Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
şu an 56. Gmail hesabını silmiş ve gayet rahat sigaramı yakmış oturuyorum. 1 tane awe bağlantılı kanalım kaldı oda zaten tüm videoları silip muhtamelen gelmeyecek bir parayı beklediğim kanal. Biraz ara vermeyi düşünüyorum çünkü şu an bir bataklığa düştük ve çırpındıkça 1 adım yol alamayacağız. Ben ara verdiğim için söylemiyorum herkes son sürat devam edebilir ancak benim gibi her seferinde kanal sayısını 2 katına çıkararak devam etmeyin. Her temizlikte 2 kat emeğiniz çöp olmuş oluyor
Şimdi para kazanması kapanan kanalları silip yeni kanal açsak yine aynı adsense'e bağlayacağız. Adsense pusuda bekleyecek ve yeni kanallarımız izlenme aldığında aynı şekilde vurup indirecek kanalları. Bence adsense kara listeye girdi artık yeni bi adsense açmak lazım.
Bütün kanallarımın para kazanması devre dışı bırakıldı bugün bende payımı aldım sonunda ta eskilerden unuttuğum aptal bir kanal yüzünden.. Sorun değil 0'danda başlarım fakat geçen ayın kesinleşmiş kazancını yatırırlar mı?
Bütün kanallarımın para kazanması devre dışı bırakıldı bugün bende payımı aldım sonunda ta eskilerden unuttuğum aptal bir kanal yüzünden.. Sorun değil 0'danda başlarım fakat geçen ayın kesinleşmiş kazancını yatırırlar mı?
bugün 5kanalım gitti oysaki onları dün geceden sabaha kadar 1500er videoyla doldurmuştum koymadı değil ama olsun bende bir sigara yakıp geçiyorum tamda günlük 1-2 tl geliyodu bi upload yapıyım dedim doldurdum kanalları saat başı 2tl artmaya başlamıştı oranlarda iyiydi bgbg 2,40 tı tbm de 0,17 idi amaa durdu bi anda adsensem
neyse para kazanmalar gitti ya bide o yönden bakayım![]()
Şaka mı yapıyorsun ? 1500 video attım her bir kanala. Ve spamdan gittiğine üzülüyorsun. Bende 250 - 400 'er video attım onlar bile gitti.![]()
ben abartıyorum biraz ama olsun para kazanma gitmesin de günlük ben 5kanal doldururum,kimisinde 2bin bile vardı![]()
benim suçum değil bi ayarlıyorum bot doldurmuş hepsini çok seri D: D:
Pardon aga benim suçum.Hocam abartma öyle yaparsan gerçekten kazandığını zannedersin lakin hiç bir şey kazanamazsın.
%98 yatırmazlar...umudunu kes....
bi arkadaş yatırırlar demiş ama yanılıyor o para yatmaz bunu yaşadım o yuzzden diyorum...ayrıca kanalını neden sucluyorsun ki sadece 1 tane telifi olan kanal yüzünden 6 saat önce tüm kanallarım kapandı.. kısacası youtubenin büyük bir planı var.. Bizi baştan baştan başlatıyor ama bence işin içinde iş var mesela herkese kanal yenileterek bi şeylere tam hakim olmak istiyor...anlayan anlar... şu link çok kafamı kurcalıyor bi oku istersen..acaba böyle bir şeylemi alakalı ? http://www.ytpara.com/adsense-soru-ve-sorunlar/19046-adsense-kazanc-problemi-yeni-kanallar.html
Valla hocam inşallah dediğin gibi olmaz tamda paraya ihtiyacım olan zamanda yatırmazlarsa çok kötü sıkışacağım. Sonuçta kanallar yeni kapatıldı ve geçen ayın kazançlarıda kesinleşti adsensede kesinleşmiş olarak gözüküyor kazanç bu yüzden yatırırlar diye umut etmek istiyorum ama bu google'ın işide belli olmuyor ben umutlanmayayım en iyisi yatarsada sürpriz olsun. Sanada çok geçmiş olsun hocam bu arada.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.