Kanalım kapandı, para kazanma devre dışı bırakıldı TEK KONU

Tüm kanallarınızın para kazanması kapatıldımı ?

• Evet

Oy: 3 60,0%
  • Hayır

Oy: 2 40,0%

• Kullanılan toplam oy
    5
para kesınleşmiş ise, alırsın.. ama para kesınleşmeden para kazanma özelliğini yedisen, adsensedeki para kesınleşmez.... taa 6 ay beklersın...

ama xxx uyarı alan kanalı kokten silersen, diğer kanalları + google yaparsan , parazanma açılırsa adsensen sayıma geçer, sayıma geçincede para kesınleşmesi 12 sinde işleme girer... ama adsense yenıden sayıma geçmez ise para kesınleşme asla olmaz...

вєякαη;226166' Alıntı:
Para kesinleşti ise sıkıntı yok

http://www.ytpara.com/youtube-ve-ben/18904-8-ocak-sonrasi-g-kesme-islemi-resimli-anlatim.html

hocalar burdaki gibi kanal G+ bağlantısını kestim para kazanmalar hemen acılıyormu başka işlem yapmak gerekiyor mu ?

Bu konuda bir bilgim.Bekleyip görmemiz gerekli hocam.

tmm teşekkürler üstad 2 gündür kanalın mail adresini düşünüyorum kanal feshedildiği için mail adresini vermiyor kanal ismini yazıncada nasıl çözeceğim bilmiyorum valla :(

Para kazanması giden kanalların sebep olduğunu düşündüğüm kanalı sildim ana kanaldı diğer kanallarımın para kazanması otomatik gelir mi
Birde yeni gmail açtım sıfırdan kanal açtım para kazanma aktif ama bunun adsense hesabını kapanan kanalların da bağlı olduğu adsense hesabına bağladım Bu şekilde bi problem olur mu

Teşekkürler

Para kazanması giden kanalların sebep olduğunu düşündüğüm kanalı sildim ana kanaldı diğer kanallarımın para kazanması otomatik gelir mi
Birde yeni gmail açtım sıfırdan kanal açtım para kazanma aktif ama bunun adsense hesabını kapanan kanalların da bağlı olduğu adsense hesabına bağladım Bu şekilde bi problem olur mu

Teşekkürler

Hayır para kazanmalarınız otomatik gelmez.

http://www.ytpara.com/youtube-ve-ben/18904-8-ocak-sonrasi-g-kesme-islemi-resimli-anlatim.html

Bu yöntemi kanallarınıza tek tek uygulayarak açabilirsiniz.Diğer sorunuzun cevabıda eğer mailde yazan sorunlu kanalı sildiyseniz sorun olmaz.

Hayır para kazanmalarınız otomatik gelmez.

Bu yöntemi kanallarınıza tek tek uygulayarak açabilirsiniz.Diğer sorunuzun cevabıda eğer mailde yazan sorunlu kanalı sildiyseniz sorun olmaz.

Mail adresine herhangi bir mail gelmedi aslında yada kanal açınca otomatik kanal ismiyle verdiği mail adreslerinden birine mi mail geliyor .

Birde o yöntemi görmüştüm ancak bende olmuyor belirtilen seçenek çıkmıyor yine değiştirilmiş sanırım :

---------- Mesaj saat 23:54:41 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:17:48 civarında gönderildi. ----------

Mailleri kontrol ettim evet doğru hesabı silmişim , ama 8 ocak sonrası g+ kesme konusunda belirtildiği gibi 6. fotoğrafta ki ayarlar seçeneği hiç bir kanalda çıkmıyor dolayısıyla bağlantıyı kesemiyorum.

Mail adresine herhangi bir mail gelmedi aslında yada kanal açınca otomatik kanal ismiyle verdiği mail adreslerinden birine mi mail geliyor .

Birde o yöntemi görmüştüm ancak bende olmuyor belirtilen seçenek çıkmıyor yine değiştirilmiş sanırım :

---------- Mesaj saat 23:54:41 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:17:48 civarında gönderildi. ----------

Mailleri kontrol ettim evet doğru hesabı silmişim , ama 8 ocak sonrası g+ kesme konusunda belirtildiği gibi 6. fotoğrafta ki ayarlar seçeneği hiç bir kanalda çıkmıyor dolayısıyla bağlantıyı kesemiyorum.

