sonuçları görmek için.
:D
Aman deyim herkese dünya engeli yiyen kanalı silin.
Başınıza iş alırsınız.

Not: Şuan için kanalların para kazanması kapanmamış.
Kanalı sildim, Maili bile sildim.
:D
Bakalım sonuç ne olacak.

evet şimdi bende onun farkına vardım dünya genelinde engellendi yazısından dolayı gidiyor para kazanma contend id kırmızı oluyor hemen adsensedeki tüm kanallara mail düşüyor videoyu silsek bile gidiyor gene para kazanma

Artık youtubeden para kazanmak zor görünüyor. Her açtığım kanal en fazla 1 hafta dayanıyor.

Arkadaşlar selamlar.
Youtube işine her defasında girmek istedim ancak bir süre ilgilenip bırakmak durumunda kalıyordum. 2 Ay kadardır daha işin üzerine durmaya başladım. Ancak 3 Kasım itibariyle tüm kanallarım teker teker kalıcı olarak devre dışı bırakılmaya başlandı. Adsense bağlamıyorum, bazı kanallara tek bir video bile yüklemiyorum, kanalların tek bir uyarısı yok ancak hiç bir kanal kalmadı. Bu süreç içerisinde 35-40 kanalım kapatıldı.
Piyasada dolaşan spam programlarını kullanıyorum, programsız olarak ta video atıyorum ancak bir türlü nedenlerini anlayamadım çünkü tamamı gidiyor. Bu Youtube özgünlük istiyor anlıyorum da benden çok daha fazla spam yapan kanallar açık. Ayrıca takdir sizin ki her video tek bir kere yükleniyo olsa şu an ki videoların 10'da 1'i youtube da bulunmazdı.
Yani bir hal çare bulalım bu işe, sonuçta bu tecrübeleri yaşayanlar olmuştur mutlaka

%25 kesinti olmuş-dolar adsensemin bütün kazançları yansımış,devredışı olanlar da dahil,google amcaaaaa büyüksünnnnnnnn :D

evet şimdi bende onun farkına vardım dünya genelinde engellendi yazısından dolayı gidiyor para kazanma contend id kırmızı oluyor hemen adsensedeki tüm kanallara mail düşüyor videoyu silsek bile gidiyor gene para kazanma

Videoyu değil zaten, O uyarı gelen KANALI Komple silmen gerekiyor.

bir kanal 1 kere bile dünya geneli yemiş olsa yınede o kanal riskte olur mu ?

Arkadaşlar hala adsenseden dolayı parakazanma devre dışı bırakılması sorunu devam ediyo mu ? Adsense me bagladıgım bütün kanalların para kazanması devre dışı bırakılıyodu bende bi süre bekleyim dedim ama şimdi baglamaya korkuyorum. Hala durum devam ediyo mu ? Çözümü var mı yoksa yeni adsense hesabına mı alayım ? Durum hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim ...

arkadaşlar bir kanalım topluluk kurallarından kapandı, fakat kanala bir saldırı olduğunu düşünüyorum yani içerik olarak topluluk kurallarına uymayan videolar yoktu.
Kanal kapandığı içinde itirazda bulunamıyorum, bildiğiniz bir mail adresi var mı acaba itiraz edebileceğim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri