Kanalım kapandı, para kazanma devre dışı bırakıldı TEK KONU

Tüm kanallarınızın para kazanması kapatıldımı ?

• Evet

Oy: 3 60,0%
  • Hayır

Oy: 2 40,0%

• Kullanılan toplam oy
    5
Hayır para kazanmanın açılması gerekli değiştirebilmek için.

Maili buraya yazarsan yardımcı olabilirim.

Sayın ,

XXX hesabınızdaki birden çok Topluluk Kuralları ihtarı, telif hakkı ihtarı ve/veya dünya geneli Content ID engellemesinin sonucu olarak hesabınızın para kazanma özelliğini devre dışı bıraktık. Engellenen videoları sildiyseniz hesabınızın para kazanma özelliği hala devre dışı olabilir. Bu durum AdSense hesabınıza bağlı tüm YouTube kanallarını etkiler.

Altı ay sonra bu AdSense hesabına bağlı tüm YouTube kanallarının iyi olması durumunda para kazanma hakkını tekrar elde edebilirsiniz.

YouTube'daki içeriğinizi yönetme hakkında daha fazla bilgi almak için lütfen Telif Hakkı Merkezi'mize ve Politika ve Güvenlik Merkezi'mize başvurun. Ayrıca hesap durumunuz hakkında daha fazla bilgi almak için YouTube hesabınızın Özellikler ve Telif Hakkı Bildirimleri bölümlerini ziyaret edebilir ve ticari kullanım hakları konusunda daha fazla bilgi almak için Yardım Merkezi'ne göz atabilirsiniz.

Saygılarımızla,

YouTube Ekibi

Edit: Bütün maillere bu mail gelmiiş.

Sayın ,

XXX hesabınızdaki birden çok Topluluk Kuralları ihtarı, telif hakkı ihtarı ve/veya dünya geneli Content ID engellemesinin sonucu olarak hesabınızın para kazanma özelliğini devre dışı bıraktık. Engellenen videoları sildiyseniz hesabınızın para kazanma özelliği hala devre dışı olabilir. Bu durum AdSense hesabınıza bağlı tüm YouTube kanallarını etkiler.

Altı ay sonra bu AdSense hesabına bağlı tüm YouTube kanallarının iyi olması durumunda para kazanma hakkını tekrar elde edebilirsiniz.

YouTube'daki içeriğinizi yönetme hakkında daha fazla bilgi almak için lütfen Telif Hakkı Merkezi'mize ve Politika ve Güvenlik Merkezi'mize başvurun. Ayrıca hesap durumunuz hakkında daha fazla bilgi almak için YouTube hesabınızın Özellikler ve Telif Hakkı Bildirimleri bölümlerini ziyaret edebilir ve ticari kullanım hakları konusunda daha fazla bilgi almak için Yardım Merkezi'ne göz atabilirsiniz.

Saygılarımızla,

YouTube Ekibi

Edit: Bütün maillere bu mail gelmiiş.

XXX diye kapattığınız yerdeki kanalın mail adresini komple silin ve diğerlerinin para kazanmasını açın.Sorununuz düzelir.

XXX diye kapattığınız yerdeki kanalın mail adresini komple silin ve diğerlerinin para kazanmasını açın.Sorununuz düzelir.

anladim. Öteki Mailler'de XXX şeklindeki kanal isimleri yazmıyor. sadece tekinde yazıyor. sanırım sorunluda o oluyor

Bende de aynı durum var da sorunlu kanalı sildim nasıl açıcam para kazanmayı? Direk açılmıyo herhalde g+ ile açın demek istediniz galiba?

anladim. Öteki Mailler'de XXX şeklindeki kanal isimleri yazmıyor. sadece tekinde yazıyor. sanırım sorunluda o oluyor

Evet hocam aynen o maili silin sorununuz düzelir.

Bende de aynı durum var da sorunlu kanalı sildim nasıl açıcam para kazanmayı? Direk açılmıyo herhalde g+ ile açın demek istediniz galiba?

Evet.Zaten g+ bağlama yöntemiyle açılıyor sadece para kazanmalar.

Evet hocam aynen o maili silin sorununuz düzelir.

Evet.Zaten g+ bağlama yöntemiyle açılıyor sadece para kazanmalar.

peki o kanalı silmeden şimdi ben yeni kanal açtım ve para kazanmayi aktifleştirdim. ama adsenceye daha bağlamadim. sorun olur mu ileride ? yoksa sorunlu kanali silip öyle mi açsaydim ?

xxxxx hesabınızdaki birden çok Topluluk Kuralları ihtarı, telif hakkı ihtarı ve/veya dünya geneli Content ID engellemesinin sonucu olarak hesabınızın para kazanma özelliğini devre dışı bıraktık.

seklinde bana da geldi.. fakat soyle bir durum var.. belirtilen kanalim daha oncesinde telifden dolayi kapatilmisti. nasil bir islem yapmam gerekli bu durumda :s

Bu sorunlu kanalı g+ bagalayıp mı videoları komple sileyim? Yoksa g+ ayırıp mı sileyim?

peki o kanalı silmeden şimdi ben yeni kanal açtım ve para kazanmayi aktifleştirdim. ama adsenceye daha bağlamadim. sorun olur mu ileride ? yoksa sorunlu kanali silip öyle mi açsaydim ?