Muhtemelen kanallarınız alt kanal olduğu için kesemiyorsunuz.O konudaki bilgiler ana kanallar için.

Arkadaşlar bugün kanalım para kazanmaya kapandı. önceden hiç birşey yokken sabah baktığımda 3 taraf içerikli 2 video oluşmuş hemen sildim ama halen para kazanma pasif durumda. google+ silmeyi denediğimde
"Bu Google+ Sayfasını silemezsiniz." diyor ne yapabilirim?

Hocam o sorun bir kaç kişi de daha var ben dahil.Maile giremediğimiz için kanalı silemiyoruz.Silemediğimiz için para kazanmalar tekrar tekrar kapanıyor.Malesef adsense'i kullanamıyorsun böyle bir durumda.

bu mail adresini bulabilmenin bir yolu yok mu hocam ya.. ne kadar sacma, bir kanal yuzunden yasadigimiz magduriyet..

Muhtemelen kanallarınız alt kanal olduğu için kesemiyorsunuz.O konudaki bilgiler ana kanallar için.

Aynen alt kanallar o kanalları g+ dan kesmek şuanlık mümkün deil sanırım çok araştırdım işe yarar bilgi bulamadım..
Ama bu durumda ana kanalı sildim yani paraya kapanan kanalı yeni gmail açtım aynı adsenseye eşledim kapanan kanalı sildiğim için bu yeni gmail ile açtığım yt hesabında para kazanmayı durdurma gibi bi durum olmaz deil mi teşekkürler.

Mevzuyu çözdüm kurcalaya kurcalaya ama bi sorum var :)

Hocam Şimdi ben parakazanması giden ana yt hesabında ki sorunlu videoları sildim ve g+ bağlantısını kestim 24 25 saat sonra tekrar bağlarsam kapanmaya sebebiyet veren ana g+/yt hesabım tekrar parakazanması aktif olur mu ve diğer problemsiz videolarımı yayınlayabilirmiyim .. teşekkürler

spamdan bıktırdı bu namussuz youtube. Bütün kanalların para kazanması kapandı bir kanal yüzünden işin yoksa 90 kanalın para kazanmasını yeniden aç.

Cevap: Kanalı kapananlar TEK KONU

Hocam, tüm kanalların para kazanması kapandı. Şu an ne yapmalıyım?

---------- Mesaj saat 18:19:35 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:11:11 civarında gönderildi. ----------

maile bak anlarsın :)
yardıım, kanalların para kazanması kapatıldı. hiç biri alt kanal değildi. kanallardaki kazancın Şubat 12 de yansıması için hepsini toptan silmelimiyim?

Kanalım kapandı adsense halen saglam , pin bekliyorum bir ay oldu halen gelmedi , ne yapmamı önerirsiniz ?

Alıntı yaparaktan cevap verirseniz sevinirim

bir kanalın para kazanması kapanılsa tüm bağlı kanallarımın para kazanması gider mi ? veya teliften kapanılsa

---------- Mesaj saat 20:50:13 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:35:11 civarında gönderildi. ----------

yok mu bir cevap verecek ?

evet acı sonla bende karşılaştım bugün bütün kanallarım para kazanmaya kapandı hiç uyarı yok telif yok hiçbirşey yok durduk yerde kapattılar

adsense imde herhangi ban vs birşey yok yeni açacağım kanallarda o adsense imi kullanamazmıyım acep

arkadasım aynı durum bendede var bisey yaptınmı geri gelmesi icin bendede 4 kanal para kazanmaya kapandı

bir kanalın para kazanması kapanılsa tüm bağlı kanallarımın para kazanması gider mi ? veya teliften kapanılsa

---------- Mesaj saat 20:50:13 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:35:11 civarında gönderildi. ----------

yok mu bir cevap verecek ?

Kanallar kapandi. Yardım lütfen

arkadasım aynı durum bendede var bisey yaptınmı geri gelmesi icin bendede 4 kanal para kazanmaya kapandı

Cevaplarınız burada.Bu konudakileri yapın.Kanalınız alt kanal değil ana kanal ise para kazanmalarınız açılır.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri