Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
para kesınleşmiş ise, alırsın.. ama para kesınleşmeden para kazanma özelliğini yedisen, adsensedeki para kesınleşmez.... taa 6 ay beklersın...
ama xxx uyarı alan kanalı kokten silersen, diğer kanalları + google yaparsan , parazanma açılırsa adsensen sayıma geçer, sayıma geçincede para kesınleşmesi 12 sinde işleme girer... ama adsense yenıden sayıma geçmez ise para kesınleşme asla olmaz...
вєякαη;226166' Alıntı:Para kesinleşti ise sıkıntı yok
peki hocam 6 ay sonra düzelme ihtimali kaçtır sizce bende aynı durumdayım da?
http://www.ytpara.com/youtube-ve-ben/18904-8-ocak-sonrasi-g-kesme-islemi-resimli-anlatim.html
hocalar burdaki gibi kanal G+ bağlantısını kestim para kazanmalar hemen acılıyormu başka işlem yapmak gerekiyor mu ?
Bu konuda bir bilgim.Bekleyip görmemiz gerekli hocam.
Para kazanması giden kanalların sebep olduğunu düşündüğüm kanalı sildim ana kanaldı diğer kanallarımın para kazanması otomatik gelir mi
Birde yeni gmail açtım sıfırdan kanal açtım para kazanma aktif ama bunun adsense hesabını kapanan kanalların da bağlı olduğu adsense hesabına bağladım Bu şekilde bi problem olur mu
Teşekkürler
Hayır para kazanmalarınız otomatik gelmez.
Bu yöntemi kanallarınıza tek tek uygulayarak açabilirsiniz.Diğer sorunuzun cevabıda eğer mailde yazan sorunlu kanalı sildiyseniz sorun olmaz.
Mail adresine herhangi bir mail gelmedi aslında yada kanal açınca otomatik kanal ismiyle verdiği mail adreslerinden birine mi mail geliyor .
Birde o yöntemi görmüştüm ancak bende olmuyor belirtilen seçenek çıkmıyor yine değiştirilmiş sanırım :
---------- Mesaj saat 23:54:41 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:17:48 civarında gönderildi. ----------
Mailleri kontrol ettim evet doğru hesabı silmişim , ama 8 ocak sonrası g+ kesme konusunda belirtildiği gibi 6. fotoğrafta ki ayarlar seçeneği hiç bir kanalda çıkmıyor dolayısıyla bağlantıyı kesemiyorum.
Hocam o sorun bir kaç kişi de daha var ben dahil.Maile giremediğimiz için kanalı silemiyoruz.Silemediğimiz için para kazanmalar tekrar tekrar kapanıyor.Malesef adsense'i kullanamıyorsun böyle bir durumda.
Muhtemelen kanallarınız alt kanal olduğu için kesemiyorsunuz.O konudaki bilgiler ana kanallar için.
yardıım, kanalların para kazanması kapatıldı. hiç biri alt kanal değildi. kanallardaki kazancın Şubat 12 de yansıması için hepsini toptan silmelimiyim?maile bak anlarsın![]()
hocam Google ip lere bakacak kadar basit bir şirket değil![]()
evet acı sonla bende karşılaştım bugün bütün kanallarım para kazanmaya kapandı hiç uyarı yok telif yok hiçbirşey yok durduk yerde kapattılar
adsense imde herhangi ban vs birşey yok yeni açacağım kanallarda o adsense imi kullanamazmıyım acep
bir kanalın para kazanması kapanılsa tüm bağlı kanallarımın para kazanması gider mi ? veya teliften kapanılsa
---------- Mesaj saat 20:50:13 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:35:11 civarında gönderildi. ----------
yok mu bir cevap verecek ?
Kanallar kapandi. Yardım lütfen
arkadasım aynı durum bendede var bisey yaptınmı geri gelmesi icin bendede 4 kanal para kazanmaya kapandı
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.