Adsense'e bağlamadıysan sorun olmaz ama bağlamadan videolarından para kazanamazsın.

xxxxx hesabınızdaki birden çok Topluluk Kuralları ihtarı, telif hakkı ihtarı ve/veya dünya geneli Content ID engellemesinin sonucu olarak hesabınızın para kazanma özelliğini devre dışı bıraktık.

seklinde bana da geldi.. fakat soyle bir durum var.. belirtilen kanalim daha oncesinde telifden dolayi kapatilmisti. nasil bir islem yapmam gerekli bu durumda :s

Maili biliyorsan hesabına girmeye çalışırken devredışı bıraktık veya askıda gibi bir yazı çıkıyormu karşına.

Bu sorunlu kanalı g+ bagalayıp mı videoları komple sileyim? Yoksa g+ ayırıp mı sileyim?

Direk sil hiç uğraşma.

Maili biliyorsan hesabına girmeye çalışırken devredışı bıraktık veya askıda gibi bir yazı çıkıyormu karşına.

mail adresini bilmiyum hocam maalesef :( kullanici adiyla girmeye calistigimda gmail a, account disabled diyor sadece. hata veriyor.

Biliyorum hocam. Eski sorunlu kanalı silince mi adcenceye bağlıyım. para kazanma yok olmasindan korkuyorum

Sorunlu kanalı silince bağla.Aksi takdirde yine kapanır.

mail adresini bilmiyum hocam maalesef :( kullanici adiyla girmeye calistigimda gmail a, account disabled diyor sadece. hata veriyor.

Hocam o sorun bir kaç kişi de daha var ben dahil.Maile giremediğimiz için kanalı silemiyoruz.Silemediğimiz için para kazanmalar tekrar tekrar kapanıyor.Malesef adsense'i kullanamıyorsun böyle bir durumda.

Beyler yardım edin
Kanallarım para kazanmaya kapandı ama google+ ile bağlantı kesemiyorum
Youtube ayarları +genel bakış+gelişmiş+url oluştur diyorum ama bağlantıyı kes seçeneği gelmiyor ben mi biyerde hata yapıyorum anlamadım..

Adsense hesabım farklı gmail
youtube google hesapları tek gmail e bağlı ne yapmam gerekiyor tüm kanalları siliyim mi para kazanma aktif olması için

8 ocak sonrası baglantı kesme yöntemi de olmuyor.

Bu yöntemde olmuyor kanalı sil seçeneği çıkıyor ve kanalıda silmiyor..

Hocam o sorun bir kaç kişi de daha var ben dahil.Maile giremediğimiz için kanalı silemiyoruz.Silemediğimiz için para kazanmalar tekrar tekrar kapanıyor.Malesef adsense'i kullanamıyorsun böyle bir durumda.

peki hocam 6 ay sonra düzelme ihtimali kaçtır sizce bende aynı durumdayım da :(?

beyler benim 1 tane kanalım telif yemiş ve adsenseye bağlı diğer 3 kanalında para kazanmaları devre dışı kalmış totolde 4 tane kanalın para kazanması devre dışı kaldı şimdi ben bu bütün kanalları silipmi kanal açıyım yoksa sadece telif yiyen kanalımı sileyim ?

beyler benim 1 tane kanalım telif yemiş ve adsenseye bağlı diğer 3 kanalında para kazanmaları devre dışı kalmış totolde 4 tane kanalın para kazanması devre dışı kaldı şimdi ben bu bütün kanalları silipmi kanal açıyım yoksa sadece telif yiyen kanalımı sileyim ?

zaten foprumda yazıyor ne yapman gerektiği...
o uyarı alan kanalı direkt sil, yok et.. ordan gelecek parayı unut...

diğer kanallarıda +google yontemı ile dene bi, silmeden önce para kazanmayı açmayı dene... oda forumda var kolay gelsın

zaten foprumda yazıyor ne yapman gerektiği...
o uyarı alan kanalı direkt sil, yok et.. ordan gelecek parayı unut...

diğer kanallarıda +google yontemı ile dene bi, silmeden önce para kazanmayı açmayı dene... oda forumda var kolay gelsın

adsenseye para yansısa bile alamıyormuyum ?

adsenseye para yansısa bile alamıyormuyum ?

para kesınleşmiş ise, alırsın.. ama para kesınleşmeden para kazanma özelliğini yedisen, adsensedeki para kesınleşmez.... taa 6 ay beklersın...

ama xxx uyarı alan kanalı kokten silersen, diğer kanalları + google yaparsan , parazanma açılırsa adsensen sayıma geçer, sayıma geçincede para kesınleşmesi 12 sinde işleme girer... ama adsense yenıden sayıma geçmez ise para kesınleşme asla olmaz...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri